CARI Malay Forums

 Forgot Pass?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
English Channel |  தமிழ் மக்கள் |  Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
Author: kaklala_lost_id

SEMUA BERKAITAN GLUTA MASUK SINI

   Close [Copy link]

Rank: 2

Post on 2-5-2012 03:51 PM |All posts
kpd sesiapa yg tak percaya nano tech boleh kurangkan berat,meh baca ni http://www.autoblog.com/2011/01/ ... weight-of-our-cars/ sekadar perkongsian walaupun dia bukannya bagi contoh gluta 20000 tapi teknologi yg digunapakai sama so kesimpulannya gluta 20000 mmg mengandungi glutathione sebanyak 20000mg. sesiapa nak boleh pm saya ya,harga lowest in market tapi dijamin original,sebotol 30capsules harga borong utk pengguna forum cari shj,kalau kat fb sye x offer mcm ni
Reply

Props Report

Rank: 12Rank: 12Rank: 12

Post on 2-5-2012 03:55 PM |All posts
Reply 2121# sayawifenikmie


    wah..byk gluta baru..rambang biji mata dh..yg ni berapa biji sebotol kak..??mhl tk ni??
Reply

Props Report

Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15

Post on 2-5-2012 03:57 PM |All posts
Reply  sayawifenikmie


    wah..byk gluta baru..rambang biji mata dh..yg ni berapa biji sebotol ...
sara2511 Post at 2-5-2012 15:55


tathion tablet jepunni sebotol ada 500bijik ...... selebihnya info akan di pm ....
FB: Lid Beauty Mall
Blog / Web: LidBeautyMall.Com / .My

IMPIAN SEMAKIN JAUH DARI GAPAIAN. PASRAH
Reply

Props Report

Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15

Post on 2-5-2012 03:59 PM |All posts
kpd sesiapa yg tak percaya nano tech boleh kurangkan berat,meh baca ni  sekadar perkongsian  walau ...
najibfadlullah Post at 2-5-2012 15:51



gali lagi ...........
FB: Lid Beauty Mall
Blog / Web: LidBeautyMall.Com / .My

IMPIAN SEMAKIN JAUH DARI GAPAIAN. PASRAH
Reply

Props Report

Rank: 10Rank: 10Rank: 10

Post on 2-5-2012 04:10 PM |All posts
♥ 2X ganda lebih baik dari Tathion Tab Korea
♥  HALAL, Super Brand Award & BFDA ...
sayawifenikmie Post at 2-5-2012 14:39


btul ke niii.. leh ilangkan sume itam2..bape rege yg ni kak lid..pm plis..bape bulan thn 1 botol ni..rabak wit aku dok kt bft ni..
Reply

Props Report

Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15

Post on 2-5-2012 04:21 PM |All posts
btul ke niii.. leh ilangkan sume itam2..bape rege yg ni kak lid..pm plis..bape bulan thn 1 ...
contactlens Post at 2-5-2012 16:10




Insyaallah ,,,,,,,,,, (jawapan selamat)  
FB: Lid Beauty Mall
Blog / Web: LidBeautyMall.Com / .My

IMPIAN SEMAKIN JAUH DARI GAPAIAN. PASRAH
Reply

Props Report

Rank: 2

Post on 2-5-2012 05:29 PM |All posts
gali lagi ...........
sayawifenikmie Post at 2-5-2012 15:59



   hehehe
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 2-5-2012 07:22 PM |All posts
♥ 2X ganda lebih baik dari Tathion Tab Korea
♥  HALAL, Super Brand Award & BFDA ...
sayawifenikmie Post at 2-5-2012 14:39



   adehhh...ade new comer....
Reply

Props Report

Rank: 10Rank: 10Rank: 10

Post on 2-5-2012 09:09 PM |All posts
salam warga kecantikan di sini

iols nak minta saranan dpd uols yg pakar
apakah produk gluta or apa2 produk utk
masalah iols

kulit berminyak
ada parut jerawat
umor dah pertengahan 3 series

saranan dari uols adalah diharapkan........
Reply

Props Report

Rank: 2

Post on 2-5-2012 09:53 PM |All posts
salam warga kecantikan di sini

iols nak minta saranan dpd uols yg pakar
apakah produk gluta or a ...
genUmi Post at 2-5-2012 21:09



   gluta 20000 da best
Reply

Props Report

Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15

Post on 2-5-2012 11:47 PM |All posts
adehhh...ade new comer....
unagilagi Post at 2-5-2012 19:22


patah tumbuh hilang berganti kekdahnya ............
FB: Lid Beauty Mall
Blog / Web: LidBeautyMall.Com / .My

IMPIAN SEMAKIN JAUH DARI GAPAIAN. PASRAH
Reply

Props Report

Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15

Post on 3-5-2012 10:00 AM |All posts
salam warga kecantikan di sini

iols nak minta saranan dpd uols yg pakar
apakah produk gluta or a ...
genUmi Post at 2-5-2012 21:09


ok dear

you amikmana-mana produk gluta samada gluta20000, gluta prime, superwhite, kyusoku bihaku atau tathion tab jepun... you combine dengansabun gluta kojic yangboleh kurangkan minyakmuka you ..... and amik also vitamin C ..... walllaaaaahhhhhhhh ... insyaallah ... you akan happy ...
FB: Lid Beauty Mall
Blog / Web: LidBeautyMall.Com / .My

IMPIAN SEMAKIN JAUH DARI GAPAIAN. PASRAH
Reply

Props Report

Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15

Post on 3-5-2012 10:03 AM |All posts
hehehe
najibfadlullah Post at 2-5-2012 17:29



