CARI Malay Forums

 Forgot Pass?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
English Channel |  தமிழ் மக்கள் |  Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
Tanya Wanita
Expand/Collapse Add favorites |Subscribe

Tanya Wanita Today: 26|Threads: 7741

PERATURAN BOD TANYA WANITA




1. Board ini hanyalah mengenai WANITA sahaja. Sebarang bentuk pengiklanan, promosi diri, video dan apa jua bentuk yang tidak ada kena mengena dengan topik yang dibincangkan tidak dibenarkan sama sekali. Forumer akan dikenakan POST BANHAMMER sekiranya mengabaikan peraturan berikut. Sebarang bentuk pengiklanan sila klik disini Pusat Komersial

2. Tidak dibenarkan menggunakan bahasa kurang sopan, keji, provokasi, menghina, lucah dan apa jua yang boleh menyinggung perasaan mana-mana forumer di forum Cari ini.

3. Tidak dibenarkan berborak yang berlebihan yang tidak ada kena mengena dengan topik sehingga mengganggu perbincangan forumer lain.

4. Setiap bahasa yang digunakan hendaklah difahami oleh forumer. Tidak dibenarkan menggunakan shortform yang terlampau hingga mengelirukan forumer untuk membaca.

5. Dilarang membuka thread semata-mata menyatakan ketidakpuashatian kepada forumer lain.  

6. Sila ' search ' dahulu sebelum membuka thread bagi mengelakkan thread yang sama dibuka.

7. Sekiranya forumer membuka thread yang sama setelah ditutup oleh Mod, tindakan pemotongan kredit akan di ambil. Jika Forumer masih berdegil Mod tidak teragak-agak untuk mengambil tindakan selanjutnya iaitu anda akan dikenakan status POST BAHAMMER.

8. Dilarang membuat posting SPAM dan sewaktu dengannya.



PERINGATAN DAN MAKLUMAN
  
Thread yang tidak berkenaan akan ditutup tanpa notis / alasan daripada Mod ATW, dan sekiranya forumer berdegil membuka thread yang sama tindakan pemotongan kredit akan di ambil. Jika Forumer masih berdegil Mod ATW tidak teragak-agak untuk mengambil tindakan selanjutnya. Jika thread yang dibuka sudah ada, MOD ATW berhak / bertanggungjawab untuk MERGED thread tersebut dengan thread yang sudah ada.

SEKIAN,

Hope we have makes this clear.

