sydneybristow posted on 30-12-2004 08:25 PM

Season 2 : Explorace (TV3 - Khamis) 9.30pm

hope lebih mencabar dari dulu...dengar kata ada lokasi luar negara kali nie..

[ Last edited by fly_in_d_sky on 13-1-2005 at 04:57 PM ]

HARRIER28 posted on 30-12-2004 10:36 PM

Originally posted by sydneybristow at 2004-12-30 08:25 PM:
hope lebih mencabar dari dulu...dengar kata ada lokasi luar negara kali nie..
i hope so....:ah::ah:

bug_vengeance posted on 30-12-2004 11:31 PM

ade ke luar negara ??
takde la
korang silap dgr tu kot
haritu aku tgk berita tv3
die kata 'kami pergi ke lokasi yang lebih jauh pada musim ini'
maksudnya diorang pegi ke tempat2 yg tak popular/terpencil kat mesia
tempat yg jrg org sebut dan bukan destinasi pelancongan







: maafkanlah hamba...hamba pun hamba wang :

sepoibahasa posted on 31-12-2004 08:19 AM

Originally posted by bug_vengeance at 30-12-2004 11:31 PM:
ade ke luar negara ??
takde la
korang silap dgr tu kot
haritu aku tgk berita tv3
die kata 'kami pergi ke lokasi yang lebih jauh pada musim ini'
maksudnya diorang pegi ke tempat2 yg tak popular ...

Tapi....aku pun macam ada dengar ader buat kat oversea...:hmm:

Hopefully lagi mencabar...tak sabor nyerrrrrrrrrrrrrr:cak::cak::cak:

sydneybristow posted on 31-12-2004 08:33 AM

Originally posted by bug_vengeance at 30-12-2004 11:31 PM:
ade ke luar negara ??
takde la
korang silap dgr tu kot
haritu aku tgk berita tv3
die kata 'kami pergi ke lokasi yang lebih jauh pada musim ini'
maksudnya diorang pegi ke tempat2 yg tak popular ...

ada...tapi dierang buat sekitar asia jer la...

sydneybristow posted on 31-12-2004 08:35 AM

www.explorace.tv3.com.my

penglipur posted on 31-12-2004 10:44 PM

wah..
tak sabar rasenyerrrrr nk tgk explore race 2 nih

bug_vengeance posted on 1-1-2005 02:20 AM

^
sabar2 la
gunung dikejar takkan lari
:lol

fly_in_d_sky posted on 1-1-2005 09:08 PM

harap2 peserta Explorace smua besh2
n sporting n mmg jenis adventure ........

seafoamgreen posted on 2-1-2005 11:01 AM

best nyer:clap: tiap hari khamis kan.. aku nak tengok season 2 ni, pasal season 1 aku tak tengok:P:P

QueenLove posted on 2-1-2005 01:33 PM

tak sabar nyaaaaa nk tunggu explorace 2......

white01whale posted on 2-1-2005 10:09 PM

walopon konsepnyer meniru.. ok la.. aku nak gak tengok...

sydneybristow posted on 5-1-2005 07:24 AM

don't forget to watch...

EXPLORACE ALL STARS --6 JAN >> 9.30PM

sydneybristow posted on 5-1-2005 07:25 AM

ada umie aida,harith iskandar,celina 3R dan ramai lagi...nampak cam best jer...

sydneybristow posted on 5-1-2005 07:27 AM

Originally posted by white01whale at 2-1-2005 10:09 PM:
walopon konsepnyer meniru.. ok la.. aku nak gak tengok...

ha'ah...macam ada tiru season 1 jer kan...takperla..kita tengok jerla mungkin ada kelainan season 2 nieh...:)

seafoamgreen posted on 5-1-2005 07:38 PM

Originally posted by sydneybristow at 5-1-2005 07:24 AM:
don't forget to watch...

EXPLORACE ALL STARS --6 JAN >> 9.30PM

yes:clap: nak tengok.. macam best jer:bgrin:

fly_in_d_sky posted on 6-1-2005 08:49 PM

fuyooo All Stars
sure gempak ...
tgk cam ada Harith Iskandar, Deana Yusof
lagi sape ntah ...
tak sabar2 lah ......

sydneybristow posted on 6-1-2005 09:03 PM

tak sabarnya nak tengok...rindu sangat kat explorace.....

sydneybristow posted on 6-1-2005 10:42 PM

ermm...best gak tadi tgk explorace all starz nie...celebrity+tokoh korporat...team celina paling best...celina nie memang tahan lasak la...hari tu tgk 3r battle of the sexes pun dia la yang paling terer...umie aida pun ok gak...tapi kesian kat harith.....tapi task dierang tkderla mencabar sangat..kalau yang real nanti mesti lagi mencabar....

JUSTcircle posted on 6-1-2005 11:16 PM

betul tuh..
tulah, kalo dah biasa naik kenderaan sendiri..naik LRT pun x tau maner jalan...

fly_in_d_sky posted on 7-1-2005 12:03 AM

huish ..... kesian giler kat Harith ...
sampai muntah2 kat Goodyear TDDI ...
teruk gak mamat nih

Umie Aida pun dok semput jer
ingat fit giler
rupanyer Celina lagi fit ....
ni lah yg besh ....
cayalah ....

team Celina paling besh lah
dpt captain yg sporting n jenis adventure ...
klaka pulak tuh ...

yg syok time kat tmpt latihan MAS
diorg leh say bye2 kat team Umie Aida - team TV3 ...

sydneybristow posted on 7-1-2005 07:14 AM

team celina langsung tak pernah salah jalan....

fly_in_d_sky posted on 7-1-2005 09:09 AM

Originally posted by sydneybristow at 7-1-2005 07:14 AM:
team celina langsung tak pernah salah jalan....


setuju setuju .......
team Celina tak pnah salah jalan ...
pandai gak Captain tu

fly_in_d_sky posted on 7-1-2005 09:11 AM

masa kat Sunway ... Extreme Park
nak motosikal 4 roda tuh
kira bahaya gak ....
Celina n Umie Aida hampir jatuh
tp kira nasib diorg tekan brek
kalau tak .... abis ler

ada sesapa pnah naik motosikal 4 roda tuh?

liz posted on 7-1-2005 09:52 AM

best gak mlm td, tp aku frust sikit la tgk umie aida, igt aktif & byk stamina, nampak je brutal ngan cap terbalik dia tu, tp nampaknya celina lg terror. sian kat harith... tp sempat lg wat lawak tu...
Page: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
View full: Season 2 : Explorace (TV3 - Khamis) 9.30pm