nak beli peti sejuk terpakai - Elektronik - Jual Beli/Classifieds - CARI Infonet -

CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
View: 14408|Reply: 22

nak beli peti sejuk terpakai

[Copy link]
Post time 22-3-2010 07:56 PM | Show all posts |Read mode

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

salam..
saya nak cari peti sejuk 2 pintu..ade sape2 nk jual x kt area melaka??harga dalam 500 - 600...terima kasih...
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2010 08:30 PM | Show all posts | Share
misheena, i rasa kalau your budget around 500-600..u boleh dpt ygbaru kot..tp size kecil sedikitlah..
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2010 08:35 PM | Show all posts | Share
cek mudah
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2010 08:36 PM | Show all posts | Share
www.mudah.my - macam2 ada
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-3-2010 08:48 PM | Show all posts | Share
mudah mmg ade..tapi byk luar melaka..tu yg susah tu..nak kene cari lori lagi..budget sy mmg leh dpt peti 1 pintu tapi da ade..ni nak cari yg 2 pintu..terpakai pon xpe..hihi..thanks..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-3-2010 08:48 PM | Show all posts | Share
mudah mmg ade..tapi byk luar melaka..tu yg susah tu..nak kene cari lori lagi..budget sy mmg leh dpt peti 1 pintu tapi da ade..ni nak cari yg 2 pintu..terpakai pon xpe..hihi..thanks..
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2010 09:04 PM | Show all posts | Share
aku dulu beli peti ais RM250 second hand...beli kat puchong, kedai second hand...kalo rajin survey sure bleh dpt yg elok2 lagi......2 thn gak la aku pakai...skrg ni ada problem sket tp masih boleh pakai ni..takpe gaji ada untung bisnes aku, aku beli la yang baru...huhuhuh
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-3-2010 09:22 PM | Show all posts | Share
aku dulu beli peti ais RM250 second hand...beli kat puchong, kedai second hand...kalo rajin survey sure bleh dpt yg elok2 lagi......2 thn gak la aku pakai...skrg ni ada problem sket tp masih boleh pak ...
msazmer Post at 22-3-2010 21:04

wah..murah la..2 pintu ke??kt mlk ni limited sgt kedai brg second hand..tgk kt mudah.my byk lawa2 n murah tapi sume luar mlk..
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2010 03:19 PM | Show all posts | Share
dah dapat ke belum peti sejuk nya?
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2010 12:09 AM | Show all posts | Share
aku ada nak tolak peti ais... rm300 tp satu pintu brand toshiba
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2010 03:39 PM | Show all posts | Share
saya berminat nak beli peti ais terpakai, 1 pintu... budget bawah RM300, berkondisi baik.... klu ada blh, email sy misecretary@gmail.com sy memerlukan segera, klu blh ngan penghantaran laa...
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2010 05:01 PM | Show all posts | Share
kawasan mana?
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2011 11:16 AM | Show all posts | Share
ada sesapa nak beli peti sejuk? toshiba 2 pintu? harg dlm rm300. area kl. pm saya. tq
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2011 10:58 AM | Show all posts | Share
ada sesiapa nak jual peti sejuk 2 pintu?bajet 500-600..upload gambar please...nak masuk rumah baru next week..kalau ada tv lcd 32" skali pun lagi bagus...bajet 600-700..
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2011 10:08 PM | Show all posts | Share
ada sesapa nak beli peti sejuk? toshiba 2 pintu? harg dlm rm300. area kl. pm saya. tq
nurkasih74 Post at 2-3-2011 11:16


berapa liter peti sejuk ni?
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2011 08:35 PM | Show all posts | Share
Jauh la plak....saya kat Ganu la...
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2011 08:51 AM | Show all posts | Share
ada sesapa nak beli peti sejuk? toshiba 2 pintu? harg dlm rm300. area kl. pm saya. tq
nurkasih74 Post at 2-3-2011 11:16

boleh PM gambar?or email?saya mmg tgh mencari peti sejuk..
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2011 11:28 AM | Show all posts | Share
Reply 17# hanahani5865


    nak gambar eh? jap sy try snap dulu..skang ni kat opis..
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2011 11:18 AM | Show all posts | Share









Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2011 11:20 AM | Show all posts | Share
itulah gambo2 my esbok....ada 2 defect..part rak bawah dah patah tp blh beli spare part..tak mahal..n bekas ais dah takleh pusingkan...takpe...blh ganti gak...sbb utama nak jual..kuarga dah amat beso..takmampu nak tampung penggunaan...sapa berminat blh pm lagi saya...harga tu utk esbok jek..kena amek sendiri lah..sbb kalau dgn org lain saya benonya caj more than sy tulis tu...dah silap perkiraan tp takpelaa..halal...btw, sy kat kepong.
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2011 11:22 AM | Show all posts | Share
lagi 1, kenalah jujur yek..sy pakai dah lbh 5 thn tp condition amat baik...mcm sayang plak nak letgo..tp tak blh laa...skang ni pun tho dah takde isi that esbok tu, sy masih on kan karen..takut plak rosak ke hapa..letrik jalan maaa....sapa copek dio dapek!
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2011 11:40 AM | Show all posts | Share
lagi 1, kenalah jujur yek..sy pakai dah lbh 5 thn tp condition amat baik...mcm sayang plak nak letgo ...
nurkasih74 Post at 15-4-2011 11:22

awak..aritu mmg nak beli sangat..tp tggu punya tunggu,xkunjung tiba...xde rezeki saya...saya beli peti ais used dari kedai 250liter LG RM650.. rugi 300++..xpelah awak...tp since peti ais awak tu baru, rasa sayanglah nak jual ye dak..simpan je lah..lagipun..hehehe 300 tu murah lah wak..serius..awak kene upkan lagi harga..win-win..kalau peti ais yg 150liter-200liter slalu org jual (yg kt kedai sy tgk tulah) rm500..
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2011 12:58 AM | Show all posts | Share
hi...kedai second hand kat puchong tue apa nama kedainya ye?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Pesanan penting Segala pendapat dan pandangan yang dikongsi di ruangan forum atau halaman yang berkaitan merupakan pandangan peribadi individu dan tidak sesekali mewakili pendapat/pandangan CARI. CARI juga tidak bertanggungjawab bagi setiap pandangan yang dikongsi. Oleh kerana forum beroperasi dalam waktu sebenar atau 'real time', CARI tidak, dan tidak dapat menapis sebarang bentuk penyampaian dari pengguna setiap masa, namun CARI menggalakkan setiap pengguna mengamalkan budi bicara serta budaya hormat-menghormati untuk tidak menggunakan sebarang perkataan yang menyalahi undang-undang, berbahaya, mengancam, kesat,mengganggu, memfitnah, kasar, lucah, mengeji, menceroboh privasi orang lain, bersifat kebencian, atau perkauman, etnik atau sebaliknya. CARI berhak untuk menahan dan/atau mengeluarkan mana-mana pautan yang berkemungkinan sebagai individu, entiti atau kumpulan yang berpotensi mewujudkan rasa malu dan fitnah. CARI juga berhak untuk menerima, edit dan / atau mengeluarkan apa-apa pautan yang dianggap tidak sesuai dalam mana-mana cara/keadaan/bentuk/situasi/kaedah.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Infonet

4-8-2015 05:41 PM GMT+8 , Processed in 0.582140 second(s), 12 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list