freekey posted on 27-1-2009 09:56 PM

NUR KASIH DI JABAL RAHMAH

Post Last Edit by eddlisa_uyuk at 24-11-2010 22:15

betul ke dia ni antara pelakon filem terbaru Badar bertajuk MAUT tu??

http://malaysia.movies.yahoo.com/Mohamad+Bathich/biography/185523/

http://imgboot.com/images/freekey/20091225.jpg

baru lepas tgk dia berlakon drama SUNAT kat ASTRO RIA tadi.. :pompom: :pompom: :pompom:

Originally posted by orlanda at 27-1-2009 10:31 PM http://forum.cari.com.my/images/common/back.gif
kalau tak tasty buat membazir aje nak gossip2 bagai nih ;P;P
dia nih yg ada blakon drama raya ke hapa ngan ziana zain kan...jadi laki ziana....
pastu mlm2 ada masuk rancangan bljr ngaji ngan ustaz kt chanel oasis tu...bljr baca surah2 muqaddam utk sedara2 baru
:pompom: :pompom: :pompom:

Originally posted by fistik at 27-1-2009 10:36 PM http://forum.cari.com.my/images/common/back.gif
mohd bathich ni yg berlakon dlm citer raya haji yg ziana zain berlakon tu kan... ziana insaf lps pengsan kat mekah masa buat umrah ....yg jadi suami ziana zain tu kan
:loveliness: :loveliness: :loveliness:

Originally posted by sayang_mulut at 27-1-2009 10:07 PM http://forum.cari.com.my/images/common/back.gif
mamat ni yang orang putih tu kanzz
a'ah..

kwn aku kata maybe dia ni asalnya org Turki kot..

http://imgboot.com/images/freekey/20091225_4.jpg

Tp aku lak rasa ada kemungkinan dia ni anak2 Bosnia dulu kot.. Maybe sebaya dgn aku.. :$ :loveliness: :lol:

Originally posted by eve_6 at 27-1-2009 11:26 PM http://forum.cari.com.my/images/common/back.gif
yang ini ke mohamad batich

http://srv0204-02.sjc3.imeem.com/g/p/b2d6768d370df437c9bbbf60c03fde91_web.jpg

gambor ni aku ambik dari benang maut di bod filem & wayang

err ye kot.. thanks eh.. http://img01.picoodle.com/img/img01/3/11/1/aimy/f_tqm_bcc85fd.gif

bagi yg takdak asterok

nah pix mamat nihh

http://www.cinema.com.my/maut/images/cast_19.jpg

http://3.bp.blogspot.com/_nadSznUhThc/SXAxLFPkejI/AAAAAAAAA7o/nHws46O5N1w/s400/Bathich+&+Sabrina.JPG
gigipalsu Post at 25-12-2009 16:47 http://forum.cari.com.my/images/common/back.gif







http://img215.imageshack.us/img215/1007/sigline.jpg

pure_lady posted on 27-1-2009 09:59 PM

so  what?..xkenai la

gelugugu posted on 27-1-2009 10:00 PM

sapo ni bro? nape ng dia?

sweet_potato posted on 27-1-2009 10:02 PM

xda gambar ke....

sayang_mulut posted on 27-1-2009 10:07 PM

mamat ni yang orang putih tu kanzz

nashrudean posted on 27-1-2009 10:07 PM

Aku terbaca Bitc**h :lol:

ZabedAmin posted on 27-1-2009 10:10 PM

ape kehe nie......
dondang sayang....:lol: :lol: :lol:

dujuan posted on 27-1-2009 10:16 PM

Originally posted by ZabedAmin at 27-1-2009 10:10 PM http://eforum3.cari.com.my/images/common/back.gif
ape kehe nie......
dondang sayang....:lol: :lol: :lol:


zabed.....:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

ZabedAmin posted on 27-1-2009 10:18 PM

Originally posted by dujuan at 27-1-2009 10:16 PM http://forum.cari.com.my/images/common/back.gif



zabed.....:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
napa sayang.....
uols rindu kat iols ke????:I :I :I :I

dujuan posted on 27-1-2009 10:19 PM

Originally posted by ZabedAmin at 27-1-2009 10:18 PM http://eforum3.cari.com.my/images/common/back.gif

napa sayang.....
uols rindu kat iols ke????:I :I :I :I  


masuk umah atas tuh bapok tua oiii..:I :I :I

ZabedAmin posted on 27-1-2009 10:21 PM

Originally posted by dujuan at 27-1-2009 10:19 PM http://forum.cari.com.my/images/common/back.gif



masuk umah atas tuh bapok tua oiii..:I :I :I
gua dah declare haramkan posting gua kat sana..........

