CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
1234Next
Return to list New
View: 11076|Reply: 86

Pelacur online di Malaysia !

[Copy link]
Post time 6-3-2011 02:34 PM | Show all posts |Read mode

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

Probe into brothel offering online bookings in M'sia        


Photographs of nude women believed to be sex workers from a foreign  country have been posted on a local website for clients to place their  bookings.

According to China Press, they charged RM500 for half-an-hour of service, RM800 for one hour and RM3,500 for overnight service.

The rates, apparently, are non-negotiable.

Once a booking was received, the brothel would send out an e-mail or text message to confirm the venue and time for the 'meeting'.

Bukit Aman is investigating the matter.

Source: chinapress.com.my
Published March 5 2011



p/s makin canggih....booking online.....abis ....sundal tu maya ke realiti......?
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2011 02:39 PM | Show all posts | Share
penyo dah penah try kot
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2011 02:41 PM | Show all posts | Share
penyo dah penah try kot
ChildrenOfBodom Post at 6-3-2011 14:39


Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2011 02:52 PM | Show all posts | Share
Pelacur IT...
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2011 02:53 PM | Show all posts | Share
penyo dah penah try kot
ChildrenOfBodom Post at 6-3-2011 14:39



   
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2011 02:53 PM | Show all posts | Share
mahal tuh...dlm lobang dia ada emas ker?

kalo cantek menawan berbaloi la jugak
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2011 02:54 PM | Show all posts | Share
penyo dah penah try kot
ChildrenOfBodom Post at 6-3-2011 14:39


Ayat tak sayang nyawa.........
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2011 02:56 PM | Show all posts | Share
Aku penah go through blog camnie. Ada yg offer cam show (yg nie charge murah RM50 jer sejam), ada jugak yg offer utk seks yg real.. itu mahal2.. dalam RM1,000 - RM3,000 bergantung kepada servis.
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2011 02:58 PM | Show all posts | Share
yg mcm ni pong ada orang bayaq 3000



Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2011 02:59 PM | Show all posts | Share
Aku penah go through blog camnie. Ada yg offer cam show (yg nie charge murah RM50 jer sejam), ada ju ...
Muntz Post at 6-3-2011 02:56 PM



    berbaloi g bandung la muntz....

species mcm kat bawah ni 1.4 jota rupiah dh dapat bawak balik satu malam

Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2011 03:00 PM | Show all posts | Share
yg mcm ni pong ada orang bayaq 3000
ChildrenOfBodom Post at 6-3-2011 14:58


Ini pakai tudung kalau ada sesi latihan tarian ...mesti bukak tudung......oooopssss
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2011 03:00 PM | Show all posts | Share
penyo dah penah try kot
ChildrenOfBodom Post at 6-3-2011 14:39


aku bukan razhar la ChildrenofSodom
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2011 03:01 PM | Show all posts | Share
berbaloi g bandung la muntz....

species mcm kat bawah ni 1.4 jota rupiah dh dapat bawak ...
TanSriJess Post at 6-3-2011 14:59


Kecik hati  si Tuli............kasi free pun lu orang masih mau pi cari jauh2 dan sanggup bayar lagi......
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2011 03:02 PM | Show all posts | Share
berbaloi g bandung la muntz....

species mcm kat bawah ni 1.4 jota rupiah dh dapat bawak ...
TanSriJess Post at 6-3-2011 14:59


Nik Ajis kata, daughter dia seribu jer.......

http://milosuam.blogspot.com/2010/12/hantaran-anak-tuan-guru-nik-aziz-rm.html
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2011 03:02 PM | Show all posts | Share
aku bukan razhar la ChildrenofSodom
penyo. Post at 6-3-2011 15:00


Kamu 'sleeping partner' je kot?
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2011 03:04 PM | Show all posts | Share
Nik Ajis kata, daughter dia seribu jer.......
penyo. Post at 6-3-2011 03:02 PM



    kasik pree pun aku xnak

not my taste
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2011 03:04 PM | Show all posts | Share
Kamu 'sleeping partner' je kot?
Maideeen Post at 6-3-2011 15:02



Hi Razhar Vongok!
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2011 03:04 PM | Show all posts | Share
dia dah berjaya meng'e-commerce' kan servis dia
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2011 03:05 PM | Show all posts | Share
Kecik hati  si Tuli............kasi free pun lu orang masih mau pi cari jauh2 dan sanggup bayar  ...
Maideeen Post at 6-3-2011 03:01 PM



    buat rugi duit jer kalo g jalan2 stakat nak bershopping
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2011 03:05 PM | Show all posts | Share
kasik pree pun aku xnak

not my taste
TanSriJess Post at 6-3-2011 15:04


sama je dol...... hat muka je soh pakai topeng Diana Daniel
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2011 03:07 PM | Show all posts | Share
sama je dol...... hat muka je soh pakai topeng Diana Daniel
penyo. Post at 6-3-2011 03:05 PM



    rasa nak g pulau melaka la jap lagi...
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2011 03:11 PM | Show all posts | Share
"Dimana ada gula, disana ada semut"

Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2011 03:30 PM | Show all posts | Share
Kamu 'sleeping partner' je kot?
Maideeen Post at 6-3-2011 15:02



   razhar tak takut aids ke
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2011 03:33 PM | Show all posts | Share
mcm2...semua benda nak kena order on-line je skang..
kalo tak de permintaan takkan ade pelacur on-line...
hanya tgk,berminat,buat tempahan....
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2011 03:56 PM | Show all posts | Share
ape website dia?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Pesanan penting Segala pendapat dan pandangan yang dikongsi di ruangan forum atau halaman yang berkaitan merupakan pandangan peribadi individu dan tidak sesekali mewakili pendapat/pandangan CARI. CARI juga tidak bertanggungjawab bagi setiap pandangan yang dikongsi. Oleh kerana forum beroperasi dalam waktu sebenar atau 'real time', CARI tidak, dan tidak dapat menapis sebarang bentuk penyampaian dari pengguna setiap masa, namun CARI menggalakkan setiap pengguna mengamalkan budi bicara serta budaya hormat-menghormati untuk tidak menggunakan sebarang perkataan yang menyalahi undang-undang, berbahaya, mengancam, kesat,mengganggu, memfitnah, kasar, lucah, mengeji, menceroboh privasi orang lain, bersifat kebencian, atau perkauman, etnik atau sebaliknya. CARI berhak untuk menahan dan/atau mengeluarkan mana-mana pautan yang berkemungkinan sebagai individu, entiti atau kumpulan yang berpotensi mewujudkan rasa malu dan fitnah. CARI juga berhak untuk menerima, edit dan / atau mengeluarkan apa-apa pautan yang dianggap tidak sesuai dalam mana-mana cara/keadaan/bentuk/situasi/kaedah.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Infonet

28-4-2015 11:54 PM GMT+8 , Processed in 0.217626 second(s), 12 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list