Best regards,
Moderator Tanya Wanita

Untuk membaca peraturan forum, Sila klik Peraturan Cari Forum
12345678910... 310Next
Return Post new threads
New window Filter: All All time Ordered by: Last Post|Digest
Author Rep/View Last Post
Annoncement Annoncement: FREEDOM TO SPEAK & THE RESPONSIBILITY admin 23-6-2012    
This Category KOLEKSI PETUA DUNIA WANITA - [R.P. 2]digest  ...2345 BabeYSHa Phone Verified User 19-6-2004 04:32 PM 12424113 Mommy_Olive 23-5-2014 04:56 PM
This Forum BILIK PERSALINAN MOMOD ATW |(Latest-2012) - [R.P. 255] ...23456..21 cmf_anisss84 Phone Verified User 3-4-2012 01:34 PM 5011573 tudung_bawal 1-7-2014 10:04 AM
This Forum ~ PROFILE FORUMER ASK THE WOMEN 2011 ~ [Dibuka sekarang] - [R.P. 1] ...23456..9 cinta_ungu Phone Verified User 19-7-2011 11:43 PM 22335695 anakin_ena 12-6-2014 03:45 PM
This Forum = Banner @ ATW = attach_img cinta_ungu Phone Verified User 19-9-2011 10:17 PM 2444777 anees~nuhara 3-6-2014 05:49 PM
This Forum (Makluman) Penyusunan semula bod-bod mengikut kategori cmf_anisss84 Phone Verified User 4-9-2013 09:25 AM 039054 cmf_anisss84 4-9-2013 09:25 AM
~♥ KAUNTER ATW ♥~ [UPDATE - 12 March 2012] PLS READ! sH0paHolliC 24-3-2008 06:34 PM 548805 sH0paHolliC 26-3-2012 12:48 AM
  Forum threads   
bini tak suka suami ml pakai kondom  ...2 steven.l 10-7-2014 10:14 PM 352268 clarizsa 22-7-2014 11:04 PM
Poll Kolagen Pilihan Korang? Mengapa?  ...2 ohsemmm 9-7-2014 11:25 AM 441276 clarizsa 22-7-2014 10:57 PM
Poll ujian yg paling takuti buat utk check masalah susah pregnant wing08 Phone Verified User 13-7-2014 01:59 PM 11637 clarizsa 22-7-2014 10:51 PM
Korg masak amek masa bpe lama?  ...2 New Orix 18-7-2014 08:03 PM 36686 clarizsa 22-7-2014 10:41 PM
mengandung? Alahan apa korang alami. agree  ...234 aloyah89 22-6-2014 10:55 AM 842318 watie_na 22-7-2014 04:01 PM
Poll Umur berapakah korang dah ada boyfren? agree  ...23456..11 Hang 14-5-2009 04:43 PM 27424863 eddlisa_uyuk 22-7-2014 03:33 PM
Poll Play Station games untuk wanita... Loxlaxman 21-6-2012 05:11 PM 211526 missyqaldina 22-7-2014 02:33 PM
Poll Bidang Pekerjaan Yang Diminati Wanita  ...2345 duchessofkent 14-8-2012 09:19 PM 10524416 tasneem82 22-7-2014 02:20 PM
Poll Normal ke pompuan asyik bercerita mengenai ex-bf/ex-hubby kat current bf/hb?  ...2 silentwinner 21-10-2013 05:11 PM 306429 missyqaldina 22-7-2014 11:22 AM
Dipersendakan di hari bahagia...alahaiii agree  ...23456..10 mamaezah Phone Verified User 2-10-2012 01:23 PM 24721204 Jerambut 21-7-2014 08:18 PM
Poll Anda wanita Bujang?janda?atau Isteri orang? (hanya untuk wanita sahaja) heatlevel  ...23456..11 kerepek_sedap Phone Verified User 13-10-2010 05:03 PM 25540278 julia5094 21-7-2014 03:38 PM
Poll Tajuk Berita Paling Cepat Wanita Klik ... Loxlaxman 16-8-2012 01:37 PM 131346 Loxlaxman 21-7-2014 03:38 PM
Poll Nak tanya Wives only.....baju tido agree  ...23456..10 belita Phone Verified User 4-1-2013 09:52 AM 23626220 winsonyu 21-7-2014 03:37 PM
Poll POMPUAN: PENAH ORG KATA KORANG X CANTIK heatlevel agree  ...23456..13 True-X 12-9-2011 03:19 PM 31920323 garnet 21-7-2014 12:31 PM
Poll Apa yang dipandang perempuan pada lelaki agree  ...23456..15 Hang 3-3-2008 04:27 PM 37136714 unhas 21-7-2014 11:54 AM
Pendapat wanita akan lelaki berjambang attach_img agree  ...2345 robertocarbos 13-6-2014 02:44 PM 1198826 matahari7001 21-7-2014 10:10 AM
Keguguran dalam usia 6 minggu  ...2 julia5094 Phone Verified User 4-7-2012 12:04 PM 3213566 matahari7001 21-7-2014 09:57 AM
Peringatan utk wanita agree  ...2 intriQue Phone Verified User 19-6-2014 12:02 PM 361736 Jerambut 20-7-2014 07:58 PM
tema raya baju raya tahun ni color apa?  ...2 New myralolx92 16-7-2014 10:51 AM 28829 ixora80 20-7-2014 12:48 PM
12345678910... 310Next
Return Post new threads

Quick Post

Still can enter 80 character(s)
You need to login first Login | Register Facebook Login

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by CARI, nor is CARI responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, CARI does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. CARI reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. CARI also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Malay Forums

GMT+8, 22-7-2014 11:16 PM , Processed in 0.281156 second(s), 29 queries , Gzip On.

Powered by Discuz!

© 2001-2012 Comsenz Inc.

Top