CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
1234Next
Return to list New
View: 12685|Reply: 89

Kenapa perut buncit?

[Copy link]
Post time 7-2-2011 03:14 AM | Show all posts |Read mode

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

Nak tanya...apa sebab perut korang buncit? Muda2 lagi dah buncit..kalau dah tua tak tau la camna.
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2011 09:13 AM | Show all posts | Share
sebab makan sesuap, minum air segelas
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2011 09:16 AM | Show all posts | Share
Apa nk risau?! Skrg ni mcm2 ada...

Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2011 09:23 AM | Show all posts | Share
sbb asyik di 'buncit' kan..camner nak leper?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-2-2011 09:26 AM | Show all posts | Share
sbb asyik di 'buncit' kan..camner nak leper?
leylapple Post at 7-2-2011 09:23

kesian...laju nya production sampai takde time rehat kan?
pasal buncit yg tu sy no komen....

tapi yg ni buncit yg x pregnant...so apa komen ?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-2-2011 09:29 AM | Show all posts | Share
Reply 3# BlueRose99

betul ke pompuan x risau kalau perut buncit?
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2011 09:31 AM | Show all posts | Share
kalo muda buncit sebab pegnent!
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2011 09:39 AM | Show all posts | Share
Reply  BlueRose99

betul ke pompuan x risau kalau perut buncit?
matlampir Post at 7-2-2011 09:29

Alhamdulillah... peyut Rose mmg tk muncit wlu pn da beranak pinak! Maintain gitu! Setiap kali pas bersalin Rose bubuh kapur + perahan limau nipis....
... tp rmai ofismate yg dok ngadu risau sbb peyut muncit.Tk bole nk melaram pakai kebaya katanya...


Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2011 09:47 AM | Show all posts | Share
Reply  BlueRose99

betul ke pompuan x risau kalau perut buncit?
matlampir Post at 7-2-2011 09:29



    ish....mana tak risau nyer....risau ya amat!!!!kalo perut buncit, ssh la nak pakai baju ketat...huduh betul nampak bentuk lemak yg berlipat2....lagi satu...nanti saham jatuh~
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2011 12:11 PM | Show all posts | Share
minum banyak kafein sebab kan perut muncit

apa nak buat..dah addict
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2011 12:15 PM | Show all posts | Share
sbb asyik di 'buncit' kan..camner nak leper?
leylapple Post at 7-2-2011 09:23



   
ai likeeeee dis setetmen...............   

kasik munger sket...........
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2011 12:16 PM | Show all posts | Share
sib baik perut ku jenis tak buncit....mkn byk pun esok pagi bangun tido dah kempis balik...takpun bila tak makan setengah hari jer dah kempis balik...
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2011 12:40 PM | Show all posts | Share
ai likeeeee dis setetmen...............   

kasik munger sket........... {:1_ ...
sweetmi09 Post at 7-2-2011 12:15


{:1_147:} tengkiu2
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2011 01:30 PM | Show all posts | Share
tkpe perut muncit pun..janji hubby syg..kalo kita blh terima hubby ngn seadanya, nape hubby tk blh nk terima kita ngn seadanya lak?...
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2011 01:41 PM | Show all posts | Share
sbb nk datang bulan?
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2011 01:42 PM | Show all posts | Share
sbb mak masak sedap?
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2011 01:42 PM | Show all posts | Share
sbb panas..suka minum ais
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2011 02:19 PM | Show all posts | Share
mkn byk.haha
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2011 02:20 PM | Show all posts | Share
sbb nk datang bulan?
siputsedut Post at 7-2-2011 13:41


ade kaitan ke?
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2011 02:27 PM | Show all posts | Share
tekanan y terlalu bnyak sebenarnye mmbawe kpd masalah perut buncit
apabila kita stress, paras kortisol (hormon y bole menyebabkan kegemukan akan meningkat)
so jgn stress
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2011 03:02 PM | Show all posts | Share
tekanan y terlalu bnyak sebenarnye mmbawe kpd masalah perut buncit
apabila kita stress, ...
cik_kiah Post at 7-2-2011 14:27



mana statement ngko quote nie Kiah Pekasam!?
chek risau tgk perut wife yg makin muncit.... tak la ketara..tapi dah tak macam anak2 dara dah... semenjak dua menjak nie, nafsu makan dia menjadi2.... seram pak cik!!!
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2011 03:04 PM | Show all posts | Share
mana statement ngko quote nie Kiah Pekasam!?
chek risau tgk perut wife yg makin muncit.... ta ...
Chek_am8848 Post at 7-2-2011 15:02



   bese la tu..dah bape org anak?tu pong mempengaruhi gaks
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2011 03:04 PM | Show all posts | Share
tukar posisi..jangan selalu doggie, sekali sekala women on top supaya pecah lemak dan selulit pada pinggang dan pehe..
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2011 03:09 PM | Show all posts | Share
bese la tu..dah bape org anak?tu pong mempengaruhi gaks
cik_kiah Post at 7-2-2011 15:04


soal berapa org anak tu, chek tak kisah mana pun....

cuma chek perasan 2 3 bulan kebelakangan nie.... badan dia 'naik' sikit.....
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2011 03:12 PM | Show all posts | Share
tukar posisi..jangan selalu doggie, sekali sekala women on top supaya pecah lemak dan selulit pada p ...
Temantidox Post at 7-2-2011 15:04



bulih pakai ker petua nie.....

agaknya kalu yg lom kawin camner lak....?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Pesanan penting Segala pendapat dan pandangan yang dikongsi di ruangan forum atau halaman yang berkaitan merupakan pandangan peribadi individu dan tidak sesekali mewakili pendapat/pandangan CARI. CARI juga tidak bertanggungjawab bagi setiap pandangan yang dikongsi. Oleh kerana forum beroperasi dalam waktu sebenar atau 'real time', CARI tidak, dan tidak dapat menapis sebarang bentuk penyampaian dari pengguna setiap masa, namun CARI menggalakkan setiap pengguna mengamalkan budi bicara serta budaya hormat-menghormati untuk tidak menggunakan sebarang perkataan yang menyalahi undang-undang, berbahaya, mengancam, kesat,mengganggu, memfitnah, kasar, lucah, mengeji, menceroboh privasi orang lain, bersifat kebencian, atau perkauman, etnik atau sebaliknya. CARI berhak untuk menahan dan/atau mengeluarkan mana-mana pautan yang berkemungkinan sebagai individu, entiti atau kumpulan yang berpotensi mewujudkan rasa malu dan fitnah. CARI juga berhak untuk menerima, edit dan / atau mengeluarkan apa-apa pautan yang dianggap tidak sesuai dalam mana-mana cara/keadaan/bentuk/situasi/kaedah.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Infonet

31-5-2015 06:25 AM GMT+8 , Processed in 0.164906 second(s), 11 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list