CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
View: 5949|Reply: 11

Honda CIVIC TYPE-R Version 2.0 Untuk Dijual

[Copy link]
Post time 31-1-2010 03:03 AM | Show all posts |Read mode

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

Honda Civic TYPE-R Version 2.0 For Sale
Year : 2007
Selling Price : RM109,800

*VVIP owner
*weekend use
*Low Mileage
*Full service record by HONDA
*BLACK Leather Seat
*Tinted ready
*100% Accident Free
*Multifunction steering
*2 airbag
*Mugen spoiler & body-kit
*Mugen carbon fiber bornet
*Toda ezos full set
*18"sport rim
*4 disc brake
*Tip-top condition..
information call: 017-7247610(ELson)

                                    
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2010 08:05 AM | Show all posts | Share
wow... nasib baik aku tak cukup duit, kalo tak aku nak tapau ni....
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2010 09:11 AM | Show all posts | Share
fuhh power keta lu..asal mau jual??80k bole?
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2010 10:08 AM | Show all posts | Share
mantoppp...hishhh harga pon dh murah tu...ok la...
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2010 11:22 AM | Show all posts | Share
nasib baik kaler hitam,kalo kaler putih aku dah booking dah.....
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2010 11:25 AM | Show all posts | Share
harga dah bleh tapau ct baru.
nak beli civic ni ke atau ct baru ek?
he he he.....
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2010 12:53 AM | Show all posts | Share
gud item....kipidup.....................................
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2010 10:27 PM | Show all posts | Share
original type R ke?
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2010 04:45 PM | Show all posts | Share
MMM
SEDANG DIPIKIRKAN
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2010 10:31 AM | Show all posts | Share
bodykit type r jer nih
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2010 12:54 PM | Show all posts | Share
naper nak jual?
tp..naper kaler hitam.klu putih aku booking dah ni...
mantoop...
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2010 08:34 AM | Show all posts | Share
budget aku cukup utk 80k je... kalau rasa nak let go for 80k bole kontek aku..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Pesanan penting Segala pendapat dan pandangan yang dikongsi di ruangan forum atau halaman yang berkaitan merupakan pandangan peribadi individu dan tidak sesekali mewakili pendapat/pandangan CARI. CARI juga tidak bertanggungjawab bagi setiap pandangan yang dikongsi. Oleh kerana forum beroperasi dalam waktu sebenar atau 'real time', CARI tidak, dan tidak dapat menapis sebarang bentuk penyampaian dari pengguna setiap masa, namun CARI menggalakkan setiap pengguna mengamalkan budi bicara serta budaya hormat-menghormati untuk tidak menggunakan sebarang perkataan yang menyalahi undang-undang, berbahaya, mengancam, kesat,mengganggu, memfitnah, kasar, lucah, mengeji, menceroboh privasi orang lain, bersifat kebencian, atau perkauman, etnik atau sebaliknya. CARI berhak untuk menahan dan/atau mengeluarkan mana-mana pautan yang berkemungkinan sebagai individu, entiti atau kumpulan yang berpotensi mewujudkan rasa malu dan fitnah. CARI juga berhak untuk menerima, edit dan / atau mengeluarkan apa-apa pautan yang dianggap tidak sesuai dalam mana-mana cara/keadaan/bentuk/situasi/kaedah.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Infonet

28-5-2015 11:50 AM GMT+8 , Processed in 0.424505 second(s), 12 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list