CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
1234Next
Return to list New
View: 7692|Reply: 80

tilam ape sedap?

[Copy link]
Post time 16-5-2010 11:35 PM | Show all posts |Read mode

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

untuk yg rega 7 8 ratus, tilam queen size ape bagus? kingkoil ka reztec?
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2010 11:36 PM | Show all posts | Share
apa yg ko merapu ni?
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2010 11:39 PM | Show all posts | Share
i tido pkai tikar je kaka cipan
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2010 11:39 PM | Show all posts | Share
Tilam yg ziana zain promosi tu sedapppp
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2010 11:40 PM | Show all posts | Share
tilam yg dok kena usung keluar masuk mahkamah tu laa.......
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-5-2010 11:41 PM | Show all posts | Share
i tido pkai tikar je kaka cipan
shazuyi Post at 16-5-2010 23:39



    tak elok kan untuk malam pertama?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-5-2010 11:41 PM | Show all posts | Share
tilam yg dok kena usung keluar masuk mahkamah tu laa.......
Acong Post at 16-5-2010 23:40



    brand ape tuh cong?
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2010 11:41 PM | Show all posts | Share
untuk yg rega 7 8 ratus, tilam queen size ape bagus? kingkoil ka reztec?
MeganMcCormick Post at 16-5-2010 23:35


tapi tgk gak badan ko tu...kalau tilam kat hospital badan size apapun kira ok gak
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2010 11:42 PM | Show all posts | Share
tak elok kan untuk malam pertama?
MeganMcCormick Post at 16-5-2010 23:41



   orang beromen atas motor pun ade!
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-5-2010 11:42 PM | Show all posts | Share
tapi tgk gak badan ko tu...kalau tilam kat hospital badan size apapun kira ok gak
tom5190 Post at 16-5-2010 23:41



    akak bantamweight kot
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-5-2010 11:42 PM | Show all posts | Share
orang beromen atas motor pun ade!
shazuyi Post at 16-5-2010 23:42



    seround jek buleh kan?
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2010 11:42 PM | Show all posts | Share
Waterbed.......
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2010 11:43 PM | Show all posts | Share
teman setilam dah ade ke
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2010 11:43 PM | Show all posts | Share
Tilam yg ziana zain promosi tu sedapppp
tom5190 Post at 16-5-2010 23:39


vono yer?......
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-5-2010 11:43 PM | Show all posts | Share
Tilam yg ziana zain promosi tu sedapppp
tom5190 Post at 16-5-2010 23:39



    ohh vono tuh. yg tuh pun rega lebih kurang situ gak dalam 8 ratus kalu tak silap. sedap ke?
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2010 11:43 PM | Show all posts | Share
beli toto cukup,
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-5-2010 11:44 PM | Show all posts | Share
dengarnye ade yg jenis spring dan foam. ingat nak amik spring la. ade ape2 weakness ke?
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2010 11:44 PM | Show all posts | Share
OFF TOPIC JAP


TAHNIAH PAKATAN RAKYAT

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-5-2010 11:44 PM | Show all posts | Share
vono yer?......
anya8797 Post at 16-5-2010 23:43



    bang anya pakai tilam tuh ke?
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2010 11:44 PM | Show all posts | Share
kaka cipan tukar la avatar itik cam bang napic!
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-5-2010 11:45 PM | Show all posts | Share
OFF TOPIC JAP


TAHNIAH P ...
anak_utara Post at 16-5-2010 23:44



    hoi nak ajak debat habaq mai la!! :@
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-5-2010 11:45 PM | Show all posts | Share
kaka cipan tukar la avatar itik cam bang napic!
shazuyi Post at 16-5-2010 23:44



    moto bang cipan ialah tiada avatar lucah!!
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2010 11:46 PM | Show all posts | Share
brand ape tuh cong?
MeganMcCormick Post at 16-5-2010 23:41


Kalau tak silap aku Jenama LeeWat. Dubur tetap bersih walau dibilas dan tido semakin Nyenyak
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-5-2010 11:46 PM | Show all posts | Share
beli toto cukup,
alahai Post at 16-5-2010 23:43



    nanti nak ikat tangan pasangan kat mane?
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2010 11:46 PM | Show all posts | Share
moto bang cipan ialah tiada avatar lucah!!
MeganMcCormick Post at 16-5-2010 23:45



   carila avatar itik pakai kebaya
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Pesanan penting Segala pendapat dan pandangan yang dikongsi di ruangan forum atau halaman yang berkaitan merupakan pandangan peribadi individu dan tidak sesekali mewakili pendapat/pandangan CARI. CARI juga tidak bertanggungjawab bagi setiap pandangan yang dikongsi. Oleh kerana forum beroperasi dalam waktu sebenar atau 'real time', CARI tidak, dan tidak dapat menapis sebarang bentuk penyampaian dari pengguna setiap masa, namun CARI menggalakkan setiap pengguna mengamalkan budi bicara serta budaya hormat-menghormati untuk tidak menggunakan sebarang perkataan yang menyalahi undang-undang, berbahaya, mengancam, kesat,mengganggu, memfitnah, kasar, lucah, mengeji, menceroboh privasi orang lain, bersifat kebencian, atau perkauman, etnik atau sebaliknya. CARI berhak untuk menahan dan/atau mengeluarkan mana-mana pautan yang berkemungkinan sebagai individu, entiti atau kumpulan yang berpotensi mewujudkan rasa malu dan fitnah. CARI juga berhak untuk menerima, edit dan / atau mengeluarkan apa-apa pautan yang dianggap tidak sesuai dalam mana-mana cara/keadaan/bentuk/situasi/kaedah.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Infonet

29-4-2015 03:47 AM GMT+8 , Processed in 0.308069 second(s), 12 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list