Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Search
13458
View
9
Reply

khidmat kereta sewa di MIRI

[Copy link]

Author: aim4thebest       Show all posts   Read mode

Author
Post time 7-4-2009 10:14 PM | Show all posts |Read mode
SESIAPA org miri....boleh bagi info untuk khidmat kereta sewa di miri...lokasi..bandar miri ...pm me..pls..thanks
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2009 05:10 PM | Show all posts

Balas #1 aim4thebest\ catat

Kamek tauk....email mek...
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2009 12:22 AM | Show all posts
pls give me ur email tq
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2010 03:15 PM | Show all posts
sesapa boleh tolong saya dptkan kereta sewa kat miri.
nk sewa kereta kat miri pada bulan oktober ni selama 3 hari.
dapat kancil pun tak pe. berapa harga?
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2010 03:21 PM | Show all posts
mun sapa tauk.pm aku juak...
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2010 03:22 PM | Show all posts
tp sik mauk mahal mahal..penah servey dlok sampe 200.++ sik berbaloi baloi ..
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2010 11:25 PM | Show all posts
halo orang miri, sapa sapa tau atau ada contact utk kereta sewa, tlg PM saya. ada 3 kawan nak ke miri bulan october. kereta iswara atau kancil pun ok. thanks!
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2010 11:03 AM | Show all posts
rasanya kedai2 yg jual keta second hand pun ada buat sewa kereta nih. Daripada kereta tersadai macam tu je, baik dia org sewakan. Lbh kurang gitu la. Sorry tak jawap soalan tapi sekadar info... mana tau boleh jadi alternatif
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2013 07:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Miri car rental (Grenax) 0138131003
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2014 10:01 AM | Show all posts
NAIEE'S ENTERPRISE - CAR RENTAL
016 894 1223 / 016 850 0120


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2016 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.238050s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list