CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
View: 2739|Reply: 4

mencari tanah di port dickson

[Copy link]
Post time 22-7-2010 10:19 AM | Show all posts |Read mode

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

saya mencari tanah di sekitar port dickson untuk kegunaan sendiri. ade tak sesape katsini yg nk jual tanah

ciri-ciri tanah yang dicari,

             - sekitar teluk kemang hingga ke tiara beach resort atau ke pekan pasir panjang
             - 2-3 ekar
             - tanah pertanian/ malay reserve / freehold
             - harga biarlah berpatutan dan munasabah

hubungi saya segera, 016-2054923
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2010 11:14 AM | Show all posts | Share
http://www.propertyplanet.my/beta2/ cuba la cr kat situ or leh tgglkan pertanyaan...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-7-2010 11:45 AM | Show all posts | Share
saya nak beli tanah dengar kadar segera ni...kalau ada saya sambar je.
Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2010 09:39 PM | Show all posts | Share
area pasir panjang ko nak x? tanah ni dulu tanah sawah...ada la dlm 3 ekar kot...
bley tahu nape nk beli tanah?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 2-9-2010 11:47 PM | Show all posts | Share
sori lambat reply,saya dah dapat tanah sebelah tiara beach resort.tq
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Pesanan penting Segala pendapat dan pandangan yang dikongsi di ruangan forum atau halaman yang berkaitan merupakan pandangan peribadi individu dan tidak sesekali mewakili pendapat/pandangan CARI. CARI juga tidak bertanggungjawab bagi setiap pandangan yang dikongsi. Oleh kerana forum beroperasi dalam waktu sebenar atau 'real time', CARI tidak, dan tidak dapat menapis sebarang bentuk penyampaian dari pengguna setiap masa, namun CARI menggalakkan setiap pengguna mengamalkan budi bicara serta budaya hormat-menghormati untuk tidak menggunakan sebarang perkataan yang menyalahi undang-undang, berbahaya, mengancam, kesat,mengganggu, memfitnah, kasar, lucah, mengeji, menceroboh privasi orang lain, bersifat kebencian, atau perkauman, etnik atau sebaliknya. CARI berhak untuk menahan dan/atau mengeluarkan mana-mana pautan yang berkemungkinan sebagai individu, entiti atau kumpulan yang berpotensi mewujudkan rasa malu dan fitnah. CARI juga berhak untuk menerima, edit dan / atau mengeluarkan apa-apa pautan yang dianggap tidak sesuai dalam mana-mana cara/keadaan/bentuk/situasi/kaedah.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Infonet

24-5-2015 11:07 PM GMT+8 , Processed in 0.237595 second(s), 12 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list