Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Search
12Next
Return to list New
29302
View
38
Reply

Kat mana ada jual rambut palsu di area KL / Sel ?

[Copy link]

Author: island_insane       Show all posts   Read mode

Author
Post time 30-8-2006 09:07 PM | Show all posts |Read mode
Kat mana ada jual rambut palsu di area KL / Sel ?

Dan berapa harganya untuk rambut palsu biasa yg panjang tu?
Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2006 09:13 PM | Show all posts
kawan aku penah ckp..kat sg wang dan midvalley..
ari tu aku jalan2..aku pun nampak kedai rambut palsu nie ada kat ampang park..
tapi, kawan aku suka beli kat midvalley..dia kata..rambut palsu nmpk mcm real...
Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2006 09:47 PM | Show all posts

Reply #1 island_insane's post

kat saloon rambut..harga depends jenis rambut yg ko nak beli:tq:
Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2006 11:35 PM | Show all posts
ermm kalau tak silap kat Lot 10 ada satu kedai jual rambut palsu..not sure kedai tuh ada lagi ke tak..sg wang pun ada banyak..
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2006 10:50 AM | Show all posts
kat sunway piramid pun ader... beso gaks kedai nye...
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2006 11:28 AM | Show all posts
kat kl plaza, tingkat 3 ke 4, ade one whole big shop!tapi harga agak mahal sbb kualiti bagus and erra fazira slalu beli kat situ, so kira agak popular la kedai nih, beratus2 rambut palsu, naik lemas laa kiranye..good luck!!

kalau nak murah, kat sinma pun ade...
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2007 04:24 PM | Show all posts
Originally posted by mssG at 1-9-2006 11:28 AM
kat kl plaza, tingkat 3 ke 4, ade one whole big shop!tapi harga agak mahal sbb kualiti bagus and erra fazira slalu beli kat situ, so kira agak popular la kedai nih, beratus2 rambut palsu, naik le ...


rambut palsu kat SHINS ada, giant kelana jaya, dan semua giant rasanya ada, tapi bukan dlm giant store kat luar dialah
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2007 04:41 PM | Show all posts
Kat Sg Wang banyak
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2007 04:54 PM | Show all posts
i pernah beli kat area pandan rasanye..nak kasitau addr tak ingat coz ikut kwn pegi..kuality mmg elok..n murah pun..rm70 kalau tak silap....mcm real..kat sini lah erra fazira selalu beli hehehe..

tapi tu lah i beli till now tak guna lagi coz tak reti nak pakai sendiri..simpan aje dlm kotak..kuang..kuang..kuang..
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2007 05:25 PM | Show all posts
Originally posted by elmosofea at 2-10-2007 04:54 PM
i pernah beli kat area pandan rasanye..nak kasitau addr tak ingat coz ikut kwn pegi..kuality mmg elok..n murah pun..rm70 kalau tak silap....mcm real..kat sini lah erra fazira selalu beli hehehe.. ...


rambut palsu mmg tak tahan lama, saya pun tak tau camner nak jaga.
beli tahun lepas rm230 kat shins, la ni nak pakai dah rosak, dia jadi kerinting pulak
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2007 12:47 AM | Show all posts
kat kedai jenny pandan jaya.. kalau sape2 nak, i bole orderkan..
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2007 07:54 AM | Show all posts
Originally posted by tightcherry at 3/10/2007 12:47 AM
kat kedai jenny pandan jaya.. kalau sape2 nak, i bole orderkan..


I rasa kedai ni lah yg i pegi kalau tak silap, jenis rumah kedai right? Not expensive..price dlm rm70 kan?
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2007 07:57 AM | Show all posts

Reply #10 shidahameera's post

i lak tak pernah guna pun...letak dlm box, but it's still in good condition.

kalau tak silap i, u bleh basuh then gantung kan kasi kering sendiri...no blow dry. if want it lasting better beli tpt letak rambut tu kan...that's what seller tu kasi tau i dulu2.
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2007 08:12 AM | Show all posts
akt sungai wang ada...kat floor2 belah atas
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2007 12:35 PM | Show all posts
Yg jenis siput (bun) punya ader tak, rambut haku panjang bwh wavy, buat siput nampak tak uniform...so cover siput pelesu ok kot...nak pakai ngn kebaya nyonya
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2007 12:39 PM | Show all posts

Reply #15 kacang^soya's post

adalah...kau pergi je kat sungai wang...segala2nyer ada..

jom jalan2
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2007 01:53 PM | Show all posts
Originally posted by reenz013 at 3-10-2007 12:39 PM
adalah...kau pergi je kat sungai wang...segala2nyer ada..

jom jalan2


jalan2 cari rambut palsu
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2007 01:55 PM | Show all posts
Kat Hot Market ada (Sg. Wang) tapi tak tahu berkualiti ke tak.
Dulu selalu lalu dalam Lot 10..ada satu kedai khas utk rambut palsu kat situ.
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2007 02:24 PM | Show all posts
Kat Sunway Pyramid ada satu.......boutique rambut palsu....cuma aku tak ingatlah apa nama boutique tu.....
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2007 02:25 PM | Show all posts
nak beli rambut palsu....ambik no nie 0163492326 Jenny Wig...kedai dia kat Pandan Jaya....ramai makeup artist....artist...nyah2 satu malaya turun dtg kedai dia nieh kalo nak borong rambut palsu ...
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2007 04:50 PM | Show all posts
Originally posted by candiew at 3-10-2007 02:25 PM
nak beli rambut palsu....ambik no nie 0163492326 Jenny Wig...kedai dia kat Pandan Jaya....ramai makeup artist....artist...nyah2 satu malaya turun dtg kedai dia nieh kalo nak borong rambut palsu ...


ehehh....tengkiu,bulehlah i call
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2007 06:13 PM | Show all posts
Originally posted by candiew at 3-10-2007 02:25 PM
nak beli rambut palsu....ambik no nie 0163492326 Jenny Wig...kedai dia kat Pandan Jaya....ramai makeup artist....artist...nyah2 satu malaya turun dtg kedai dia nieh kalo nak borong rambut palsu ...


ha ahhh lalingggg....murahhh and service memuaskan hati ku...baik tul jenny tuhhh...mak sukaa...hehe...so far dah 5 kali g kedai jenny...habis semua fringe mak borong...
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2007 12:37 AM | Show all posts
Kat sg. wang ade few kedai yg supply brg2 salon. Harga dia pun aku rasa lagi murah dr tpt2 lain sbb itu ari aku beli hair mask pun lagi murah dr salon rabun biasa.
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2007 10:24 AM | Show all posts

Reply #23 arwien's post

tulah tak silap aku..rege kat situ dlm puloh2 smpi ratus
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2007 12:07 PM | Show all posts
kat sg.wang mmg ada .... tapi kat belakang2 ... kena meneroka lah
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2016 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.260479s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list