Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Search
5644
View
22
Reply

cenderamata untuk tetamu bagi buku surah yasin

[Copy link]

Author: zana_haris       Show all posts   Read mode

Author
Post time 18-2-2011 02:51 PM | Show all posts |Read mode
saya ingin minta pendapat semua....... adik saya akan berkahwin lagi 3 bulan...... sesuai  tak kalau cenderamata untuk tetamu.... bagi buku surah yasin ngan bunga telur???
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2011 08:09 PM | Show all posts
sesuai
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2011 02:49 AM | Show all posts

Errr...

saya ingin minta pendapat semua....... adik saya akan berkahwin lagi 3 bulan...... sesuai  tak kalau ...
zana_haris Post at 18/2/2011 14:51





Aku rasa cam kurang sesuai lak nak bagi Surah Yasin tu... Kalau yang bukang Islam camne...? Takkang lar nak bagi bunga telur jer pulak nanti...? Diskriminasi lar gitu...


Jizzz... Klong! Klong!
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2011 07:12 AM | Show all posts
Aku rasa cam kurang sesuai lak nak bagi Surah Yasin tu... Kalau yang bukang Islam camne... ...
AceHand Post at 19-2-2011 02:49



    adakah acehand nk dtg majlis perkahwinan tu gak
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2011 01:39 AM | Show all posts

Errr...

adakah AceHand nk dtg majlis perkahwinan tu gak
B.K Post at 19/2/2011 07:12




Kalau aku nak datang dah tentulah aku mintak burger...


Jizzz... Klong! Klong!
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2011 06:16 PM | Show all posts
aku selalu dpt surah Yassin
-kalau kenduri kawin, hanya tetamu terpilih shj
-kalau kenduri tahlil dan cukur rambut , semua tetamu dpt
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2011 01:47 AM | Show all posts

Haaa...

aku selalu dpt surah Yassin
-kalau kenduri kawin, hanya tetamu terpilih shj
-kalau kenduri tahlil  ...
R2D2 Post at 20/2/2011 18:16




Kalau majlis tahlil tu takpe lar bagi Yaasin... Tapi kalau majlis kaweng tu aku tetap rasa tak sesuai...


Jizzz... Klong! Klong!
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2011 03:57 PM | Show all posts
emmm

utk non Muslim bg sapu tgn
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2011 09:37 AM | Show all posts
last 2 weeks bos buat majlis kawin anak..dia x bagi surah yasin, tapi bagi kitab doa...
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2011 08:27 PM | Show all posts

Errr...

emmm

utk non Muslim bg sapu tgn
winda_klose Post at 22/2/2011 15:57





Jeles lar gitu...


Jizzz... Klong! Klong!
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2011 10:41 AM | Show all posts
rase ok jer...tapi kena sediakan cenderamata lain la utk yg non muslim...
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2011 01:42 PM | Show all posts
non-muslim bagi artikel pasal adat kawen org melayu..buat cam buku kecik gak saiz die A4 potong 4..kalo nak jimat buat sendrik..fotostat jee..stapler..atau bg flyers...

ape yg aku merepek tah...
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2011 02:46 PM | Show all posts
sesuai le tu bagi buku yasin.. besar ganjarannya.. ai setuju..
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2011 04:48 PM | Show all posts
Okie jer... actually , baguih ar kalo bagi buku surah yassin
banyak kegunaan surah yassin nie....
kalo yang datang tu non lak, tak yah ar kasi.. sekadar bagi bunga telur jer lerrrr
berkat kalo kita bagi benda benda cam ni kat tetamu

p/s biar ler yang datang tu tak appreciate surah yassin yang kita bagi... tapi Allah pasti akan memberi ganjaran kat kita....
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2011 05:34 PM | Show all posts
boleh jek..
iols pun pernah dapat gak surah yasin masa pergi majlis kawen ni..
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2011 05:40 PM | Show all posts
rempah kari baba pun aku penah dapat sebagai goodie bag majlis kawen......  something to do wiv budaya katanyer....

kasi buku surah yasin pun ok jer.... cuma tak berapa konvensional laa...
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2011 10:00 PM | Show all posts
rempah kari baba pun aku penah dapat sebagai goodie bag majlis kawen......  something to do wiv buda ...
pelicano Post at 17-8-2011 17:40


okie ler tu... dapat kari baba....
sesetengah tu lak, just kasi gula gula jerrrr...
apa apa pun, tak kisah arrr...
nie sekadar adat jerr... bukan wajib nak buat pun...
yang penting bersederhana biler nak kawin...
tak yah ar nak celebrate cam perkahwinan william ngan kate middleton tueeee

ingat.. membazir tu perangai syaiton
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2011 11:30 AM | Show all posts

Errr...

non-muslim bagi artikel pasal adat kawen org melayu..buat cam buku kecik gak saiz die A4 potong 4..k ...
wanigoku Post at 5/8/2011 13:42




Kalau buat artikel pasal menda laing camne...?


Jizzz... Klong! Klong!
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2011 11:50 AM | Show all posts
Kalau buat artikel pasal menda laing camne...?


Jizzz... Klong! Klong!
AceHand Post at 28-9-2011 11:30



    artikel pasal mende ape? contoh yg lainnya?
sebenarnya aku ngarut je... tapi buat saje2 bole je..nak bgtau diorg pasal adat kite je..
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2011 02:07 AM | Show all posts

Hmmm...

artikel pasal mende ape? contoh yg lainnya?
sebenarnya aku ngarut je... tapi buat s ...
wanigoku Post at 28/9/2011 11:50





Kalau buat artikel pasal Dragon Ball pong wokeh gak aku rasa... Nak bagitau yang Dragon Ball tu ada 7 bijik semuanya... Kena kumpol semer dulu baru bleh seru naga untok buat hajat... Nanti boleh lar buat hajat nak kekal bahagia...


Jizzz... Klong! Klong!
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2011 02:15 AM | Show all posts
bunga telur pon cukup,tak payah bagi Yassin.
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2011 09:52 AM | Show all posts
Kalau buat artikel pasal Dragon Ball pong wokeh gak aku rasa... Nak bagitau yang Dragon Ba ...
AceHand Post at 29-9-2011 02:07



    cisss... kalo buat befday party bole la kot...
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2011 01:41 AM | Show all posts

Eh!

cisss... kalo buat befday party bole la kot...
wanigoku Post at 29/9/2011 09:52





Kalau birdey partey kena buat pasal menda laing lar pulak...


Jizzz... Klong! Klong!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2016 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.253605s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list