CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
View: 12615|Reply: 9

khidmat kereta sewa di MIRI

[Copy link]
Post time 7-4-2009 10:14 PM | Show all posts |Read mode

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

SESIAPA org miri....boleh bagi info untuk khidmat kereta sewa di miri...lokasi..bandar miri ...pm me..pls..thanks
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2009 05:10 PM | Show all posts | Share

Balas #1 aim4thebest\ catat

Kamek tauk....email mek...
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2009 12:22 AM | Show all posts | Share
pls give me ur email tq
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2010 03:15 PM | Show all posts | Share
sesapa boleh tolong saya dptkan kereta sewa kat miri.
nk sewa kereta kat miri pada bulan oktober ni selama 3 hari.
dapat kancil pun tak pe. berapa harga?
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2010 03:21 PM | Show all posts | Share
mun sapa tauk.pm aku juak...
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2010 03:22 PM | Show all posts | Share
tp sik mauk mahal mahal..penah servey dlok sampe 200.++ sik berbaloi baloi ..
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2010 11:25 PM | Show all posts | Share
halo orang miri, sapa sapa tau atau ada contact utk kereta sewa, tlg PM saya. ada 3 kawan nak ke miri bulan october. kereta iswara atau kancil pun ok. thanks!
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2010 11:03 AM | Show all posts | Share
rasanya kedai2 yg jual keta second hand pun ada buat sewa kereta nih. Daripada kereta tersadai macam tu je, baik dia org sewakan. Lbh kurang gitu la. Sorry tak jawap soalan tapi sekadar info... mana tau boleh jadi alternatif
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2013 07:00 AM From the mobile phone | Show all posts | Share
Miri car rental (Grenax) 0138131003
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2014 10:01 AM | Show all posts | Share
NAIEE'S ENTERPRISE - CAR RENTAL
016 894 1223 / 016 850 0120


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Pesanan penting Segala pendapat dan pandangan yang dikongsi di ruangan forum atau halaman yang berkaitan merupakan pandangan peribadi individu dan tidak sesekali mewakili pendapat/pandangan CARI. CARI juga tidak bertanggungjawab bagi setiap pandangan yang dikongsi. Oleh kerana forum beroperasi dalam waktu sebenar atau 'real time', CARI tidak, dan tidak dapat menapis sebarang bentuk penyampaian dari pengguna setiap masa, namun CARI menggalakkan setiap pengguna mengamalkan budi bicara serta budaya hormat-menghormati untuk tidak menggunakan sebarang perkataan yang menyalahi undang-undang, berbahaya, mengancam, kesat,mengganggu, memfitnah, kasar, lucah, mengeji, menceroboh privasi orang lain, bersifat kebencian, atau perkauman, etnik atau sebaliknya. CARI berhak untuk menahan dan/atau mengeluarkan mana-mana pautan yang berkemungkinan sebagai individu, entiti atau kumpulan yang berpotensi mewujudkan rasa malu dan fitnah. CARI juga berhak untuk menerima, edit dan / atau mengeluarkan apa-apa pautan yang dianggap tidak sesuai dalam mana-mana cara/keadaan/bentuk/situasi/kaedah.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Infonet

28-8-2015 05:28 PM GMT+8 , Processed in 0.245576 second(s), 11 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list