CARI Malay Forums

 Forgot Pass?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
English Channel |  தமிழ் மக்கள் |  Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
Show: 7327|Reply: 18

Perkhidmatan mengemas rumah di Putrajaya

[Copy link]

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 15-4-2010 09:09 AM |All posts

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

Hai..salam semua

ada sesiapa ada nombor tepon pasal benda ni tak and ada pengalaman amik? cepoi ada nombor ni tp since tak pernah try takut nak call
http://www.kiutnyababy.blogspot.com
Reply

Props Report

Rank: 12Rank: 12Rank: 12

Post on 15-4-2010 11:28 AM |All posts
tak penah ... kalau ada nk jugak try ....
" I bEgin tO uNdersTand wHat LOVE mUst bE... "
Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 15-4-2010 11:37 AM |All posts
tu la

i ada nombor ni tp tak berani nal call lagi sbb takde kawan pernah amik

kalau ada minah indon ni i pernah amik mmg tip top kerja dia

tapi dia kat KL kena pg amik..dulu dekat rajin ler amik
http://www.kiutnyababy.blogspot.com
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 15-4-2010 11:45 AM |All posts
cube call cleaning service ni
038926 6798-opis ni kat bangi
company ni mmg bg service cleaning untuk cuci-mengemas rumah
ada pakej-pakej dia... ikut bayaran kita la..
nak amek untuk satu hari je pun boleh..
atau kita bayar bulanan, untuk dtg seminggu sekali... seminggu dua kali, tiga kali..empat kali..
ada rate-rate bayaran di

saya tak pernah guna, cuma dulu amek no telefon ingat nak guna..tp dah ada maid sendiri tak perlu la pakai agen service ni
http://ceritapnut.blogspot.com
cute cupcakes here!!
http://pnutcakes.blogspot.com
Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 15-4-2010 11:57 AM |All posts
pnut...

cepoi dah call..menarik gak la.thank u erk
http://www.kiutnyababy.blogspot.com
Reply

Props Report

Rank: 5Rank: 5

Post on 19-4-2010 06:13 PM |All posts
pnut...

cepoi dah call..menarik gak la.thank u erk
sepoibahasa Post at 15-4-2010 11:57

hai , nak tanya... dah try lom cleaning service tu?ingat nak try gak.....
ape laa nak jadi...
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 19-4-2010 10:58 PM |All posts
Reply 1# sepoibahasa

u amik ktner..? kt petronas ke..?
meena prnh gak amik no servis nk wat kje2 umah ni kt petronas p9, tp x prnh cl lg..
sabar je...
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 18-5-2010 09:45 AM |All posts
boleh bagi info cleaning servis yg kt putrajaya tu x? ini individu ke thru agent?
~yuzimusa.blogspot.com~
Reply

Props Report

Rank: 10Rank: 10Rank: 10

Post on 18-5-2010 11:59 AM |All posts
salam

yang kat bangi tu cik dee penah guna
sebelum ada bibik - iaitu 4 tahun lepas masa pregnant anak sulung
and the 2008 masa bibik balik bercuti

tapi cik dee tak ingat apa nama kampeni tu
office dia dekat seksyen 9, belakang manjaku

rumah cik dee 2 tingkat they took dalam 2 hours
pekerja2 ni dihantar and diambil oleh diorang punya driver
sumer bahan2/alat2 mencuci diorang bawak
unless u nak diorang pakai bahan2/alat2 u all, plis mention masa nak amik tu

very reasonable and cik dee pun tak penat
cuma kena dok kat umah le sementara diorang mengemas/mencuci tu

hope this helps!
Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 18-5-2010 02:55 PM |All posts
cik dee,
company tu same ke dgn pnut ckp tu?
kalo same nak try gak laa..
Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 18-5-2010 03:10 PM |All posts
cik dee,
1 more.. dia boleh kemas kan laman sekali x?
kemas luar n dlm rumah..
Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 18-5-2010 03:10 PM |All posts
cuci servis ke nama company tuhh
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 19-5-2010 08:43 AM |All posts
kalo kat putrajaya ni ader satu agensi yg selalu sy amek (every saturday).namanyer mobiha cleaning service. okla sbb dier x tetapkan cleaner tu nk buat aper.. tp ikut aper yg tuan rumah nk bagi keje.. nak suruh cuci luar dalam umah.. nak gosok baju, basuh kete.. asalkan masih dalam tempoh jam yg dipersetujui la.min hour kene amek 5 jam. caj RM60. kalo umah x byk bilik,setingkat.. macam2 boleh buat within 5 hr ni...
~yuzimusa.blogspot.com~
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 19-5-2010 02:58 PM |All posts
Saya kat area kajang ...ada sapa boleh tolong rokemenkan?
Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 20-5-2010 02:36 PM |All posts
kalo kat putrajaya ni ader satu agensi yg selalu sy amek (every saturday).namanyer mobiha cleaning s ...
radinsya Post at 19-5-2010 08:43


yg company mobiha ni, RM60 utk 5 jam ke? murah sangat2 tu. boleh bagi contact number? saya try google, tak dapat apa2 info pulak

saya call company cuci services yg kat bangi ni, mahal la..RM250 utk luar dan dalam rumah and RM160 utk dalam rumah, tapi tak termasuk cuci kipas n sawang.
cheesetart
Reply

Props Report

Rank: 10Rank: 10Rank: 10

Post on 20-5-2010 03:57 PM |All posts
ok jgk laa 5jam rm60.
nak cuba jgk laa..kalu ada ctc no.
Mencari bahagia...
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 21-5-2010 05:01 PM |All posts
wahai kawan2.. memandangkan ramai yg request ctc no mobiha cleaning svc ni kat pm saya.. so sy bagi kat sini jer la yerk...
0192627117
~yuzimusa.blogspot.com~
Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 22-5-2010 11:43 AM |All posts
xin pun panggil org dtg umah kemas seminggu sekali...kat area jb...
byr rm60...kemas smua la...
pendek kata buat semua la aktiviti mengemas....
mencuci xin wat sndri..menggosok anto dobi..
xin ni malas...hehe
Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 22-5-2010 09:57 PM |All posts
wahai kawan2.. memandangkan ramai yg request ctc no mobiha cleaning svc ni kat pm saya.. so sy bagi  ...
radinsya Post at 21-5-2010 17:01



thanks radinsya!
cheesetart
Reply

Props Report

You need to login first Login | Register Facebook Login

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by CARI, nor is CARI responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, CARI does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. CARI reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. CARI also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Malay Forums

GMT+8, 25-7-2014 04:16 PM , Processed in 0.247387 second(s), 29 queries , Gzip On.

Powered by Discuz!

© 2001-2012 Comsenz Inc.

Top