CARI Malay Forums

 Forgot Pass?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
English Channel |  தமிழ் மக்கள் |  Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
Author: teetaa

GOOD HOB AND HOOD

  [Copy link]

Rank: 3Rank: 3

Post on 5-10-2011 11:29 AM |All posts
brand Vigico ok tak??
ada sapa2 tau tak?
Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 5-10-2011 07:45 PM |All posts
RUBINE dan fotile pun ada electric hob. Fotile EEG 75201 dua ceramic zone = RM 1xxx dan RUBINE ada due model, satu model dua induction zones dan satu lagi satu induction + 1 ceramic.
Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 6-10-2011 09:35 AM |All posts
RUBINE dan fotile pun ada electric hob. Fotile EEG 75201 dua ceramic zone = RM 1xxx dan RUBINE ada d ...
zheilwane Post at 5-10-2011 19:45



    ok..but u as expert in hood n hob ni..kalau hob std panjang n lebar berapa ek?
Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 6-10-2011 09:28 PM |All posts
there is no standard size. So, if u r getting a built in hob, better get a good one or else later hard to find a fitting hob
Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 10-10-2011 09:27 PM |All posts
Reply

Props Report

Rank: 2

Post on 18-10-2011 10:40 PM |All posts
Saya beli fotile hood and hob from Zheilwane di Kepong..good price and also good service after sales...
So far bila masak, takde bau kuat satu rumah macam dulu2..

Zean, maintain your good service, more customer will come to u if u continue this kind of service..
   
Reply 1580# zheilwane
Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 19-10-2011 10:41 AM |All posts
Tq zean...seronok sy tgk ur family run da business
Ur sis also very helpful =)

Dr nk beli hood+hob+oven....terus grb bende2 lain....haiyaaa lari bajet i
Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 19-10-2011 09:04 PM |All posts
haha terima kasih v980 dan adeekhzm.

Homedec Bermula esok sampai 23 Oct. Kalau berminat utk beli FOTILE, sila datang ke booth saya 1123 - 1128 di Hall 1 (KLCC).
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 20-10-2011 09:19 AM |All posts
haha terima kasih v980 dan adeekhzm.

Homedec Bermula esok sampai 23 Oct.Kalau berminat utk beli  ...
zheilwane Post at 19-10-2011 21:04



    Mana lagi berbaloi...beli dr kedai u or beli di homedec?mana lagi murah :-P
Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 21-10-2011 12:07 AM |All posts
Post Last Edit by zheilwane at 21-10-2011 00:50

FOTILE PROMOTION STARTS AT HOME DEC NOW ! WE ARE IN HALL 1 , FACING THE ENTRANCE

PROMOSI FOTILE KINI BERMULA DI HOME DEC KLCC, BOOTH KAMI DI HALL 1, BERHADAPAN PINTU UTAMA HALL 1.

FREE EXTENDED WARRANTY DURING HOMEDEC ONY !!!!!!!!!!! 3 + 2 YEARS ( HOOD ), 1 + 1 YEAR ( HOB, OVEN, ETC )



  





COME VISIT US FOR HOME DEC EXCLUSIVE PROMOTIONS !

KUNJUNGILAH KITA UNTUK PROMOSI TERBARU HOME DEC @ KLCC !
Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 21-10-2011 12:15 AM |All posts
Post Last Edit by zheilwane at 21-10-2011 00:19
Mana lagi berbaloi...beli dr kedai u or beli di homedec?mana lagi murah :-P
intanna Post at 20-10-2011 09:19



Beli kat kedai ada promosi sendiri, beli kat home dec pun ada promosi sendiri. Dua dua berlainan.

Beli kat home dec ada EXTENDED WARRANTY 3 + 2 years untuk hood dan 1 + 1 year for hob and oven.


