CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Search
Add forum to favorites (6) |RSS

Komputer & Teknikal Today: 0|Threads: 8527|Rank: 142 

Moderator: aziz79
Author Replies
Views
Last post
CPU Intel Braswell Untuk Desktop dan Laptop Mampu Milik Nusantara77 8-4-2015 12:36 AM 22022 sue_cinta 22-10-2015 09:39 AM
Apakah Beza 4, 8, dan 16 chip pada ram? Newbie Thread attach_img kerepek1994 15-6-2015 04:33 PM 21461 sue_cinta 22-10-2015 09:37 AM
[POST CLOSED] PSU Extention Cable attach_img sue_cinta 29-5-2015 10:46 AM 201541 sue_cinta 22-10-2015 09:36 AM
Alatan untuk baiki Laptop Chinook 20-5-2014 03:31 PM 936126 sue_cinta 22-10-2015 09:29 AM
Boleh percaya ke harga ni? matdue77 27-7-2015 09:56 AM 101315 sue_cinta 22-10-2015 09:23 AM
Error, takleh play cd attach_img RikU 10-5-2015 11:26 PM 31796 sue_cinta 22-10-2015 09:17 AM
Microsoft Akan Menamatkan Jenama Internet Explorer Nusantara77 18-3-2015 10:20 AM 32475 sue_cinta 22-10-2015 09:13 AM
ni guna sofware edit video apa ya endus 27-6-2015 10:58 PM 41471 sue_cinta 22-10-2015 09:11 AM
Google Chrome.. Gadjet 15-5-2015 08:51 PM 51969 sue_cinta 22-10-2015 09:05 AM
movies subtitle.. wong1717 31-5-2015 10:07 PM 51878 sue_cinta 22-10-2015 09:00 AM
Macam mana naik mainkan file mkv tanpa lagging di pc/laptop? kirana_22 19-10-2015 10:02 AM 3376 sue_cinta 22-10-2015 08:57 AM
Sesiapa tahu membuat DISKLESS SYSTEM Newbie Thread kkwai1668 19-10-2015 07:02 PM 0326 kkwai1668 19-10-2015 07:02 PM
Kembalikan File Youtubeadblocker Eva_yy_Ellin 1-10-2015 08:43 AM 10598 Eva_yy_Ellin 18-10-2015 07:40 PM
Sapa pandai Data Mining ? Tolong Newbie Thread sarah80 15-10-2015 10:22 AM 4466 sarah80 16-10-2015 02:02 PM
Kat mana nak install windows 7 dan ke atas sham159 4-9-2015 04:15 PM 5809 aziz79 15-10-2015 02:55 PM
APLIKASI SLOT MACHINE CABUTAN BERTUAH? cintakalin 5-10-2015 03:28 PM 3544 figurae 13-10-2015 11:01 AM
Korang Guna AntiVirus Aper?....Share Xperince.. :D  ...234 musliadiadnan 23-1-2010 12:07 PM 7813588 aziz79 7-10-2015 01:03 AM
POP-UP ADVERTISEMENT Cookie.Monster 24-12-2014 01:14 PM 102576 aziz79 7-10-2015 12:54 AM
Harmful/Spam Website attach_img polaris_girlz 5-10-2015 09:14 AM 0484 polaris_girlz 5-10-2015 09:14 AM
Bateri Lap Top attach_img Eva_yy_Ellin 28-7-2015 11:54 AM 4972 Eva_yy_Ellin 2-10-2015 10:47 AM
JOB VACANCY - WEB PROGRAMMER Newbie Thread ruziana 28-9-2015 01:11 PM 1589 otai_g 28-9-2015 02:40 PM
software yg update secara auto sesebuah seoftware/game ware MH37O 26-9-2015 12:06 PM 2577 MH37O 28-9-2015 11:24 AM
MS Excel Date tak sama attach_img tungkai 28-9-2015 08:22 AM 3725 crusher 28-9-2015 11:18 AM
Delete Recovery Partition sunburn 12-2-2014 02:33 PM 42235 bobok 24-9-2015 01:46 AM
on cpu tapi kipas pusing 10 saat MH37O 11-5-2015 03:36 PM 141679 bobok 24-9-2015 01:43 AM
Next »

Quick post

You can still enter 80 characters
You have to log in before you can post Login | Register

Points Rules

Pesanan penting Segala pendapat dan pandangan yang dikongsi di ruangan forum atau halaman yang berkaitan merupakan pandangan peribadi individu dan tidak sesekali mewakili pendapat/pandangan CARI. CARI juga tidak bertanggungjawab bagi setiap pandangan yang dikongsi. Oleh kerana forum beroperasi dalam waktu sebenar atau 'real time', CARI tidak, dan tidak dapat menapis sebarang bentuk penyampaian dari pengguna setiap masa, namun CARI menggalakkan setiap pengguna mengamalkan budi bicara serta budaya hormat-menghormati untuk tidak menggunakan sebarang perkataan yang menyalahi undang-undang, berbahaya, mengancam, kesat,mengganggu, memfitnah, kasar, lucah, mengeji, menceroboh privasi orang lain, bersifat kebencian, atau perkauman, etnik atau sebaliknya. CARI berhak untuk menahan dan/atau mengeluarkan mana-mana pautan yang berkemungkinan sebagai individu, entiti atau kumpulan yang berpotensi mewujudkan rasa malu dan fitnah. CARI juga berhak untuk menerima, edit dan / atau mengeluarkan apa-apa pautan yang dianggap tidak sesuai dalam mana-mana cara/keadaan/bentuk/situasi/kaedah.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Infonet

9-2-2016 05:03 AM GMT+8 , Processed in 0.142334 second(s), 30 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

To Top Return to the forum