Chinook posted on 13-1-2010 03:35 PM

Pil Perbanyakan Air Mani

Ada sesapa tauu Jenama Pil untuk perbanyakkan Air Mani yang terdapat di Farmasi macam Caring, Guardian atau Watson keeee....harap ada sesapa membantu ok

din_atos posted on 13-1-2010 04:19 PM

x pnah dgr plak pil utk bykkan air mani.... klu skit x bole ke

leylapple posted on 13-1-2010 04:25 PM

g kat klinik puan...doktor tu akan bagi supplement pil selama sebulan...then u akan tgk la perubahan...

pawangBuaya posted on 13-1-2010 04:32 PM

makan pisang bebanyak ye.. ni pun aku terbace lam majalah.. kalau majalah tu tipu aku, maksud nye aku tipu kau r...

abgboroi posted on 13-1-2010 04:32 PM

Post Last Edit by abgboroi at 13-1-2010 16:39

pergi farmasi/ butik Himalaya  ada jual produk ni yang berasaskan herba....cari SPEMAN
kebanyakkan farmasi ada jual brand Himalaya...seperti farmasi yang disebut oleh tuan punya thread

kalau kat KL boleh pergi midvalley atau klcc situ ada full range produk himalaya


http://www.himalayahealthcare.com/products/images/speman_pic001.jpg

Apok posted on 13-1-2010 04:33 PM

bleh tau ke air mani tu byk ngan air mani sikit tu mcmana???

aint posted on 13-1-2010 04:52 PM

mkn la bawang besar byk2..

somtam posted on 13-1-2010 04:54 PM

x pnah dgr plak pil utk bykkan air mani.... klu skit x bole ke
din_atos Post at 13-1-2010 16:19 http://forum.cari.com.my/images/common/back.gif
mana cukup la tu...nak wat minum lagi...:$

somtam posted on 13-1-2010 04:55 PM

Ada sesapa tauu Jenama Pil untuk perbanyakkan Air Mani yang terdapat di Farmasi macam Caring, Guardian atau Watson keeee....harap ada sesapa membantu ok
Chinook Post at 13-1-2010 15:35 http://forum.cari.com.my/images/common/back.gif
kenapa nak kena banyak yer? Makan ubat pelik pelik nanti tak kuar terus air mani tu baru tahu

BSundayB posted on 13-1-2010 04:57 PM

bukkake.. ;P

tupaiterbang posted on 13-1-2010 05:02 PM

kata si Peter North minum soya bebyk..adalah setengah liter leh tembak kuar

bluemenx posted on 13-1-2010 05:03 PM

http://i228.photobucket.com/albums/ee231/cengkerang/Jamu%20Zura/belacak-1.gif

lipans posted on 13-1-2010 05:04 PM

zink.... zink akan membanyakkan sperm count. Tapi jgn makan atap zink pulak ye...

din_atos posted on 13-1-2010 05:13 PM


mana cukup la tu...nak wat minum lagi...:$
somtam Post at 13-1-2010 04:54 PM http://mforum2.cari.com.my/images/common/back.gif
patut la.. air cap gantung xkan x ckup kot

papaxjahat posted on 13-1-2010 06:30 PM

x pnah dgr plak pil utk bykkan air mani.... klu skit x bole ke
din_atos Post at 13-1-2010 16:19 http://mforum5.cari.com.my/images/common/back.gif
saya ada makan satu produk ni..........dia jaga buah pinggang dan paru-paru, tapi tentang seks memang bagi saya banyak perubahan, bukan saja air mani banyak bahkan tenaga bathin pon semakin meningkat
rujuk ke www.bhaseer.com

papaxjahat posted on 13-1-2010 06:33 PM

selamat mencuba , ini artiker dia

3.   Meningkatkan funsi seksual

Cordyceps boleh membaiki poten lelaki dan menggalakkan perembesan air mani.  Ia lembut dan tidak bersifat panas, sesuai untuk merawat kekurangan renal, sakit belakang bahagian bawah, mati pucuk, keluaran mani nokturnal, ketidafungsian seksual, kemandulan dsb.

RedDevils posted on 13-1-2010 08:51 PM

Aku hairan.

Kenapa beria ia 'nak banyakkan air mani' ??

Banyak air mani IS NOT EQUAL to banyak sperm, not always.

What's important is enough sperm count & quality sperms (no double headed, no loss tail, etc ).

Ini semua ialah obession sesetengah lelaki. Worst things, amik 'traditional/herbs' remedies yg claim pelbagai, ends up rosak liver/kidney. :kant:

Apok posted on 14-1-2010 09:57 AM

tongkat ali power root...... :I

rollasZek posted on 14-1-2010 10:54 AM

Aku hairan.

Kenapa beria ia 'nak banyakkan air mani' ??

Banyak air mani IS NOT EQUAL to banyak sperm, not always.

What's important is enough sperm count & quality sperms (no double headed, no ...
RedDevils Post at 13-1-2010 20:51 http://eforum6.cari.com.my/images/common/back.gif

bila climax dia nak shoot banyak2 lah tu :$

OrangKita posted on 14-1-2010 11:15 AM

kalu ikut doktor,dia ada p'giraan byk/sikit air mani.ada effect utk proses mengandung
sbb dlm kandungan air mani ada volume sperma,yg aktif@cepat dgn xaktif,
ada sperma perfect,ada yg kepala dua,ada yg b'lingkar,ada yg ekor bengkok dll.

OrangKita posted on 14-1-2010 11:16 AM

supplement nama tribestan boleh meningkatkn kualiti sperma..

OrangKita posted on 14-1-2010 11:17 AM

tp kalu x silap rega dia agak mahal dalam RM150-RM180
tak pasti kat farmasi ada ke ...

abgboroi posted on 14-1-2010 04:38 PM

Aku hairan.

Kenapa beria ia 'nak banyakkan air mani' ??

Banyak air mani IS NOT EQUAL to banyak sperm, not always.

What's important is enough sperm count & quality sperms (no double headed, no ...
RedDevils Post at 13-1-2010 20:51 http://mforum2.cari.com.my/images/common/back.gif

xkan makan bawang pun boleh rosakkan liver doc?  bawang juga dikatakan boleh meningkat sperma...banyak natural supplement dikatakan berfungsi dalam hal sperma ni..semua tu ada dalam makanan kita

abgboroi posted on 14-1-2010 04:39 PM

aku rasa TT ni nak air mani banyak kalau boleh memancut mancut kuar kot ;P..bukan meningkatkan kadar sperma...

Apok posted on 14-1-2010 04:41 PM

bawang leh kurangkan tekanan darah tinggi kan?
Page: [1] 2
View full: Pil Perbanyakan Air Mani