Drop by our booth kat klcc ?
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 21-10-2011 01:31 PM |All posts
Beli kat kedai ada promosi sendiri, beli kat home dec pun ada promosi sendiri. Dua dua berlai ...
zheilwane Post at 21-10-2011 00:15



    haha...PM the best price la...then i'll go ;-)
Reply

Props Report

Rank: 1

Post on 22-10-2011 10:05 AM |All posts
Beli kat kedai ada promosi sendiri, beli kat home dec pun ada promosi sendiri. Dua dua berlai ...
zheilwane Post at 21-10-2011 00:15



    Ahad petang saya sampai ke booth u.. Last day promotion ada extra discount ke? hahaha...
Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 23-10-2011 12:52 AM |All posts
Lelong-lelong, cepat Mari ke Homedec booth FOTILE di Hall 1. Hari Terakhir utk warranty tambahan percuma
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 23-10-2011 11:34 PM |All posts
Lelong-lelong, cepat Mari ke Homedec booth FOTILE di Hall 1. Hari Terakhir utk warranty tambahan per ...
zheilwane Post at 23-10-2011 00:52


Sudah pegi u punya booth...tp xsempat jmpa u...lgpun fotile mmg out of my budget hehe...
So i beli Rinnai...huhu...
Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 23-10-2011 11:50 PM |All posts
haha sorry la, hari ini booth penuh dengan orang. saya pun tak sempat nak serve customer , makan lunch pun ard 5 petang...

aiyoooo sudah beli rinnai???

tak pe, kalau barang lain u nak, datang ke kedai saya, saya bagi discount HEBAT !


Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 24-10-2011 12:27 AM |All posts
haha sorry la, hari ini booth penuh dengan orang. saya pun tak sempat nak serve customer , makan lun ...
zheilwane Post at 23-10-2011 23:50



    itu la..2 kali i dtg booth u xdpt jmpa jgk...huhu...ur fren kt situ bg harga 2k..so mmg dh over bajet la...got rinnai for 1.6k...
maybe i nak cari sinki nanti i cari u :-)
Reply

Props Report

Rank: 1

Post on 24-10-2011 10:18 AM |All posts
zheilwane,

i & my wife dah pg booth you. dah order hob and hood.

memang semalam orang kat booth you ramai.. i pun nak cepat so tak sempat nak mintak discount banyak sikit je discount yg dapat tp dapat extended waranty pun ok jugak la
Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 24-10-2011 02:20 PM |All posts
ok ok ;) giv u good deal !
Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 24-10-2011 02:20 PM |All posts
dun worry, memang deal itu bagus kat home dec
Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 5-11-2011 12:00 AM |All posts
Post Last Edit by zheilwane at 6-11-2011 00:07

PROMOSI RUBINE TERBARU......
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001245528914


Reply

Props Report

Rank: 1

Post on 9-11-2011 04:46 PM |All posts
dah beli dah fotile hood masa homedec hari tu. mmg berbaloi dah lama survey, last2 ambik keputusan beli masa homedec. timing cantekk.
Fotile nye customer service/after sales service pun bagus. thumbs up! Thanks zean, and fotile too!
Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 13-11-2011 11:15 AM |All posts
dah beli dah fotile hood masa homedec hari tu. mmg berbaloi  dah lama survey, last2 ambik keputusa ...
zufayri77 Post at 9-11-2011 16:46



   thank you

  hood tu nampak cantik dengan kitchen u..
Reply

Props Report

Rank: 1

Post on 17-11-2011 11:18 PM |All posts
Post Last Edit by fening_$$ at 17-11-2011 23:19

Hi Semua (newcomer)

Wah power la forum ini....habis baca 2 hari terus aku pergi survey product fortile dan electrolux, tauke to advice ambik fotile........aku pon book  cooker hood EH10BQ + hob GFG86201 / GFG 86302   harga RM2380 kalau 3 tungku tambah RM180, hadiah set pisau  ok tak harga ini, baru bayar deposit RM300 jer...kalau  tak jadi boleh ambik barang lain
Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 19-11-2011 03:20 PM |All posts
Kalo hud + hob + oven  Fotile brp? Rubine plak brp? Rubine pon ok ker?
Saya nak ganti hud + hob lama.
Reply

Props Report

You need to login first Login | Register Facebook Login

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by CARI, nor is CARI responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, CARI does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. CARI reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. CARI also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Malay Forums

GMT+8, 29-11-2014 12:44 AM , Processed in 0.288421 second(s), 25 queries , Gzip On.

Powered by Discuz!

© 2001-2012 Comsenz Inc.

Top