CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
View: 2125|Reply: 5

Iris Share

[Copy link]
Post time 13-9-2006 10:32 AM | Show all posts |Read mode

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

Sejak kebelakangan nie, Iris share naik mendadak, turun pun mendadak..

hari nie aku check, iris share naik balik...

boleh bagi komen tak??
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2006 10:54 AM | Show all posts | Share

Reply #1 sas_world's post

whatever it is the 'hedge fund' sudah jual abes. so likely ini technical; doesnt make sense for operator to push up to allow exit for punters.

or better still, iris nih naik dek sbb swiss mutual fund pegi taruh duit pelabotr swisscash kat this counter :lol
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2006 11:32 AM | Show all posts | Share
Jangan main api.....
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2006 12:19 PM | Show all posts | Share
bole sakit jantung....high risk
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2006 06:08 PM | Show all posts | Share
ramai dah pelabur yang tersembam yang aku tau pasal iris ni...manangis giler diaorang, iris dari RM1.30 tingal baper posen je...tapi nak happening..beli je la,tau la camane nasib diri nanti..untung sabut timbul..tapi mampos dah aku nak beli balik iris ni...
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2006 08:13 AM | Show all posts | Share

Reply #5 Shah2f's post

iris still best performer apa.

YoY basis Jan 1 to Dec 31 of 2006 nanti, even if it trades at 30 sen pon silap2 still star performer on the bursa for the year. :lol
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Pesanan penting Segala pendapat dan pandangan yang dikongsi di ruangan forum atau halaman yang berkaitan merupakan pandangan peribadi individu dan tidak sesekali mewakili pendapat/pandangan CARI. CARI juga tidak bertanggungjawab bagi setiap pandangan yang dikongsi. Oleh kerana forum beroperasi dalam waktu sebenar atau 'real time', CARI tidak, dan tidak dapat menapis sebarang bentuk penyampaian dari pengguna setiap masa, namun CARI menggalakkan setiap pengguna mengamalkan budi bicara serta budaya hormat-menghormati untuk tidak menggunakan sebarang perkataan yang menyalahi undang-undang, berbahaya, mengancam, kesat,mengganggu, memfitnah, kasar, lucah, mengeji, menceroboh privasi orang lain, bersifat kebencian, atau perkauman, etnik atau sebaliknya. CARI berhak untuk menahan dan/atau mengeluarkan mana-mana pautan yang berkemungkinan sebagai individu, entiti atau kumpulan yang berpotensi mewujudkan rasa malu dan fitnah. CARI juga berhak untuk menerima, edit dan / atau mengeluarkan apa-apa pautan yang dianggap tidak sesuai dalam mana-mana cara/keadaan/bentuk/situasi/kaedah.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Infonet

27-5-2015 01:38 PM GMT+8 , Processed in 0.218735 second(s), 12 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list