Jerry Yan F4 - Asian Celebrities - Asian & Latin Mania - CARI Infonet -

CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
View: 88750|Reply: 1803

Jerry Yan F4

[Copy link]
Post time 5-7-2006 12:15 PM | Show all posts |Read mode

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

Post Last Edit by errasazza at 25-6-2009 08:53

aku sajer je bukak thread ni.....ada sesapa masih ingat kat jerry yan...dah lama tak dengar berita pasal diri dio..









Biografi...

Real Name:
Liao Yang Zhen
Stage Name: Yan Cheng Xu
English Name: Jerry Yan
Birthday: January 1, 1977
Height: 180 cm
Weight: 72 kg
Measurements: 38-30-36
Horoscope: Capricorn
Bloodtype: B
Hobbies: Dancing (?) & Basketball
Language: Mandarin, Taiwanese, japanese, cantonese(limited)and a little English
Collection: All types of sunglasses
Food: Anything that is edible
Color: Black
Personality: Cheerful, Responsible, humble & soo shy..
Favorite Part: Fingers
Favorite Movie: Dancing in the Dark
Favorite Artist: Any one who is willing to learn
Favorite Instrument: Piano
Favorite Country: Japan
Favorite Pet: Any type
Favorite Style: Casual and natural
Favorite Drinks: Water
Country most want to visit: U.S.A
Dream: To have a farm and rear many kinds of animals
Unforgettable Incident: A teacher cried in front of him because his exam results were not good
Most Hated Thing: Not being respected
Favorite Music: Wide Range
Best Performing Item: Dance

Series:   
Spicy Teacher
Meteor Garden 1
Meteor Rain
Come To My Place
Meteor Garden 2
Love Scar
White Tower (The Hospital)

Talk Show:
ABCDEF4 (w/ F4)

Movies:
Magic Kitchen

Albums:
Meteor Rain (w/ F4)
Fantasy 4ever (w/ F4)
Jerry For You

Awards:
Won 1st Place in the Men's Uno contest in 1998
Best Asian Pop Artist Award in Korea (M-net annual music award - 2004)
Best New Comer - 12th Chinese Music Charts Awards 2005
Gravity- chosen as one of the six awardees as Most Popular song in Taiwan andHongkong Area at the 12th Chinese Music Charts Awards
One Meter - winner, 10 Bests Songs from HK and Taiwan, 5th Pepsi Music Charts Awards,2005
Memory Pieces - winner, 10 Best Songs from HK and Taiwan, 5th Pepsi Music Chart Awards,2005

Endorsements:
old
7-11 , Biffi, Lupiao, Siemens &  H&F Shampoo

new
Pepsi , S&K , Bench , Mia Jewelry ,Yamaha , Uha Candy & Oral-B

Attended Functions for big names such as:
Salvatorre Ferragamo
Giorgio Armani

Jerrys Official Website:
http://www.starjerry.net/

[ Last edited by  errasazza at 4-7-2007 02:11 PM ]
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-7-2006 12:20 PM | Show all posts | Share

suka tgk dio smile:love::love:
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2006 04:53 PM | Show all posts | Share
dulu masa demam Meteor Garden ..... dia ni lah hero no 1....

jadi kan dia berlakon citer ala-ala team medical
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-7-2006 04:58 PM | Show all posts | Share
a'a...masa tu demam MG kan...skrg ni cam dah tenggelam je....aku sajer nak tahu perkembangan dia ni...tapi dia encemkan...
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2006 09:48 PM | Show all posts | Share
lama tak dengar berita?? aku ada post ttg dia kat sticky thread atas tu... celebrities news.. chinese

yg ni pulak thread f4 http://forum.cari.com.my/viewthr ... &extra=page%3D4
kat situ pun berita2 jugak.. tapi dah lama tak update kot
Reply

Use magic Report

sensasiii This user has been deleted
Post time 5-7-2006 10:17 PM | Show all posts | Share
suka tengok ketiak dia...tarak bulu wakakakakaakakka
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2006 11:54 AM | Show all posts | Share

Reply #4 errasazza's post

mmg encem.... dlm F4 munna plg suka dia..... pelakon taiwan cuma dia ni ngan ming dao je munna minat giler yg lain tu suam2 kuku je
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2006 11:57 AM | Show all posts | Share

Reply #4 errasazza's post

dah jadi double post lak

[ Last edited by  munna at 6-7-2006 12:00 PM ]
Reply

Use magic Report

dewi_panji This user has been deleted
Post time 6-7-2006 12:35 PM | Show all posts | Share
suka betul kat dia ni dulu..
tp sekang dah jarang tgk dia berlakon
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-7-2006 02:35 PM | Show all posts | Share
aku nak tempek gambar jerry lagi...hehehe














Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2006 03:27 PM | Show all posts | Share
suka tengok dia dalam meteor garden... pastu dah tak ikut dah perkembangan dia...
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2006 05:25 PM | Show all posts | Share
pergghh..dulu minat sampai nak mati kat die..sekarang dah boleh idup balik dah..haha..mane taknye,time musim meteor garde dulu banyak poster die..asyik dok tengok poster die,sib baik tak kene langgar ngan kete ..haha..yang tokei kedai pun pi tempek muke die kat tiang koridor kedai..mane le aku aku tak tengok die time bejalan..hehe..

sekarang nie die ade gossip ngan sorang artist taiwan jugak kan..aku rase pompuan tue tak de le cun sangat...
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2006 05:34 PM | Show all posts | Share
aku suka wtk Jerry dlm meteor garden tu....
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2006 11:11 AM | Show all posts | Share

Reply #12 skuter_buruk146's post

habis dah yek gossip dia ngan model lin zhi ling tu yek......
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2006 03:05 PM | Show all posts | Share
still main tarik tali ngan lin zhi lin..

uhuhu...dulu minat ngan dia...
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2006 02:23 AM | Show all posts | Share
aku minat giler ngan dier dulu.. skang nie suam2 je.. tp still minat la..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-7-2006 02:47 PM | Show all posts | Share
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-7-2006 03:01 PM | Show all posts | Share

ini myb citer terbaru yg akan jerry berlakon...the hospital....




Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-7-2006 03:37 PM | Show all posts | Share
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-7-2006 03:46 PM | Show all posts | Share
JERRY DAN IKLANNYA....











Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2006 12:02 AM | Show all posts | Share
aku suka kat dia.. hensem maa.. :love:
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2006 10:29 PM | Show all posts | Share
aku tiap-tiap hari tengok muka dia kat opis. Poster sebesar-besar poster aku tempek kat partitian aku tapi sorok sikit blakang PC takut kena gelak ngan bos aku.. pas tu ada gambar keci kat tepi monitor.. hehehehe.. aku kalau minat tu selamanya akan minat tak der la suam-suam kuku ker mender ker. Dia memang ada berlakon siri baru kan.. "The Hospital". suka dalam MG.. rasa macam kereknyer ler mamat ni dalam citer tu
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2006 10:50 PM | Show all posts | Share
Dao Ming Si yer? Hehehe memang minat kat dia kalau nak dibandingkan ngan Zai Zai ... so sweet ...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-7-2006 11:18 PM | Show all posts | Share
Originally posted by divasweet_77 at 23-7-2006 10:29 PM
aku tiap-tiap hari tengok muka dia kat opis. Poster sebesar-besar poster aku tempek kat partitian aku tapi sorok sikit blakang PC takut kena gelak ngan bos aku.. pas tu ada gambar keci kat tepi mon ...



kau dah tengok citer ni....kat mana ya...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-7-2006 11:18 PM | Show all posts | Share
Originally posted by divasweet_77 at 23-7-2006 10:29 PM
aku tiap-tiap hari tengok muka dia kat opis. Poster sebesar-besar poster aku tempek kat partitian aku tapi sorok sikit blakang PC takut kena gelak ngan bos aku.. pas tu ada gambar keci kat tepi mon ...



kau dah tengok citer ni....kat mana ya...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Pesanan penting Segala pendapat dan pandangan yang dikongsi di ruangan forum atau halaman yang berkaitan merupakan pandangan peribadi individu dan tidak sesekali mewakili pendapat/pandangan CARI. CARI juga tidak bertanggungjawab bagi setiap pandangan yang dikongsi. Oleh kerana forum beroperasi dalam waktu sebenar atau 'real time', CARI tidak, dan tidak dapat menapis sebarang bentuk penyampaian dari pengguna setiap masa, namun CARI menggalakkan setiap pengguna mengamalkan budi bicara serta budaya hormat-menghormati untuk tidak menggunakan sebarang perkataan yang menyalahi undang-undang, berbahaya, mengancam, kesat,mengganggu, memfitnah, kasar, lucah, mengeji, menceroboh privasi orang lain, bersifat kebencian, atau perkauman, etnik atau sebaliknya. CARI berhak untuk menahan dan/atau mengeluarkan mana-mana pautan yang berkemungkinan sebagai individu, entiti atau kumpulan yang berpotensi mewujudkan rasa malu dan fitnah. CARI juga berhak untuk menerima, edit dan / atau mengeluarkan apa-apa pautan yang dianggap tidak sesuai dalam mana-mana cara/keadaan/bentuk/situasi/kaedah.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Infonet

29-7-2015 09:28 PM GMT+8 , Processed in 0.365227 second(s), 11 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list