............  
FB: Lid Beauty Mall
Blog / Web: LidBeautyMall.Com / .My

IMPIAN SEMAKIN JAUH DARI GAPAIAN. PASRAH
Reply

Props Report

Rank: 12Rank: 12Rank: 12

Post on 3-5-2012 02:13 PM |All posts
tathion tablet jepunni sebotol ada 500bijik ...... selebihnya info akan di pm ....
sayawifenikmie Post at 2-5-2012 15:57



    akak..tak dpt pun PM..
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 3-5-2012 05:41 PM |All posts
Salam, nk tnya how to detox ek..mohon pencerahan sket..tq

Tngh tunggu SW  smpai esok atau lusa..x sbr dh nih..:-)
ku harus sedar diri..gulp
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 3-5-2012 07:38 PM |All posts
Reply 2128# sayawifenikmie

kak lidddddd, knpa udah ku masuk blog akak, tp takde rege pon...ke mata ku yg dah kerongggg
Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 4-5-2012 10:54 AM |All posts
kpd sesiapa yg tak percaya nano tech boleh kurangkan berat,meh baca ni  sekadar perkongsian  walau ...
najibfadlullah Post at 2-5-2012 15:51



    Najib me nak tanya, wut makes u claim ur glutha 20000 tu ori ya? ada special sticker on it ke or because u amik fr farmasi kat sana ke camna? because me pun beli dr suppliers yg claim ori tapi...i got doubt la...sbb rasa dia tu beza, color packaging pun x sama..thanks
Reply

Props Report

Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11

Post on 4-5-2012 01:17 PM |All posts
saya rasa awak yg perlu baca lebih lg tntg nano tech dear  utk customer semua,glut ...
najibfadlullah Post at 2-5-2012 13:35



mmg betoi kata kmu..klu lebih dr tu ..ia membahayakan diri kpd consumer..berhati2 ya
http://pesonalana.blogspot.com/  FB-Kzanah-Bonda
Reply

Props Report

Rank: 2

Post on 4-5-2012 04:36 PM |All posts
Najib me nak tanya, wut makes u claim ur glutha 20000 tu ori ya? ada special sticker on it ...
awinpj Post at 4-5-2012 10:54



   the only reason sbb supplier i amek dr farmasi & i trust her very much
Reply

Props Report

Rank: 2

Post on 4-5-2012 04:37 PM |All posts
mmg betoi kata kmu..klu lebih dr tu ..ia membahayakan diri kpd consumer..berhati2 ya
Lana@LaraCroft Post at 4-5-2012 13:17



   yup
Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 4-5-2012 04:41 PM |All posts
laaa apasal ni cakap2 pasal kandungan produk...kenapa nak pening kepala dekat label tak der tulis ke kandungan bahan2 nya.........adakah produk gluta 2000 tu what eva lah 100% gluta ????
Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 4-5-2012 04:44 PM |All posts
Post Last Edit by my^fluffy at 4-5-2012 17:39
mmg betoi kata kmu..klu lebih dr tu ..ia membahayakan diri kpd consumer..berhati2 ya
Lana@LaraCroft Post at 4-5-2012 13:17

bukan ni je je yg kena hati apa2 supllement yg kita telan pun sama........maajoon/jamu/ etc etc......
Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 4-5-2012 04:52 PM |All posts
Post Last Edit by my^fluffy at 4-5-2012 17:08
the only reason sbb supplier i amek dr farmasi & i trust her very much
najibfadlullah Post at 4-5-2012 16:36


farmasi tak jual barang tiruan ke????farmasi tak pernah jual barang yg ditarik balik sebab ada penemuan-penemuan tertentu??

ingat tak ada satu produk vitamin yg jual di farmasi pun kena tarik balik,,,,,,,dan juga minuman collagen kot yg dijual pun isu pemcemaran.........so jgn percaya sangat lah.....yg penting research lol........ada ujikaji bagai.............dan bukti yg konkrit untuk bezakan antara yg ori dan tak ori......

dalam busniss jgn cepat nak tergopoh-gapah trust org, dan ini melibatkan kepentingan ramai so jika kamu salah so apa kesannya?? so better ada petunjuk yg lebih valid lah dan nyata.........pernah tak dengan pepatah org"only fool rush in" hahhahahahha
Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 4-5-2012 04:55 PM |All posts
sesiapa yg tak percaya gluta 20000 mmg mengandungi 20000mg gluta,terpulang~
najibfadlullah Post at 2-5-2012 10:59


then cikai sangat ke produk ni sampai tak der label yg tunjukkan komposisi bahan kandungan...........................

100% gluta ke atau benda -benda lain.......???
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 4-5-2012 05:00 PM |All posts
Post Last Edit by marchie at 5-5-2012 14:25

Kinna, frust btl ku sbb posmen antor brg ku x dak umah...dh kene tunggu ari senin br dpt..ingat mlm nih dh blh start mkn..hado hihi..btw kinna..brg u dh smpai actually cuma i je yg x dak umah..bkn lama pn..amik ank skul jer..ishh

Lagi satu ku mcm terminat lah gak ngan gogen tu...tp kalu mkn x putih sngt ke kalu combine ngan SW..? N mcm mana cara nk mkn sw+gogen tu?
ku harus sedar diri..gulp
Reply

Props Report

You need to login first Login | Register Facebook Login

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by CARI, nor is CARI responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, CARI does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. CARI reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. CARI also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Malay Forums

GMT+8, 29-7-2014 06:41 PM , Processed in 0.354066 second(s), 27 queries , Gzip On.

Powered by Discuz!

© 2001-2012 Comsenz Inc.

Top