kamikazebelacan Publish time 1-6-2010 07:21 AM

Tantiana Hamzah....

Forumers sekalian,



kemana agaknye hilang pelakon Tantiana Hamzah yg satu ketika dulu boleh dikatakan top jugak..pernah berlakan disamping Yusof Haslam dalam filem Melati Putih dan beberapa drama tv kalo tak silap.  kalo sesiapa ada cerita terkini pasal dia tepek lah kat sini ye...aku berminat nak tau cerita terkini dia...tenkiu:loveliness:

mod, kalo dah ada thread Tantiana tolong mergekan or delete ek..

rosmahisham Publish time 1-6-2010 07:41 AM

Dia dah gemuks sekarang ni....x macam dulu...dah berumur...bukan dia kawin dgn org kayos jugak ke...bini no 2 gak kalau x silap..

MeAngel Publish time 1-6-2010 07:42 AM

sowy.. xpenah dgr..hehehe....;P sj jer nk jd org pertama post tread...hehhee:lol:

wirda Publish time 1-6-2010 08:30 AM

dia belakon dlm cita jejaka perasan tu kan..

babyorange Publish time 1-6-2010 08:33 AM

yg mane 1 ek?

carly_lah Publish time 1-6-2010 08:38 AM

cam tahu jer dia ni... dulu2 selalu masuk urtv kan... tp masa tu aku kecik2 lagi, skg x tau le apa jadi dgn dia:)

kekekek Publish time 1-6-2010 08:39 AM

Ni yg berlakon citer melati putih tu kan? Yang balak dia tempang sebelah.

wak_karman Publish time 1-6-2010 08:55 AM

http://www.sinemamalaysia.com.my/filemgambar.php?id=309
citer ini kan :o

kukulangau Publish time 1-6-2010 08:55 AM

last aku tau dia duduk bukitantarabangsa

naninana Publish time 1-6-2010 08:57 AM

tak minat dia nih
tak pandai belakun pun..

MamaAzlina Publish time 1-6-2010 08:57 AM

dia dok umah jaga cucu kot !

FARRAZOOL Publish time 1-6-2010 09:17 AM

tak minat laaaa...better kak Ogy 100x drpd si Tanti ni..

babyorange Publish time 1-6-2010 09:21 AM

citer ini kan
wak_karman Post at 1-6-2010 08:55 http://eforum3.cari.com.my/images/common/back.gif


ooo die ni ke? aku ske tgk die....rupe die cam arwah makcik aku:(

mea Publish time 1-6-2010 09:21 AM

mata dia besar khen...

skymania Publish time 1-6-2010 09:26 AM

gambak takde ker?????:'( aku nama2 neh tak kenal..kalu tgk roper..kenal la kots...:L

kecikgurl Publish time 1-6-2010 09:28 AM

Post Last Edit by kecikgurl at 1-6-2010 09:30

yg mne 1 die nih

http://www.sinemamalaysia.com.my/filemgambar.php?id=318

ribyzola Publish time 1-6-2010 09:29 AM

Aunty ni skang dok kat Bkt Antarabangsa. Aku slalu gak jumpa dia time ade kenduri sbb dia mmg buat business catering. She's a nice person. In-law aku mmg kenal baik dengan husband Aunty ni. So slalulah dia dtg jenguk FIL aku. Last year husband dia kene stroke. teruk jgk keadaan dia. Aunty ni jaga betul2 smpai husband dia sihat dan dah boleh pandu keta cam biasa..

tomet05 Publish time 1-6-2010 09:49 AM

x kenal la .. tapi duk bukit antarabangsa.. mesti kaya noks

annorr_maira Publish time 1-6-2010 09:55 AM

nama familiar..tp muka tk bpe nk knl sgt..byk ke cite yg dia blakon tu?

zafira Publish time 1-6-2010 09:59 AM

selalu jumpa dia kat area wangsa maju beli barang.Kalo x silap masih wat katering mcm ribyzola cakap.Dah lama gak dia dlm line katering nih... dah lebey 15 thn gak lahh.... gambo xde larrrr....

Peya Publish time 1-6-2010 10:24 AM

Masa aku kecik2 dulu pernah jumpa dia kat pasar keramat.

DHunter Publish time 1-6-2010 10:48 AM

late 80's and early 90's byk berlakon jdk heroin drama

wickedcat Publish time 1-6-2010 10:54 AM

x berapa nak ingat....................

pluto Publish time 1-6-2010 10:58 AM

sapa yg ko tanya nih p.ramlee jer aku kenal

DHunter Publish time 1-6-2010 11:00 AM

sape2 yg x kenal pi tgk citer jejaka perasan..name dia dlm citer nie rezan..anak hamid gurkha
Pages: [1] 2 3 4 5
View full version: Tantiana Hamzah....