CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
Add forum to favorites (4) |RSS

Penjagaan Diri & Gaya Hidup Today: 0|Threads: 953|Rank: 237 

Moderator: cmf_carisupport
Author Replies
Views
Last post
Announcement Announcement: FREEDOM TO SPEAK & THE RESPONSIBILITY admin 23-6-2012    
This Category Service Desk - Cadangan / Komen / Bincang  ...2 Lady_On_Earth 27-11-2006 04:16 PM 4867089 sara13 21-10-2014 03:51 PM
This Forum Eklusif : Profile Personal Care,Trends And Lifestyles Member  ...234 Lady_On_Earth 11-12-2006 10:51 PM 9581324 66m 4-1-2015 03:55 PM
This Forum Fitting Room MoD - [Read permissions 255] ...2 matlampir 25-7-2011 02:51 AM 3281 AceHand 22-2-2014 02:40 AM
  Forum Thread   
Polls Deodorant yg BAGUS ? agree  ...23456..8 Ustaz_SUFI 6-2-2008 10:13 PM 18239409 Prince3019 6-5-2015 03:03 AM
handbag berjenama untuk wanita Newbie Thread dyla4ever 12-4-2015 03:23 AM 4373 becir 4-5-2015 01:08 AM
Badan XXL RikU 29-9-2013 04:59 AM 201823 RikU 3-5-2015 07:17 PM
Problem dengan berat badan sendiri New PencuriHati 3-5-2015 02:43 AM 1175 Esmiria 3-5-2015 09:29 AM
Polls jeans berhantu.. agree  ...23456..10 ayiepk 18-8-2008 09:14 AM 24050145 otai_g 2-5-2015 02:44 PM
PRODUK BEAUTY UMAIRA attach_img wnasz 28-4-2015 03:56 PM 2139 mattzzx 30-4-2015 06:28 PM
5 Tanda Berat Badan Anda Semakin Bertambah easicircle 28-4-2015 05:56 PM 3242 mattzzx 30-4-2015 06:25 PM
Kalau tak sihat2 juga orang Malaysia ni tak tahulah. Dah macam2 program buat Nusantara77 13-4-2015 06:24 AM 4291 mattzzx 30-4-2015 06:24 PM
Variable Y zalora_beeslim 28-4-2015 09:11 PM 0103 zalora_beeslim 28-4-2015 09:11 PM
BABIES BLINK COFFEE RM23 attach_img wnasz 28-4-2015 03:51 PM 0130 wnasz 28-4-2015 03:51 PM
satin skinz rm110 (premium) attach_img wnasz 28-4-2015 03:48 PM 0125 wnasz 28-4-2015 03:48 PM
Perfume Lelaki Terbaik ver.2 attach_img heatlevel  ...23456..36 swotworld 16-5-2011 01:56 PM 893122915 giyomi 27-4-2015 07:47 PM
body fitness tips for men Blue_Flare 5-2-2013 07:52 PM 61880 zulzaria 25-4-2015 03:07 PM
ada ke lelaki di sini jaga muka dgn bedak amoi. awambiru 8-1-2013 05:00 PM 141765 zulzaria 25-4-2015 11:08 AM
Suntikan Vitamin C lelaki..sesuai ker??  ...2 angahkl 24-1-2011 07:16 PM 4210667 zulzaria 25-4-2015 11:05 AM
8 PERKARA BUKTI PEREMPUAN ITU RUMIT sipolan 20-6-2013 05:37 PM 133039 zulzaria 25-4-2015 08:30 AM
5 Reasons To Never Give up easicircle 21-4-2015 03:35 PM 0210 easicircle 21-4-2015 03:35 PM
Whey protein untuk perempuan Fiza91 16-4-2015 12:14 PM 1246 TobbySim 21-4-2015 11:35 AM
Nak cantik kena lah wangi attach_img  ...2 ketobosa 15-1-2015 08:06 PM 371563 ketobosa 20-4-2015 11:11 AM
Keguguran rambut / BOTAK? attach_img  ...2 izamahmed 11-7-2013 11:20 AM 354828 mohdazizil 16-4-2015 11:41 AM
Masalah Rambut Gugur.....  ...2 Amir_shariff 15-12-2008 02:20 PM 4219256 mohdazizil 16-4-2015 11:29 AM
Tips Elak Lemak Di Pinggang (Belly Fat) easicircle 18-3-2015 03:26 PM 6559 easicircle 15-4-2015 04:53 PM
Next »

Quick post

You can still enter 80 characters
You have to log in before you can post Login | Register

Points Rules

Pesanan penting Segala pendapat dan pandangan yang dikongsi di ruangan forum atau halaman yang berkaitan merupakan pandangan peribadi individu dan tidak sesekali mewakili pendapat/pandangan CARI. CARI juga tidak bertanggungjawab bagi setiap pandangan yang dikongsi. Oleh kerana forum beroperasi dalam waktu sebenar atau 'real time', CARI tidak, dan tidak dapat menapis sebarang bentuk penyampaian dari pengguna setiap masa, namun CARI menggalakkan setiap pengguna mengamalkan budi bicara serta budaya hormat-menghormati untuk tidak menggunakan sebarang perkataan yang menyalahi undang-undang, berbahaya, mengancam, kesat,mengganggu, memfitnah, kasar, lucah, mengeji, menceroboh privasi orang lain, bersifat kebencian, atau perkauman, etnik atau sebaliknya. CARI berhak untuk menahan dan/atau mengeluarkan mana-mana pautan yang berkemungkinan sebagai individu, entiti atau kumpulan yang berpotensi mewujudkan rasa malu dan fitnah. CARI juga berhak untuk menerima, edit dan / atau mengeluarkan apa-apa pautan yang dianggap tidak sesuai dalam mana-mana cara/keadaan/bentuk/situasi/kaedah.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Infonet

7-5-2015 09:36 AM GMT+8 , Processed in 0.247315 second(s), 30 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

To Top Return to the forum