MrWannabe Publish time 4-8-2007 11:28 PM

Ajar aku main gitar

sape boleh ajar aku main guitar,aku minat la nak main tapi tatau main.sape boleh ajar aku?pls

Muntz Publish time 5-8-2007 10:51 PM

Ko nie camner sebenarnya? Nak form band tapi tak tau main gitar?? Ko main drum, jadi vocalist ker aper?

AntagonisYgKeut Publish time 6-8-2007 01:09 AM

ko duk mane encik wanabe. gi carik kawan yg duk tepi jalan yg pegang gitar kapok tiap2 ari. ko blaja ngan dia. tapi aku tak rase org camni wujud lagi dalam keadaan moden sebegini. camni la. ko beli gitar kapok tak kire la sekonhen ke. pastu beli buku chord lagu kat kedai majalah. belajar dulu satu2 chord. bila da apal baru la ble main lagu 4 chord kehkehkeh

MrWannabe Publish time 6-8-2007 08:32 AM

oww..aku tak paham la gitar kapok tuh pe benda?

AntagonisYgKeut Publish time 6-8-2007 07:29 PM

aiyo gitar kapok pon ko tatau. ko kat alam mane ni. gitar tong tau? kapok tu nama brand tuk gitar tong.

Muntz Publish time 7-8-2007 12:37 AM

Hehe... camner lar nak form band nie.... :P

academy24 Publish time 7-8-2007 06:58 AM

Klu baru nak blja pg beli buku chord guitar yg basic contoh mcm chord A,B,C or etc and guitar.X kisah la guitar ku tu mahal ke murah janji bunyi ok.Dulu aku time blja main just pakai guitar yg bodoh2 je.Wat apa nak bangga dgn guitar mahal tp x pandai nak main,lg best guitar cikai2 tp hebat:) .

TALIPUTOS Publish time 7-8-2007 09:37 AM

Reply #7 academy24's post

aku sokong tu..
zaman sekarg ni lagi bertuah. banyk cara nak belajar.kalau ada pc boleh try guitar pro.
vcd guitar lesson pun ada. cari kat pertama

death_dealer Publish time 7-8-2007 03:38 PM

satu kemaluan yg besar gak ada gita mahal mahal
tapi taktau main :$
easy to get, easy to let go :shakehead3:

neotoxin Publish time 7-8-2007 04:09 PM

Reply #9 death_dealer's post

buat perhiasan laaaa:o

MrWannabe Publish time 7-8-2007 05:50 PM

oo.buku guitar nak carik kat man eh?

veitchac Publish time 7-8-2007 06:01 PM

Reply #11 MrWannabe's post

kedai buku byk jual buku gitar, kat internet pun byk ape....
pegi je ultimate-guitar, situ ade byk free lessons utk blaja gitar, dr beginner>intermediate>advanced lessons, including scalings, picking techniques etc etc...all u can learn for free...

AntagonisYgKeut Publish time 7-8-2007 07:37 PM

dan bila dah bleh apal chord tu. main la lagu tu sampai abes. jgn sekerat-sekerat. nescaya anda takkan maju kalo asik main skerat2.

Bateesta Publish time 7-8-2007 07:57 PM

Bukan mamat ni ke yg buka thread nak form band kat bod feedback:funk::shakehead3:

nan_azizi Publish time 7-8-2007 08:50 PM

weh...ko bukak aje youtube, blaja je kat situ...

AntagonisYgKeut Publish time 7-8-2007 09:12 PM

nicname dia pon wannabe. sume dia nak jadi. joke joke;P

MrWannabe Publish time 7-8-2007 09:58 PM

AntagonisYgKeut ..mane kau tau.?ahhaha

civicbiru Publish time 8-8-2007 04:03 PM

tak yah blajar cord..blaja lagu trus...ari2 ko ulang lagu same sampai muntah kui kui

veitchac Publish time 8-8-2007 05:28 PM

Reply #18 civicbiru's post

hahahaha kelakar la :lol:

Muntz Publish time 8-8-2007 11:22 PM

Reply #14 Bateesta's post

Yup it's him. But that SM already move that thread here.

MrWannabe Publish time 10-8-2007 01:22 PM

oww da movekan ke?haha aku tak sedar.hehe

sedondon Publish time 17-8-2007 04:46 PM

Originally posted by MrWannabe at 7-8-2007 05:50 PM http://forum.cari.com.my/images/common/back.gif
oo.buku guitar nak carik kat man eh?

Cuba ko usha kat kedai Brothers tu...Mungkin ada kot.:loveliness:

MrWannabe Publish time 17-8-2007 05:34 PM

kedai Brothers.kat mana?

juz_a_gurl Publish time 18-8-2007 12:19 AM

blaja dulu chord

banzai_5000 Publish time 18-8-2007 03:30 PM

Originally posted by juz_a_gurl at 18-8-2007 12:19 AM http://forum3.cari.com.my/images/common/back.gif
blaja dulu chord
Pages: [1] 2 3 4
View full version: Ajar aku main gitar