cengkeh posted on 13-4-2005 01:47 PM

Jualan Gudang Barangan Baby

Assalamualaikum...

Nak tanya laa... ada dengar atau tahu tak sale barangan baby kat area kl/ selangor skarang nih?

Kalau sesapa tahu tuh... harap inform laa cengkeh kat mane yer... TQ:bgrin:

oyeen posted on 18-4-2005 11:12 AM

sabtu lepas oyeen gi sogo...kebetulan pegi ada PUREEN BABY FAIR kat level barangan baby tu....rasanye sampai ujung bulan... tak byk sgt brg tapi boleh lah kalau nak beli sikit sikit and murah gak....baru baby sepasang dalam rm10 bleh dpt sebab byk less almost 50%


lagi satu oyeen baca dalam paper...kat Ikana Power Center ada baby fair gak..kat concourse area dia..until 23 April 2005..

so marilah kita pegi beramai ramai ek..heheheheh

zaida posted on 18-4-2005 11:23 AM

kat sogo tu ida ada la dengar citer... member2 dah pegi ari jumaat lps... mmg murah... tp tu ler.. nak gi sana kalo naik keter ari cuti mmg payah... dgn ramai nyer... susah parking nyer lg... kalo nak pegi ari kejer tu ok ler kot....;) ikana tu kat mana pulak yek....

oyeen posted on 18-4-2005 11:41 AM

Originally posted by oyeen at 18-4-2005 11:12 AM:
lagi satu oyeen baca dalam paper...kat Ikana Power Center ada baby fair gak..kat concourse area dia..until 23 April 2005


:rf: heheh tersilap taip daaaa..IKANO POWER CENTRE ..kat ikea sebelah tesco tu.....
:P

aishiteru03 posted on 18-4-2005 12:04 PM

kat Mutiara Damansara... sebelah One Utama...

oyeen posted on 5-5-2005 03:02 PM

ni bukan jualan gudang baby tapi jcard day promotion..heheheh

JCARD day kat JUSCO PERMAS JAYA (JB) on 12 May 2005

takyah tunggu baby fair takpe sebab dijamin murah...oyeen bleh dpaat baju anakku rm3 sehelai masa jcard day puchong minggu lepas

so orang jb......apa lagik/....

honeybee1802 posted on 5-5-2005 04:54 PM

sale...sale...sale...

nih nak senaraikan sale brg baby....
Babyland

Anniversary Sale

Discount on All Baby Products

Until 15th May

Jalan SS 2/64, 47300 P.J

03-7875-6650

eh ada 1 jer...toy r us ngan safe n sound dah abih....:(

kelis@ posted on 14-6-2005 11:17 PM

takde lagi ke sale dalam bln 6 dan 7 ni nanti...

yen_mamayen posted on 15-6-2005 08:49 AM

Originally posted by kelis@ at 14-6-2005 11:17 PM:
takde lagi ke sale dalam bln 6 dan 7 ni nanti...


tol tu... yen pon baru cdg nak beli barang baby...
ade sesape tau sale babies product for this coming weekend?

oyeen posted on 15-6-2005 10:55 AM

last weekend oyeen pi BABY FAIR dekat Parkson Grand...until when tak sure lah...rasa nye cam lama lagik nak abis....

oyeen pi parkson sunway pyramid...tk byk sgt..tp boleh lah....

lagik satu utk pemegang JCARD.....ada JCARD DAY

Date = 21 June 2005.
Venue= Jaya Jusco Mid Valley
Time = 10.30 am - 11.00 pm

oyeen sanggup amik cuti tu nak pi..nak pis hopping abis abisan nie..kekekekek

otto posted on 15-6-2005 10:45 PM

heheh jumpa kat jusco midvalley la kita beramai-ramai...

kalau org yg nak cari brg branded sikit, dgr kata mothercare nak sale bulan 8. itupun sales girl yg cakap kat otto..

yen_mamayen posted on 16-6-2005 10:03 AM

otto... bule lape ko?
uwaaa... dah beranakla time tuuu....
melepaih...:cry:

pink_frog posted on 16-6-2005 10:31 AM

Melawani's sale...USJ summit...Osh Kosh, levi's etc till 30th June

kelis@ posted on 16-6-2005 11:50 AM

Originally posted by oyeen at 15-6-2005 10:55 AM:
last weekend oyeen pi BABY FAIR dekat Parkson Grand...until when tak sure lah...rasa nye cam lama lagik nak abis....

