CARI Malay Forums

 Forgot Pass?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
English Channel |  தமிழ் மக்கள் |  Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
12Next
Return Post new threads
Show: 15764|Reply: 38

Kat mana ada jual rambut palsu di area KL / Sel ?

[Copy link]

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 30-8-2006 09:07 PM |All posts

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

Kat mana ada jual rambut palsu di area KL / Sel ?

Dan berapa harganya untuk rambut palsu biasa yg panjang tu?
Reply

Props Report

Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15

Post on 30-8-2006 09:13 PM |All posts
kawan aku penah ckp..kat sg wang dan midvalley..
ari tu aku jalan2..aku pun nampak kedai rambut palsu nie ada kat ampang park..
tapi, kawan aku suka beli kat midvalley..dia kata..rambut palsu nmpk mcm real...
Reply

Props Report

Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14

Post on 30-8-2006 09:47 PM |All posts

Reply #1 island_insane's post

kat saloon rambut..harga depends jenis rambut yg ko nak beli:tq:
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 30-8-2006 11:35 PM |All posts
ermm kalau tak silap kat Lot 10 ada satu kedai jual rambut palsu..not sure kedai tuh ada lagi ke tak..sg wang pun ada banyak..
Reply

Props Report

Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11

Post on 1-9-2006 10:50 AM |All posts
kat sunway piramid pun ader... beso gaks kedai nye...
(^_^)!! be patient .. be smart.. !!...---------
Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 1-9-2006 11:28 AM |All posts
kat kl plaza, tingkat 3 ke 4, ade one whole big shop!tapi harga agak mahal sbb kualiti bagus and erra fazira slalu beli kat situ, so kira agak popular la kedai nih, beratus2 rambut palsu, naik lemas laa kiranye..good luck!!

kalau nak murah, kat sinma pun ade...
Reply

Props Report

Rank: 12Rank: 12Rank: 12

Post on 2-10-2007 04:24 PM |All posts
Originally posted by mssG at 1-9-2006 11:28 AM
kat kl plaza, tingkat 3 ke 4, ade one whole big shop!tapi harga agak mahal sbb kualiti bagus and erra fazira slalu beli kat situ, so kira agak popular la kedai nih, beratus2 rambut palsu, naik le ...


rambut palsu kat SHINS ada, giant kelana jaya, dan semua giant rasanya ada, tapi bukan dlm giant store kat luar dialah
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 2-10-2007 04:41 PM |All posts
Kat Sg Wang banyak
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 2-10-2007 04:54 PM |All posts
i pernah beli kat area pandan rasanye..nak kasitau addr tak ingat coz ikut kwn pegi..kuality mmg elok..n murah pun..rm70 kalau tak silap....mcm real..kat sini lah erra fazira selalu beli hehehe..

tapi tu lah i beli till now tak guna lagi coz tak reti nak pakai sendiri..simpan aje dlm kotak..kuang..kuang..kuang..
Reply

Props Report

Rank: 12Rank: 12Rank: 12

Post on 2-10-2007 05:25 PM |All posts
Originally posted by elmosofea at 2-10-2007 04:54 PM
i pernah beli kat area pandan rasanye..nak kasitau addr tak ingat coz ikut kwn pegi..kuality mmg elok..n murah pun..rm70 kalau tak silap....mcm real..kat sini lah erra fazira selalu beli hehehe.. ...


rambut palsu mmg tak tahan lama, saya pun tak tau camner nak jaga.
beli tahun lepas rm230 kat shins, la ni nak pakai dah rosak, dia jadi kerinting pulak
Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 3-10-2007 12:47 AM |All posts
kat kedai jenny pandan jaya.. kalau sape2 nak, i bole orderkan..
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 3-10-2007 07:54 AM |All posts
Originally posted by tightcherry at 3/10/2007 12:47 AM
kat kedai jenny pandan jaya.. kalau sape2 nak, i bole orderkan..


