Sakit di bahagian ari - ari - Doktor Perubatan & Farmasi - Kesihatan & Perubatan - CARI Infonet -

CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
Search
View: 20815|Reply: 8

Sakit di bahagian ari-ari

[Copy link]
Post time 6-11-2010 07:20 PM | Show all posts |Read mode

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

Saya sekarang sakit dia area ari2 dan atas bahagian perut dan kadang2 bahagian kealuan saa rasa macam berdenyut2 kenapa ye?
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2010 11:46 PM | Show all posts | Share
Saya sekarang sakit dia area ari2 dan atas bahagian perut dan kadang2 bahagian kealuan saa rasa maca ...
jlocute Post at 6-11-2010 19:20


kencing lawas tak?

sakit ke senak?
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2010 12:15 AM | Show all posts | Share
biasanye klo sakit kt situ kemgkinan kencing kotor. better p cek cpt takot kena jgkitan kt pundi kencing..
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2010 01:03 AM | Show all posts | Share
penah kene gak mcm ni. pastu bila kencing rasa panas n sakit. sikit je keluar. kalau sikit2 je sakitnya, saya minum jus cranberi banyak2. ok je lepas tu. tapi penah kene sampai demam n pedih sangat kat ari2 sampai xbole bangun. ni memang gi jumpa dr la. dapat antibiotik terus baik. pastu kene minum banyak air lebih kurang 3L sehari.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-11-2010 01:04 AM | Show all posts | Share
Reply 2# azmira81


    Azmira.. senak tu takder, cuma rasa sakit jer... kencing i lawas
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2010 03:10 AM | Show all posts | Share
jangkitan kencing or kencing kotor kot..gi jumpa doktor, nanti dia check air kencing.. kalau betul jangkitan kencing, nanti di bagi antibiotik, ok lah..
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2010 10:25 AM | Show all posts | Share
mana nk beli jus cranberi tu?
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2010 01:09 PM | Show all posts | Share
kat mana2 supermarket ader.... cari kat bahagian jus2. ader mcm2 jenis.
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2010 07:56 AM | Show all posts | Share
minum air bali boleh buat sendiri...untuk kencing kotor
kekadang turun peranakan pergilah berurut....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Pesanan penting Segala pendapat dan pandangan yang dikongsi di ruangan forum atau halaman yang berkaitan merupakan pandangan peribadi individu dan tidak sesekali mewakili pendapat/pandangan CARI. CARI juga tidak bertanggungjawab bagi setiap pandangan yang dikongsi. Oleh kerana forum beroperasi dalam waktu sebenar atau 'real time', CARI tidak, dan tidak dapat menapis sebarang bentuk penyampaian dari pengguna setiap masa, namun CARI menggalakkan setiap pengguna mengamalkan budi bicara serta budaya hormat-menghormati untuk tidak menggunakan sebarang perkataan yang menyalahi undang-undang, berbahaya, mengancam, kesat,mengganggu, memfitnah, kasar, lucah, mengeji, menceroboh privasi orang lain, bersifat kebencian, atau perkauman, etnik atau sebaliknya. CARI berhak untuk menahan dan/atau mengeluarkan mana-mana pautan yang berkemungkinan sebagai individu, entiti atau kumpulan yang berpotensi mewujudkan rasa malu dan fitnah. CARI juga berhak untuk menerima, edit dan / atau mengeluarkan apa-apa pautan yang dianggap tidak sesuai dalam mana-mana cara/keadaan/bentuk/situasi/kaedah.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Infonet

3-7-2015 08:19 PM GMT+8 , Processed in 0.150890 second(s), 12 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list