oyeen pi parkson sunway pyramid...tk byk sgt..tp boleh lah....

lagik satu  ...

oyeen...nak jadi ahli jcard tu berapa kena bayar...gila2 ke sale dia tu???

kelis@ posted on 16-6-2005 11:53 AM

kasi tau lah kalau ada sale yg lagi gempak punye...

cookie_monster posted on 16-6-2005 02:12 PM

aaa utk bulan 7 sale kat mana lagi ek? tgh nk bli barang baby gak nih.

otto posted on 16-6-2005 11:58 PM


otto... bule lape ko?


nanti otto suruh dia cepatkan sale tu k hehe :P

otto posted on 17-6-2005 12:00 AM


Melawani's sale...USJ summit...Osh Kosh, levi's etc till 30th June


otto penah pegi sale ni. x best. osh kosh ada lah dua tiga jenis design baju. yg byk seluar levi's. x tau la kot skrg dia dah improve...

pink_frog posted on 17-6-2005 10:20 AM

Originally posted by otto at 17-6-2005 12:00 AM:


otto penah pegi sale ni. x best. osh kosh ada lah dua tiga jenis design baju. yg byk seluar levi's. x tau la kot skrg dia dah improve...


mmg tak best pun..heheehe...tp sape2 yg saiz s-m tu bleh le try seluar slack DKNY RM30 (ni mak baby punya la)....

kancilbiru posted on 17-6-2005 12:54 PM

ehehehhe...tingin betul dah ni nak pi beli brg baby... tapi...terlalu awal....   

zue_af posted on 17-6-2005 02:51 PM

Originally posted by kancilbiru at 17-6-2005 12:54:
ehehehhe...tingin betul dah ni nak pi beli brg baby... tapi...terlalu awal....   

sabar kancil sabar...masih ader masa lagi. dah nak masuk 7 bln ke atas baru ler beli brg2 baby..kita skrg nie tak bley ler kalu lalu kat bhg. baby mesti nak singgah beli baju gaun2 yg cantik utk baby pakai. rasanyer baju baby lebih byk drpd baju mama dia...huhuhu...:cry:







http://i5.photobucket.com/albums/y178/zue_af/Misc/banner.bmp

kancilbiru posted on 17-6-2005 03:05 PM

Originally posted by zue_af at 17-6-2005 14:51:


sabar kancil sabar...masih ader masa lagi. dah nak masuk 7 bln ke atas baru ler beli brg2 baby..kita skrg nie tak bley ler kalu lalu kat bhg. baby mesti nak singgah beli baju gaun2 yg cantik ut ...

itu la zue...klau gi shoping complex, mesti lalu kat bahagian baby...rasa cam nak beli jer...

tambah2 skang ni anakku tgh ada sale... lagi la geram...   

oyeen posted on 20-6-2005 09:47 AM

Originally posted by kelis@ at 16-6-2005 11:50 AM:


oyeen...nak jadi ahli jcard tu berapa kena bayar...gila2 ke sale dia tu???

member jcard tak mahal..keahlian RM12 setahun....lagi satu masa jcard day ni setiap rm100 kita dapar rm10 voucher.....

so kengkawan yg nak pi ...jumpa ek esok...oyeen nak pegi pagi2..tak ramai org sgt pagi...nak borong abisan ..tak larat nanti nak shopping..ni pun dah sakit kaki kalau jalan lama sikit..heheheheh

kelis@ posted on 20-6-2005 06:23 PM

:cry: lisa mmg x dpt pegi sbb tinggal jauh..tapi kalau blk umah mak tu insyaallah kot...nanti kalau ada jcard day bagi tau ler

otto posted on 22-6-2005 10:09 AM


...nak pegi pagi2..tak ramai org sgt pagi...nak borong abisan .


oyeen.. huuu.. pukul 11am pun dah jam maut kat midvalley tu. melarat sampai jln klang lama & federal highway. otto masuk je nampak kete beratur nak masuk parking. terus otto u-turn. tak kuasa lah nak berimpit-impit mcm nasi impit setakat nak beli stroller....

tapi terasa gak rugiiiii....:P

itulah penangan jusco jcard member sale...!
Page: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
View full: Jualan Gudang Barangan Baby