I rasa kedai ni lah yg i pegi kalau tak silap, jenis rumah kedai right? Not expensive..price dlm rm70 kan?
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 3-10-2007 07:57 AM |All posts

Reply #10 shidahameera's post

i lak tak pernah guna pun...letak dlm box, but it's still in good condition.

kalau tak silap i, u bleh basuh then gantung kan kasi kering sendiri...no blow dry. if want it lasting better beli tpt letak rambut tu kan...that's what seller tu kasi tau i dulu2.
Reply

Props Report

Rank: 16Rank: 16Rank: 16Rank: 16

Post on 3-10-2007 08:12 AM |All posts
akt sungai wang ada...kat floor2 belah atas
Reply

Props Report

Rank: 10Rank: 10Rank: 10

Post on 3-10-2007 12:35 PM |All posts
Yg jenis siput (bun) punya ader tak, rambut haku panjang bwh wavy, buat siput nampak tak uniform...so cover siput pelesu ok kot...nak pakai ngn kebaya nyonya
Reply

Props Report

Rank: 16Rank: 16Rank: 16Rank: 16

Post on 3-10-2007 12:39 PM |All posts

Reply #15 kacang^soya's post

adalah...kau pergi je kat sungai wang...segala2nyer ada..

jom jalan2
Reply

Props Report

Rank: 12Rank: 12Rank: 12

Post on 3-10-2007 01:53 PM |All posts
Originally posted by reenz013 at 3-10-2007 12:39 PM
adalah...kau pergi je kat sungai wang...segala2nyer ada..

jom jalan2


jalan2 cari rambut palsu
Reply

Props Report

Fighter

++ ZzzZzzZzz ++

Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14

Post on 3-10-2007 01:55 PM |All posts
Kat Hot Market ada (Sg. Wang) tapi tak tahu berkualiti ke tak.
Dulu selalu lalu dalam Lot 10..ada satu kedai khas utk rambut palsu kat situ.
https://www.facebook.com/beautybazaarblogspot for branded items direct from USA!
Reply

Props Report

Rank: 6Rank: 6

Post on 3-10-2007 02:24 PM |All posts
Kat Sunway Pyramid ada satu.......boutique rambut palsu....cuma aku tak ingatlah apa nama boutique tu.....
Reply

Props Report

Post on 3-10-2007 02:25 PM |All posts
nak beli rambut palsu....ambik no nie 0163492326 Jenny Wig...kedai dia kat Pandan Jaya....ramai makeup artist....artist...nyah2 satu malaya turun dtg kedai dia nieh kalo nak borong rambut palsu ...
pejam celik pejam celik dah nak abis dah tahun 2007. Bertambah kertu lar kita semua ekk :-))
Reply

Props Report

Rank: 12Rank: 12Rank: 12

Post on 3-10-2007 04:50 PM |All posts
Originally posted by candiew at 3-10-2007 02:25 PM
nak beli rambut palsu....ambik no nie 0163492326 Jenny Wig...kedai dia kat Pandan Jaya....ramai makeup artist....artist...nyah2 satu malaya turun dtg kedai dia nieh kalo nak borong rambut palsu ...


ehehh....tengkiu,bulehlah i call
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 3-10-2007 06:13 PM |All posts
Originally posted by candiew at 3-10-2007 02:25 PM
nak beli rambut palsu....ambik no nie 0163492326 Jenny Wig...kedai dia kat Pandan Jaya....ramai makeup artist....artist...nyah2 satu malaya turun dtg kedai dia nieh kalo nak borong rambut palsu ...


ha ahhh lalingggg....murahhh and service memuaskan hati ku...baik tul jenny tuhhh...mak sukaa...hehe...so far dah 5 kali g kedai jenny...habis semua fringe mak borong...
Reply

Props Report

Rank: 10Rank: 10Rank: 10

Post on 4-10-2007 12:37 AM |All posts
Kat sg. wang ade few kedai yg supply brg2 salon. Harga dia pun aku rasa lagi murah dr tpt2 lain sbb itu ari aku beli hair mask pun lagi murah dr salon rabun biasa.
Reply

Props Report

Rank: 16Rank: 16Rank: 16Rank: 16

Post on 4-10-2007 10:24 AM |All posts

Reply #23 arwien's post

tulah tak silap aku..rege kat situ dlm puloh2 smpi ratus
Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 4-10-2007 12:07 PM |All posts
kat sg.wang mmg ada .... tapi kat belakang2 ... kena meneroka lah
Reply

Props Report

12Next
Return Post new threads
You need to login first Login | Register Facebook Login

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by CARI, nor is CARI responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, CARI does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. CARI reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. CARI also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Malay Forums

GMT+8, 28-7-2014 12:13 PM , Processed in 0.386604 second(s), 34 queries , Gzip On.

Powered by Discuz!

© 2001-2012 Comsenz Inc.

Top