cheewong posted on 8-1-2008 12:49 PM

Brands InnerShine-Berry & Prune

ade sape2 consume innershine berry or prune x...bile ek plg elok consume essence brands neh pagi or sblm tido...

[ Last edited by  cheewong at 8-1-2008 03:03 PM ]

starcity posted on 8-1-2008 05:20 PM

mahal kan. aku pernah tgk yg brands innershine prune tu. 1 kotak cuma berapa botol je. better beli supplement kat farmasi. blh makan 1 bulan

misy posted on 8-1-2008 09:05 PM

Reply #1 cheewong's post

me ambik, 6 kotak rm19.90...pastu skrg ni dah rm22:mad:
rasa cam prune jus biasa je, tapi best bab lawas...me ambik ni time period sbb tak bole consume jamu

cheewong posted on 9-1-2008 08:56 AM

Originally posted by misy at 8-1-2008 09:05 PM http://forum4.cari.com.my/images/common/back.gif
me ambik, 6 kotak rm19.90...pastu skrg ni dah rm22:mad:
rasa cam prune jus biasa je, tapi best bab lawas...me ambik ni time period sbb tak bole consume jamu


price rm19.90 tuh time promo, normal price mmg rm22 hehehe tp kan sape tau mane2 pharmacy yg dpt murah...cam nak epngsan gak rm22 per box utk 6 ahri..kalau sebln huhuhuh tp demi cantik, sanggupppppp muahahahhahah

sharm90 posted on 9-1-2008 11:26 AM

mmg bley cantik ker???
kite baru try 6 botol tp blom ade nampak kesan pun...hehehhe

molley444 posted on 9-1-2008 11:43 AM

19.90 tu masa offer kat guardian ari tu.. skrg dah balik harga asal la..
member ku kata bagus.. aku tak penah beli lak..

nomie posted on 9-1-2008 12:32 PM

me minum sblom tido... :loveliness:

syikin posted on 9-1-2008 01:47 PM

BRAND'S

syikin posted on 9-1-2008 01:50 PM

untuk org rabun dan asyik duk ngadap PC cam syikin ni sesuai sgt amik BRAND'S

syikin posted on 9-1-2008 01:53 PM

BRANDíS

sH0paHolliC posted on 9-1-2008 02:07 PM

ada ambik jugak.. tp tak lah jadi daily intake
ntahle.. byk sgt supplement ambik skarang.. tatau mana satu yg jadikkan muka ni glowing ;P

puffgirl_16 posted on 9-1-2008 02:11 PM

cam best aje. nak try la:loveliness: :loveliness:

yazmeen posted on 9-1-2008 02:38 PM

cam best jak...
yg iklan nurul syuhada tu kan?

misy posted on 9-1-2008 02:47 PM

Reply #4 cheewong's post

nyesal tak beli banyak banyak time promo dulu

cheewong posted on 9-1-2008 02:56 PM

Originally posted by misy at 9-1-2008 02:47 PM http://forum4.cari.com.my/images/common/back.gif
nyesal tak beli banyak banyak time promo dulu

tuh la pasal....nyesal sgt...beza sehari je...time 19.90 beli 2 kotak, esok tuh nak beli la lagi 2 kotak...tgk2 dah back to normal price...tpkan innershine berry neh payah tul nak jumpe...

misy posted on 9-1-2008 03:36 PM

Reply #15 cheewong's post

ye ke cam tu ....isyy

innershine berry ada nampak kat giant

comel_lotte posted on 10-1-2008 02:43 PM

innershine

Originally posted by cheewong at 9-1-2008 02:56 PM http://forum4.cari.com.my/images/common/back.gif


tuh la pasal....nyesal sgt...beza sehari je...time 19.90 beli 2 kotak, esok tuh nak beli la lagi 2 kotak...tgk2 dah back to normal price...tpkan innershine berry neh payah tul nak jumpe...

Kita dapat kat tesco puchong dgn harga rm 22.80.
mana leh dpt harga yg murah skit aaa?

babyannah posted on 10-1-2008 04:23 PM

ni utk anti oksida, singkir toksin...bila toksin dah tiada, kulit akan glowing..tapi sy bli ni utk lawaskan kumbahan, tapi x berkesan..end up i luvvvv the taste...yummy...

duri_mawar posted on 10-1-2008 08:13 PM

beli jugak .. tapi tak minum setiap hari ... minum seminggu sekali je .. untuk hilang kan sengal sengal badan bila penat bekerja. kalau minum tiap hari mahu bengkok poket

ayanganje posted on 10-1-2008 09:31 PM

kita ader beli gak tapi dok terpeam dlm peti ais tu
bila la nak minum neh

ardamia posted on 10-1-2008 10:43 PM

wahhh.. pasni tergoda le si abang2 nih nengok mata korang ek.. cam kat iklan tuh..:D

maksimrvica posted on 11-1-2008 01:36 AM

rase dia lak cane? sedap tak? kalau amik utk ilangkan sakit perut time period bleh tak? hehe :$:$

eynda posted on 13-1-2008 11:10 AM

Eynda pernah guna 2 kotak = 12 botol....

Minum tiap2 hari sebotol ....

Kesan utk kulit lambat skit kot....tapi bab lawas memang lawas la...macam kita minum jus prune jugak....:)

Teringin nak sambung minum balik....macam bagus utk jangkamasa panjang :D

sH0paHolliC posted on 13-1-2008 11:51 AM

Reply #22 maksimrvica's post

rasa cam jus prune yg pekat
sedap... :loveliness:

utk peyed, tak sure sgt lah :sweat3:

sueria_azlee posted on 13-1-2008 11:05 PM

aku beli kat watson sbb murah ..6 botol tu RM 19++..lupa lak actual rege tapi x sampai RM 20..kalo kat tesco mahal jugak..dekat RM 23++ rasanya..selalu aku beli byk2 wat stock..simpan dlm es box;P
Page: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
View full: Brands InnerShine-Berry & Prune