misshamtaro posted on 23-7-2010 05:22 PM

Kisah Norita Samsuddin

Kwn2..

Sape igt lg kisah norita yg dah jdik arwah tu....mcmna dgn family die sume? tlog info ckit..

melinda_gordon posted on 23-7-2010 05:23 PM

norita yg GRO itu kah?
yang mati kena bunuh tuh ek?

beldandy posted on 23-7-2010 05:27 PM

kisah dia ni patut buka mata kita semua..esp mak bapak

beldandy posted on 23-7-2010 05:28 PM

Bel ada borak dgn team yg mengesahkan kematian dia ni...
nntlah cerita..dah nak chow ni

Chek_am8848 posted on 23-7-2010 05:29 PM

byk info aku dgr... tapi payah nak sahkan betul ke tidak...

lagipun dgr dari mulut ke mulut... tak leh dibahaskan sgt...

misshamtaro posted on 23-7-2010 05:29 PM

aha..sape ade info?? citer ckit..bkn nak mengaibkan...nk jdikan pengajaran kat sume....

melinda_gordon posted on 23-7-2010 05:34 PM

tapi kan,ape yg misterinye kat sini?{:3_94:}

misshamtaro posted on 23-7-2010 05:36 PM

bkn misteri ape pun..just nak share info..dats ol

melinda_gordon posted on 23-7-2010 05:40 PM

hmm..
xbnyk info pasal die..
tapi yg mel ingat kematian die sgt mengaibkan...
sian jgk kat family die..

iscol_klang posted on 23-7-2010 05:41 PM

katanya mak bapak norita dah pindah dari kampung diorang...
yelah, tengok cara media siarkan kes dia pun kite taula, banyak mendatangkan aib

tapi misteri yg masih kekal sehingga ke hari ni, siapakah yg membunuh norita, orang ketiga yg turut ada dlm bilik norita serta membuatkan hubungan seks dgn norita, selain daripada hanif basree

paling tidak, hanif basree tentu tau sesuatu

cik.panda posted on 23-7-2010 05:44 PM

kenapa dibukak ye cerita ni :sweat3:

hise posted on 23-7-2010 05:57 PM

yg misteri ni sape org ketiga??? jeng2

wakluu posted on 23-7-2010 06:09 PM

kesian mak ayah dia....sampai sekarang kes dia jadi misteri je...

lourvemadu posted on 23-7-2010 07:18 PM

bkan ker ader kaitan ngan vvip..huhu

piyes posted on 23-7-2010 07:39 PM

dengar2 nye camtu la madu...ada skandal vvip gak..tp cerita2 mulut jela..misteri tuuuu

sepaileman posted on 23-7-2010 08:35 PM

walau apa pun reason atau misteri kes ni jgn bukak thread mcm ni kat board ini

kalau nak tau kisah tu bukan kat board ni

terima kasih
Page: [1]
View full: Kisah Norita Samsuddin