CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
View: 4534|Reply: 5

kedai mjual peralatan dan tmpt dart d johor bahru

[Copy link]
Post time 24-3-2011 01:49 AM | Show all posts |Read mode

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

Salam .. sy nk bertanya d mana bleh mbeli peralatan darts dan tmpt blatih darts d johor bahru ..
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2011 01:21 AM | Show all posts | Share
saya pun nak tau gak..
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2011 07:38 AM | Show all posts | Share
Salam .. sy nk bertanya d mana bleh mbeli peralatan darts dan tmpt blatih darts d johor bahru ..
shamlkim Post at 24-3-2011 01:49



    aku pn tgh cari... aku nk tukar mata dart... x pandai
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2011 07:39 AM | Show all posts | Share
kedai yg jual tu tau la... tang nk tukar mata tu... yg ssh ckit... kdai yg jual tu x bt...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-5-2011 12:02 PM | Show all posts | Share
kedai jual peralatan dart mmg ade kat johor tp bila tanya nk tukar mata dart x de plak .. pehtu kawan tgk kedai dart d ipoh mmg byk tp sama gak ... paling dekat pon kat kl atau melaka .. x kan nk tukar mata dart sampai ke sana .. adoi ..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-5-2011 12:04 PM | Show all posts | Share
kedai yg jual tu tau la... tang nk tukar mata tu... yg ssh ckit... kdai yg jual tu x bt...
pepatung Post at 1-4-2011 07:39 AM



yg sham tahu kdai kat tmn u dan tuta tp x lengkap .. kalo kat johor jaya ok tp nk kena oder plak .. adoi
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Pesanan penting Segala pendapat dan pandangan yang dikongsi di ruangan forum atau halaman yang berkaitan merupakan pandangan peribadi individu dan tidak sesekali mewakili pendapat/pandangan CARI. CARI juga tidak bertanggungjawab bagi setiap pandangan yang dikongsi. Oleh kerana forum beroperasi dalam waktu sebenar atau 'real time', CARI tidak, dan tidak dapat menapis sebarang bentuk penyampaian dari pengguna setiap masa, namun CARI menggalakkan setiap pengguna mengamalkan budi bicara serta budaya hormat-menghormati untuk tidak menggunakan sebarang perkataan yang menyalahi undang-undang, berbahaya, mengancam, kesat,mengganggu, memfitnah, kasar, lucah, mengeji, menceroboh privasi orang lain, bersifat kebencian, atau perkauman, etnik atau sebaliknya. CARI berhak untuk menahan dan/atau mengeluarkan mana-mana pautan yang berkemungkinan sebagai individu, entiti atau kumpulan yang berpotensi mewujudkan rasa malu dan fitnah. CARI juga berhak untuk menerima, edit dan / atau mengeluarkan apa-apa pautan yang dianggap tidak sesuai dalam mana-mana cara/keadaan/bentuk/situasi/kaedah.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Infonet

5-9-2015 01:42 PM GMT+8 , Processed in 0.178808 second(s), 12 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list