cef_gango posted on 25-7-2013 12:42 PM

Benarkah Lelaki Kacak Menakutkan Wanita?

Benarkah lelaki kacak suka mempermainkan perasaan wanita? Benarkah mereka tidak setia? Benarkah mereka hanya tertarik dengan wanita seksi dan kaya? Benarkah?

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/p480x480/524021_501015656580282_2073309864_n.jpg
Contoh lelaki kacak

Lelaki Kacak Kuat Perasan. Lelaki kacak hidup dengan rasa syukur dengan apa yang dimiliki tetapi ada yang terasa dirinya sudah bagus sehinggakan lupa diri aka berlagak. Contohnya ¡±Apabila berjalan terasa mata-mata memandang dan masa itu juga bahu akan diangkat setegap mungkin kasi ummpp!¡±. Setakat angkat bahu, itu sememangnya terlebih normal tapi tiba-tiba ada dua tiga orang menegur ¡±bang, zip seluar terbukalah¡± tapi dirinya terasa itu sekadar umpan mengurat, saya rasa sesiapa yang menegur pastinya mahu kasi pelempang 44 kali...

Lelaki Kacak Memilih Bulu. Tang memilih bulu ini saya pasti anda kaum perempuan sangat setuju bukan? Zaman sekarang kaum wanita sangat hebat dalam memilih pasangan tetapi malangnya sedar ataupun tidak, lelaki kacak pastinya tidak lagi mendapat tempat pertama dihati wanita. Seperti sudah dilekatkan dengan gam gajah persepsi ¡±jauhkan diri dari lelaki kacak¡± semakin sebati dengan jiwa wanita sekarang kerana mereka sudah maklum ¡±golongan kacak hanya memilih wanita yang hot, kaya dan juga menjadi rebutan lelaki lain¡±.

Lelaki Kacak Ikon Kasanova. Kasanova aka ramai spare part memang tak boleh lari dengan mereka yang kacak jadi malang sebentar buat jejaka ini kerana wanita sekarang semakin bijak (mungkinlah). Memiliki rupa pastinya akan dilabel Kasanova dan terimalah seadanya ye.. Mendapat label sebegini sememangnya indah tapi jangan lupa, anda kasanova pastinya pasangan anda bakal mengikuti jejak yang sama.

Lelaki Kacak Banyak Alasan. Kalau perempuan terkenal dengan bebelan manja, lelaki kacak pula tak kurang hebatnya memberi 1001 alasan. Alasan dicipta untuk melepaskan diri tetapi tatkala lelaki kacak mengeluarkan perkataan ajaib, perempuan boleh terlentok sehinggakan tak sedar air liur meleleh keluar tetapi yang peliknya perempuan masih lagi menerima alasan tanpa banyak persoalan.

limesherbet posted on 25-7-2013 01:27 PM

lelaki over kacak ni bukan menakutkan i...tapi merimaskan :laugh3:

mase i zaman blajar degree dulu dulu, dating dgn my close friend ni memang very kacakla prempuan memang akan terjatuh hati. tapi i rimas kalo kalo keluar dgn die...die pi washroom banyak kali, kalah I, i ni kire golongan rajin gi washroom cek ape yg patut  {:1_273:};P .tu nak cek muke perbetul rambut la tu. bile over sgt mcm prempuan pulak;P

pastu kalo die nampak mane mane reflection atau cermin, die akan tgk diri die. kire pantang tgk cermin la. reflection kat pintu glass pun die cek diri die:mad: reflection daam air pun die tgk ;P too in love with himself ni. tapi bile kawin, wife die tak lawa. hehe.



p/s: ramai pulak lelaki yg memang tak kacak...tapi perasan kacak {:1_273:} Last edited by limesherbet on 25-7-2013 01:50 PM

ss8384 posted on 25-7-2013 01:55 PM

P/s : lelaki x kacak pon apa kurangnye berangan nk wanita yg cantik je. Kwang kwang..lol

nicuya posted on 25-7-2013 02:12 PM

takut....takut ngan kaum sendiri yang byk kaki caras....;P

FlowerGirl posted on 25-7-2013 04:53 PM

masa belajar mmg suka dgn lelaki kacak tapi dah tua ni....mmg x suka lelaki kacak sebab depa kebanyakkannya perasan ensem.
kalau terserempak dgn lelaki hensem, mmg tengok sekali je.tu pun tertengok.ntah, x berminat...or maybe sebab dah ada laki...jaga mata wooo:lol:

spiderman80 posted on 25-7-2013 05:36 PM

Patutlah ramai gadis takut kat saya. Selama 33 tahun saya hidup sebagai seorang jejaka serba kacak, baru saya tahu ianya satu beban dan sumpahan.:(:'(

Bedah.Cun posted on 26-7-2013 02:08 AM

Menakutkan ke? Setakat ni dah banyak lelaki kacak dan lazart yang longlai dengan Bedah, pastu Bedah tinggal2 kan je padan muke kaw ;P

http://images2.fanpop.com/images/photos/2800000/Brad-Renfro-brad-renfro-2842370-600-625.jpg

pakwetizzaqyah posted on 26-7-2013 03:57 PM

point ke lima yang tidak disebot.. lelaki kacak kebanyakannya keparat

senahitam posted on 26-7-2013 04:05 PM

x minat gak ngan laki cmni...byk saingan hati x tenang je. kakakaka.

