IRZeeBuk posted on 31-3-2010 12:30 PM

sape pakai Nutox?

Korang,
sape yg pkai penjagaan muke jenama nutox?

Ape kelebihannye?? {:3_102:}

ape prasaan pakai brand nutox nih? brand ape yg korang rs bgus untuk kulit muke asia?

220796 posted on 31-3-2010 12:45 PM

bio essence pon best & bagus tuk kulit org asia.....boleh pegi ke thread dia tuk bincang lebih detail...

IRZeeBuk posted on 31-3-2010 12:59 PM

tp nak tau nutox... hehehehe

cik_ted posted on 31-3-2010 10:28 PM

my sis pakai nutox.. memula pakai trial set jek.. skrg dah ambik full set terus.. nnt saya tanye dia ape yg best...

cik_ted posted on 31-3-2010 10:29 PM

my sis pakai nutox.. memula pakai trial set jek.. skrg dah ambik full set terus.. nnt saya tanye dia ape yg best...

IRZeeBuk posted on 1-4-2010 07:39 AM

5# cik_ted

dah tya ke belum???

mrs_yong posted on 1-4-2010 08:03 AM

dulu ada pakai nutox kejap tp mcm trak berapa best je ngan yong. pakai dlm seminggu dua je n jerawat dok ada gak, muka tak cerah2 gak but kulit jd healthy sketla..kemudian teruja ngan testimoni bio essence n try seminggu  guna bio essence dah nampak perubahan. jerawat cepat kecut n now after 1 month pakai dah licin dah muka ni..amin. kulit pun cerah skeet la dr dulu. kesimpulannye saya bg full set nutox ni pada mak sedara....nanti tanya dia ok ke tak pakai nutox tu. for me tak berapa sesuai sangat. BE lg best! company sama!

IRZeeBuk posted on 2-4-2010 09:32 AM

erkkk??? tp aku dah beli set nutox.
rugila kalau tak gune abeh kan....

cik_ted posted on 3-4-2010 12:00 PM

5# cik_ted

dah tya ke belum???
IRZeeBuk Post at 1-4-2010 07:39 http://mforum1.cari.com.my/images/common/back.gif
nak tanye asik lupa jek.. hehehe.. :$:P

tenteramsuci posted on 3-4-2010 01:19 PM

Akak pakai nutox.  Baru gak lah..beli full set. So far..ok. Bagus dan sesuai utk kulit  akak.  Guna dulu konsisten utk 3 bulan, then baru tahu sesuai dgn skin kita ke tak...

Just my two cents...:P

IRZeeBuk posted on 3-4-2010 01:33 PM

erkkk... i dah pkai 4ari..wahahahaha

sweetemp posted on 3-4-2010 02:47 PM

nutox ni kalo tak silap antara bahan utama dia sarang burung dan gamat kan? memula sebelum guna BE sweetemp pon nyaris2 nak amik nutox tp rega nutox ni macam mahal sket n tak banyak promotion...so tu yang amik BE (banyak komen positif, banyak promotion kat guardians)...well lain orang lain lak kulit dia kan....

IRZeeBuk posted on 5-4-2010 10:44 AM

owhhhh maknenye rmai pkai BE dr nutox la yekk

dafina posted on 6-4-2010 05:52 PM

i pakai nutox tuk cleanser ngan moisturizer dia...so far memang suka ngat ngan moisturizer dia...sama effect mcm pakai Mary kay..tp kalo muka berjerawat tu x der la kasi ilang jerawat...dia cumer kasi muka lembut  n bg kulit oily mcm i nie, nak pakai moisturizer tu kena pilih2...silap2 leh buat minyak goreng telu lak...

IRZeeBuk posted on 7-4-2010 09:32 AM

sesaje gatal nak mcoba... tp tak tau kebestsan nutox nihh

farhan2107 posted on 7-4-2010 03:20 PM

3# IRZeeBuk


AKU PERNAH PAKAI NUTOX MASA DIA BARU KUAR DN SKRG DH TUKAR PACKAGING BARU. MASALAHNYA X BERKESAN PUN. TP X TAU LA NGN ORG LAIN. TUK MUKA KERING X SESUAI. SIAP PAKAI SERUM LG. HARGA PUN BLH THAN MAHAL.

IRZeeBuk posted on 8-4-2010 09:41 AM

sape agi pakai?

sygabg1 posted on 8-4-2010 10:54 AM

syg pakai nutox serum day and nite dh dekat sebulan...every time after tone skin, pakai serum..lepas tu baru tepek moisturiser, sunblock or nite cream..so far ok la, nampakla kejernihan kulit ni..kulit pun sentiasa rasa lembap je even dlm air cond..walaupun kulit asal tak berapa cerah, tapi look berseri la..lagipun belum habis sebotol lagi..tapi suka sebab tak berminyak, cepat resap..serum ni kalau kulit kering kena apply moisturiser la..nite cream pun syg pakai nutox jugak..kira untuk penjagaan malam la nutox ni..ingat nak try scrub and spot cream dia..syg mmg ade jeragat sikit baru mula nak naik before pakai nutox ni..skrg ni nmpak mcm nipis jeragat tu lepas pakai nutox ni..ok la nutox ni,nmpak improvement la cuma kena sabar la sikit..

IRZeeBuk posted on 9-4-2010 11:58 AM

kene sabar ekk... aduiyaaa bl mau cantik nih

zanasham posted on 9-4-2010 12:41 PM

zana dah sebulan pakai nutox, rasa sesuai dengan zana la, kawan2 pun tegur muka nampak agak cerah sekarang...hehe

sygabg1 posted on 9-4-2010 03:27 PM

zana dah sebulan pakai nutox, rasa sesuai dengan zana la, kawan2 pun tegur muka nampak agak cerah sekarang...hehe
zanasham Post at 9-4-2010 12:41 http://mforum2.cari.com.my/images/common/back.gif
zana ade try spot away cream dia tak..sebab nak cuba pakai utk freckles area..takutla ia membiak-biak..how about exfoliater/scrub dia, ok juga ke..

zanasham posted on 10-4-2010 04:03 PM

zana baru pakai nutox oxyfusion wrinkle away cleanser, nutox oxyfusion skin refining astringent dan nutox oxyfusion moisture emulsion je....tapi memang nak cuba spot away cream dia...cuma belum sempat nak gi beli lagi je...

tenteramsuci posted on 10-4-2010 04:38 PM


zana ade try spot away cream dia tak..sebab nak cuba pakai utk freckles area..takutla ia membiak-biak..how about exfoliater/scrub dia, ok juga ke..
sygabg1 Post at 9-4-2010 15:27 http://eforum6.cari.com.my/images/common/back.gif

akak ada guna spot away cream dia...sangat memberangsakan!  itu yg akak boleh bgtau. tanda2 hitam kat muka dah pudar...dan kulit muka nampak sekata.

IRZeeBuk posted on 12-4-2010 01:36 PM

Lame mn kene pakai spot away nihhh??

220796 posted on 12-4-2010 03:58 PM

23# tenteramsuci

alamak..teruja la pulak...... :2lol:
Page: [1] 2 3 4 5 6 7 8
View full: sape pakai Nutox?