orlanda posted on 27-1-2009 10:25 PM

Reply #1 freekey's post

tasty ker dia nih :o :o :o :o

skymania posted on 27-1-2009 10:26 PM

Reply #1 freekey's post

gambo takde ker??:lol: :lol:

ZabedAmin posted on 27-1-2009 10:27 PM

Reply #13 skymania's post

avvy aku tu lah die....:P :P :P :P

skymania posted on 27-1-2009 10:27 PM

Originally posted by orlanda at 27-1-2009 10:25 PM http://eforum2.cari.com.my/images/common/back.gif
tasty ker dia nih :o :o :o :o
ko nih nyah semendang nak tgk yg tasty jew...:lol::lol:

merembes jew kejenyer...;P;P

skymania posted on 27-1-2009 10:28 PM

Originally posted by ZabedAmin at 27-1-2009 10:27 PM http://eforum2.cari.com.my/images/common/back.gif
avvy aku tu lah die....:P :P :P :P

hazab nyer uols!!!:I:I;P

ZabedAmin posted on 27-1-2009 10:28 PM

Reply #16 skymania's post

ok lah tu-saida...

orlanda posted on 27-1-2009 10:31 PM

Originally posted by skymania at 27-1-2009 10:27 PM http://forum.cari.com.my/images/common/back.gif

ko nih nyah semendang nak tgk yg tasty jew...:lol::lol:

merembes jew kejenyer...;P;P

kalau tak tasty buat membazir aje nak gossip2 bagai nih ;P;P
dia nih yg ada blakon drama raya ke hapa ngan ziana zain kan...jadi laki ziana....
pastu mlm2 ada masuk rancangan bljr ngaji ngan ustaz kt chanel oasis tu...bljr baca surah2 muqaddam utk sedara2 baru

ain_lazerella posted on 27-1-2009 10:32 PM

sape tu mohamad batich?

fistik posted on 27-1-2009 10:36 PM

mohd bathich ni yg berlakon dlm citer raya haji yg ziana zain berlakon tu kan... ziana insaf lps pengsan kat mekah masa buat umrah ....yg jadi suami ziana zain tu kan

britney_sapiah posted on 27-1-2009 10:41 PM

drama SUNAT tu klakar ler dia blakon :lol: :lol: :lol:

fateinzul posted on 27-1-2009 10:42 PM

By the way, hensem jua orang yang kat avatar freekey a..is that really you?:$ :$  salam eh.. phewitt: $

freekey posted on 27-1-2009 10:47 PM

Originally posted by britney_sapiah at 27-1-2009 10:41 PM http://forum.cari.com.my/images/common/back.gif
drama SUNAT tu klakar ler dia blakon :lol: :lol: :lol:

memang tajuk dia SUNAT ke britney?? :'( :'( :'(


http://forum.cari.com.my/images/common/sigline.gif
http://img03.picoodle.com/img/img03/3/10/29/f_sign2008103m_555c066.gif

freekey posted on 27-1-2009 10:48 PM

Originally posted by fateinzul at 27-1-2009 10:42 PM http://forum.cari.com.my/images/common/back.gif
By the way, hensem jua orang yang kat avatar freekey a..is that really you?:$ :$  salam eh.. phewitt: $

ehehehe thank you.. :$ :loveliness: :lol:

http://forum.cari.com.my/images/common/sigline.gif
http://img03.picoodle.com/img/img03/3/10/29/f_sign2008103m_555c066.gif

freekey posted on 27-1-2009 10:55 PM

Originally posted by sayang_mulut at 27-1-2009 10:07 PM http://forum.cari.com.my/images/common/back.gif
mamat ni yang orang putih tu kanzz

a'ah..

kwn aku kata maybe dia ni asalnya org Turki kot..

Tp aku lak rasa ada kemungkinan dia ni anak2 Bosnia dulu kot.. Maybe sebaya dgn aku.. :$ :loveliness: :lol:

http://forum.cari.com.my/images/common/sigline.gif
http://img03.picoodle.com/img/img03/3/10/29/f_sign2008103m_555c066.gif
Page: [1] 2 3 4
View full: NUR KASIH DI JABAL RAHMAH