Pailang posted on 14-8-2013 09:29 AM

sebenarnya ikut logik mmg xbest jdi kacak ni.. ada banyak sbb. mcm kwn aku sorang tu, dia mmg hensem. tapi dia ada sifat pelik, suka tunjuk 'ego' dia bila ada pompuan kata dia hensem. contohnya mcm xlayan sgt perempuan atau aweks. pastu aku tanya dia, kenapa dia buat2 ego? bajet hensem ke? dia kata tak. tapi dia jadi camtu sbb rimas dgn perempuan2 gedik yg kata dia hensem. mana2 je pgi org kata dia hensem. bagi dia pmpuan2 gedik tu cuma nk main2 jadikan dia sbagai bahan lawak atau perli dia je. Dia sendiri cakap kat aku dah banyak kali terkena. sedih rasa hati.

dan perangai ego dia pulak tu sebenarnya terjadik dgn sendiri akibat dari banyak mulut2 yg bercakap pasal dia tak kira la perkara baik atau buruk. dia rasa dia nak 'maintain' supaya berkurangnye mulut2 org bercakap, dan akhirnya dia pun gagal untuk tunjukkan sifat sebenar yg ada dalam diri dia sbb perkara2 mcm tu. so disebabkan dia tak dapat tunjukkan sifat sebenar dia, maka lahirlah sifat ego yg bukan kehendak dia nak jadi camtu. org mcm ni secara semulajadinya akan susah nak kawal sifat ego dia. tapi hakikatnye dia bukan ego.

so jgn buruk sangka dgn perangai lelaki2 ensem ni. cuma Tuhan je yg tahu apa rasa isi hati golongan2 manusia mcm ni. lebih baik jadi lelaki biasa yg tak terlalu hensem dan tak hodoh. hidup sentiasa tenang. nak layan nikmat dunia pun rasa bebas. mana2 pergi rasa tenteram.

esbok posted on 14-8-2013 10:34 AM

Pailang posted on 14-8-2013 09:29 AM static/image/common/back.gif
sebenarnya ikut logik mmg xbest jdi kacak ni.. ada banyak sbb. mcm kwn aku sorang tu, dia mmg hensem ...


aku pun skeptical ngan orang hensem2(or lawa2) ni.

tapi rezeki kenal ngan orang hensem. Lelaki aku kenal ni memang handsome tahap gaban.

cam biasa kenal mula2, sombong benau bagi aku. pandang aku sebelah mata, wat the fish.
aku sebagai manusia serba sedar diri tak berapa nak cun, memang aku dah tolak tepi2 manusia2 gini. Banyak lagi orang lain nak dibuat kawan. tapi nak jadi cerita aku kene kerja dengan dia je.

lama kelamaan, baru la kenal personality sebenar dia.
baik rupanyaaaa{:runo tersangat la baik. sudah lah baik, budiman bertanggungjawabb{:childlikeo
memang aku sokong dia tunjuk perangai sombong angkuh ego bongkak dia, kalau takkk memang semua perempuan terkejar-kejar kan dia.

inaniloquent posted on 14-8-2013 05:35 PM


kekadang muka x cun pong leh menakutkan org:lol:

spiderman80 posted on 14-8-2013 05:48 PM

Ada petua untuk kurangkan kehenseman? Saya amat memerlukannya.:(;P

otai_g posted on 14-8-2013 10:57 PM

lelaki kacak perempuan takut, lelaki x hensem pun perempuan takut, lelaki gay perempuan takut.

kalo hati dah x suka dtg apa jenis laki pun sama jer effectnya :lol:

salimrock posted on 14-8-2013 11:11 PM

Bedah.Cun posted on 26-7-2013 02:08 AM static/image/common/back.gif
Menakutkan ke? Setakat ni dah banyak lelaki kacak dan lazart yang longlai dengan Bedah, pastu Bedah  ...

bedah..i ni kurang kacak....tp buleh kah bedah servis i seround 2...please..................

salimrock posted on 14-8-2013 11:16 PM

spiderman80 posted on 14-8-2013 05:48 PM http://mforum2.cari.com.my/static/image/common/back.gif
Ada petua untuk kurangkan kehenseman? Saya amat memerlukannya.

