CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
View: 9469|Reply: 18

Perkhidmatan mengemas rumah di Putrajaya

[Copy link]
Post time 15-4-2010 09:09 AM | Show all posts |Read mode

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

Hai..salam semua

ada sesiapa ada nombor tepon pasal benda ni tak and ada pengalaman amik? cepoi ada nombor ni tp since tak pernah try takut nak call
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2010 11:28 AM | Show all posts | Share
tak penah ... kalau ada nk jugak try ....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-4-2010 11:37 AM | Show all posts | Share
tu la

i ada nombor ni tp tak berani nal call lagi sbb takde kawan pernah amik

kalau ada minah indon ni i pernah amik mmg tip top kerja dia

tapi dia kat KL kena pg amik..dulu dekat rajin ler amik
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2010 11:45 AM | Show all posts | Share
cube call cleaning service ni
038926 6798-opis ni kat bangi
company ni mmg bg service cleaning untuk cuci-mengemas rumah
ada pakej-pakej dia... ikut bayaran kita la..
nak amek untuk satu hari je pun boleh..
atau kita bayar bulanan, untuk dtg seminggu sekali... seminggu dua kali, tiga kali..empat kali..
ada rate-rate bayaran di

saya tak pernah guna, cuma dulu amek no telefon ingat nak guna..tp dah ada maid sendiri tak perlu la pakai agen service ni
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-4-2010 11:57 AM | Show all posts | Share
pnut...

cepoi dah call..menarik gak la.thank u erk
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2010 06:13 PM | Show all posts | Share
pnut...

cepoi dah call..menarik gak la.thank u erk
sepoibahasa Post at 15-4-2010 11:57

hai , nak tanya... dah try lom cleaning service tu?ingat nak try gak.....
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2010 10:58 PM | Show all posts | Share
Reply 1# sepoibahasa

u amik ktner..? kt petronas ke..?
meena prnh gak amik no servis nk wat kje2 umah ni kt petronas p9, tp x prnh cl lg..
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2010 09:45 AM | Show all posts | Share
boleh bagi info cleaning servis yg kt putrajaya tu x? ini individu ke thru agent?
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2010 11:59 AM | Show all posts | Share
salam

yang kat bangi tu cik dee penah guna
sebelum ada bibik - iaitu 4 tahun lepas masa pregnant anak sulung
and the 2008 masa bibik balik bercuti

tapi cik dee tak ingat apa nama kampeni tu
office dia dekat seksyen 9, belakang manjaku

rumah cik dee 2 tingkat they took dalam 2 hours
pekerja2 ni dihantar and diambil oleh diorang punya driver
sumer bahan2/alat2 mencuci diorang bawak
unless u nak diorang pakai bahan2/alat2 u all, plis mention masa nak amik tu

very reasonable and cik dee pun tak penat
cuma kena dok kat umah le sementara diorang mengemas/mencuci tu

hope this helps!
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2010 02:55 PM | Show all posts | Share
cik dee,
company tu same ke dgn pnut ckp tu?
kalo same nak try gak laa..
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2010 03:10 PM | Show all posts | Share
cik dee,
1 more.. dia boleh kemas kan laman sekali x?
kemas luar n dlm rumah..
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2010 03:10 PM | Show all posts | Share
cuci servis ke nama company tuhh
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2010 08:43 AM | Show all posts | Share
kalo kat putrajaya ni ader satu agensi yg selalu sy amek (every saturday).namanyer mobiha cleaning service. okla sbb dier x tetapkan cleaner tu nk buat aper.. tp ikut aper yg tuan rumah nk bagi keje.. nak suruh cuci luar dalam umah.. nak gosok baju, basuh kete.. asalkan masih dalam tempoh jam yg dipersetujui la.min hour kene amek 5 jam. caj RM60. kalo umah x byk bilik,setingkat.. macam2 boleh buat within 5 hr ni...
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2010 02:58 PM | Show all posts | Share
Saya kat area kajang ...ada sapa boleh tolong rokemenkan?
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2010 02:36 PM | Show all posts | Share
kalo kat putrajaya ni ader satu agensi yg selalu sy amek (every saturday).namanyer mobiha cleaning s ...
radinsya Post at 19-5-2010 08:43


yg company mobiha ni, RM60 utk 5 jam ke? murah sangat2 tu. boleh bagi contact number? saya try google, tak dapat apa2 info pulak

saya call company cuci services yg kat bangi ni, mahal la..RM250 utk luar dan dalam rumah and RM160 utk dalam rumah, tapi tak termasuk cuci kipas n sawang.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2010 03:57 PM | Show all posts | Share
ok jgk laa 5jam rm60.
nak cuba jgk laa..kalu ada ctc no.
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2010 05:01 PM | Show all posts | Share
wahai kawan2.. memandangkan ramai yg request ctc no mobiha cleaning svc ni kat pm saya.. so sy bagi kat sini jer la yerk...
0192627117
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2010 11:43 AM | Show all posts | Share
xin pun panggil org dtg umah kemas seminggu sekali...kat area jb...
byr rm60...kemas smua la...
pendek kata buat semua la aktiviti mengemas....
mencuci xin wat sndri..menggosok anto dobi..
xin ni malas...hehe
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2010 09:57 PM | Show all posts | Share
wahai kawan2.. memandangkan ramai yg request ctc no mobiha cleaning svc ni kat pm saya.. so sy bagi  ...
radinsya Post at 21-5-2010 17:01



thanks radinsya!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by CARI, nor is CARI responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, CARI does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. CARI reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. CARI also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Infonet

30-3-2015 07:45 AM GMT+8 , Processed in 0.181597 second(s), 12 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list