wa tidak lah rasa wa kacak...


tp wa pernah simpan rambut panjang....mcm rockers..paras dada..org cakap wa tak kacak, serabut ,biarlah wa tak rasa kacak pun, malas dah nak berawek lebih time tu... tp waktu itu jugak lah wa simpan skali 2 awex...( sebenarnye 3, tapi takut korang tak caya dn cakap wa perbesarkan cerita...)

skrg wa rambut pendek...org cakap, kemas, segak...tp .. 1 org awek sahaja....

nak simpan rambut panjang skrg ?? errr..wa belum bersedia lagi..bukan belum bersedia nak jaga rambut, tp belum bersedia nak jaga awek ramai..he.he..

tp 1 masalah lelaki rambut panjang ni..kalo jupe para korporat, polis...depa pandang lekeh je kat mamat rambut panjang ni...cuma segelintir je la yg menghargai lelaki rambut panjang

wa rasa pompuan suka lelaki muka berbulu la, @ rambut panjang..jg kalo ko tak nak rasa kacak, ko potong semua bulu2 dimuka, misai, jambang, rambut..(kening kalo ko berani..ha.ha..).wa rasa rata2 pompuan takut tgk lelaki botak licin kot... Last edited by salimrock on 14-8-2013 11:20 PM

bolakacak posted on 14-8-2013 11:49 PM

Bahaya betul thread ni. Nasib baik lah aku tak bukak kat office. Tiba-tiba keluar gambar lelaki pulak. Silap-silap orang igt aku gay.

Bedah.Cun posted on 15-8-2013 08:19 AM

salimrock posted on 14-8-2013 03:11 AM static/image/common/back.gif
bedah..i ni kurang kacak....tp buleh kah bedah servis i seround 2...please..................

Kurang kacak tak semesti kau tak kacak... Boleh aje dah alang kau ajak. Orang cakap rezeki depan mata jangan ditolak :lol:;P

tssy posted on 15-8-2013 09:33 AM

takut.....teramat.

salimrock posted on 15-8-2013 04:27 PM

Bedah.Cun posted on 15-8-2013 08:19 AM static/image/common/back.gif
Kurang kacak tak semesti kau tak kacak... Boleh aje dah alang kau ajak. Orang cakap rezeki depan m ...

bedah mesti ganas...jap ye bedah, abg salim nak cari cialis jap..ha.ha..lama wa tak pojek luar ni,,

Bedah.Cun posted on 15-8-2013 04:54 PM

salimrock posted on 14-8-2013 08:27 PM static/image/common/back.gif
bedah mesti ganas...jap ye bedah, abg salim nak cari cialis jap..ha.ha..lama wa tak pojek luar ni, ...

Bedah ske jantan yang manly, terangsang sangat tu pun kalau kau tak boroi la... grrrr..... :drool3::drool3:{:1_512:}

amukgemuk posted on 15-8-2013 09:08 PM

spiderman80 posted on 14-8-2013 05:48 PM static/image/common/back.gif
Ada petua untuk kurangkan kehenseman? Saya amat memerlukannya.

Pergh..2 kali nak beritahu dia hensem sangat tuhh...fuuu....
pakai ajelah topeng spidy kau tu....:bye:

salimrock posted on 15-8-2013 09:27 PM

amukgemuk posted on 15-8-2013 09:08 PM static/image/common/back.gif
Pergh..2 kali nak beritahu dia hensem sangat tuhh...fuuu....
pakai ajelah topeng spidy kau tu.... ...

org tak encem je nak bgtau org dia encem...:lol:

salimrock posted on 15-8-2013 09:30 PM

Bedah.Cun posted on 15-8-2013 04:54 PM static/image/common/back.gif
Bedah ske jantan yang manly, terangsang sangat tu pun kalau kau tak boroi la... grrrr..... :drool3 ...

wa boroi la bedah...sudikah bedah seround dgn lelaki boroi mcm wa...walopun wa boroi tapi wa tak boroi kaw2 tau..wa masih nampak lagi anu wa dari atas...tanpa perlu mengempiskn perut...

wa dgt takut kalo org boroi smpai tak nampak anu sendiri...huhuhu..wa kena diet dari skrg..

bedah penah tak dpt bf yg boroi mcm tu. ?

Bedah.Cun posted on 15-8-2013 09:47 PM

salimrock posted on 15-8-2013 01:30 AM static/image/common/back.gif
wa boroi la bedah...sudikah bedah seround dgn lelaki boroi mcm wa...walopun wa boroi tapi wa tak b ...

Tapi kau tahan ke nanti kena sebat2 dengan Bedah? Ex-laki Bedah pun nangis kena sebat gi cari ketiak mak die ;P;P:lol:;P
Page: [1] 2 3
View full: Benarkah Lelaki Kacak Menakutkan Wanita?