perkahwinan marshanda..... - Asian & Latin Mania - Hiburan - CARI Infonet -

CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
12Next
Return to list New
View: 23004|Reply: 33

perkahwinan marshanda.....

[Copy link]
Post time 13-4-2011 08:19 AM | Show all posts |Read mode

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

Post Last Edit by choolakaw at 13-4-2011 08:29


marshanda ni dah kawin rupanyer...apepown lawa bangat.....die mmg dah pakai tudung pown sekarang......suami pown hensem....
kredit to kapan.lagi.com,viva news photo
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 13-4-2011 08:29 AM | Show all posts | Share
Post Last Edit by choolakaw at 13-4-2011 19:48

siap ade cium bagai....nasib dah sahh...agaknyer budaya orang indonesia mmg cium after nikah kowtt....
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2011 08:56 AM | Show all posts | Share
dia pakai tudung lagi cantik dari free hair..
Tahniah la sama cantik sama padan...
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2011 09:07 AM | Show all posts | Share
siapa marshanda ni? yang berlakun sinetron marshanda kat tv tu ke??
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2011 09:22 AM | Show all posts | Share
sape ni..? berlakon sinetron apa..?
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2011 09:31 AM | Show all posts | Share
emm ak suker tgk dia nih berlakon
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2011 09:41 AM | Show all posts | Share
cantiknya dia ni.. pakai tudung dan tak pakai dua2 lawa.. tapi pakai tudung lagi elok la.. sarat betul baji n perhiasan org indonesia nih..rimas aku tengok..
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2011 10:00 AM | Show all posts | Share
wah.... dia dh kwen? baru tau. cantik.
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2011 10:10 AM | Show all posts | Share
Caaaaaaaaaaannnnnnttttttiiiiiikkkkkkkkkk
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 13-4-2011 10:25 AM | Show all posts | Share
siapa marshanda ni? yang berlakun sinetron marshanda kat tv tu ke??
masterudeng82 Post at 13-4-2011 09:07

yes,yang tengah tayang tv 3 sekarang nihh.....tajuk die lupa ler plakk....
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2011 10:30 AM | Show all posts | Share
aku ske dier pki tudung...cumellllll
tahniah
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2011 10:50 AM | Show all posts | Share
Post Last Edit by martiena at 13-4-2011 10:52

cantik nyer.........

nah mak tepek youtube yg dia kawen.......
odevOTh9kIM
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2011 11:18 AM | Show all posts | Share
cantik..tahniah !!! moga kekal bahagia hingga akhir hayat..amin.
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2011 11:30 AM | Show all posts | Share
dia memang comel...
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2011 11:36 AM | Show all posts | Share
Reply 10# choolakaw


ooo tq.. x follow pun citer tu sebab tu le x kenal pelakonnya.. btw cantik orangnya.. indon kan..
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2011 12:00 PM | Show all posts | Share
dah kawin rupanya.....
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2011 01:41 PM | Show all posts | Share
dia ni mix ke pure indo?
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2011 01:56 PM | Show all posts | Share
moga berkekalan ke akhir hayat hendaknya.. aminnnn..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 13-4-2011 02:51 PM | Show all posts | Share
dia ni mix ke pure indo?
aseela Post at 13-4-2011 13:41

pure indonesian......
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 13-4-2011 02:53 PM | Show all posts | Share
Reply  choolakaw


ooo tq.. x follow pun citer tu sebab tu le x kenal pelakonnya.. btw cantik or ...
masterudeng82 Post at 13-4-2011 11:36

yes, pelakon sinetron yg mmg famous kat saner....choo pown tak tengok citer kat tv 3 tuh sebab tak suka sinetron indon...cuma kenal maser tengok die kat drama aqso dan madina jerr....
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2011 03:50 PM | Show all posts | Share
Reply 20# choolakaw

dah tgk dah tajuknya choo... sejuta cinta marshandra..
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2011 04:03 PM | Show all posts | Share
tak kenal dia tapi comelnya...nampak aura pengantin tu kat muka dia
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2011 04:40 PM | Show all posts | Share
tak silap marshanda ni ada darah keturunan diraja minang..apa pun tahniah..cantik bangat deh..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 13-4-2011 07:42 PM | Show all posts | Share
Reply  choolakaw

dah tgk dah tajuknya choo... sejuta cinta marshandra..
masterudeng82 Post at 13-4-2011 15:50


ooo....dalam sinetron nih die berlakon ngan ex bf die baim wong....
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2011 01:56 AM | Show all posts | Share
kahwin dah erk... tahniah ler marshanda
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Pesanan penting Segala pendapat dan pandangan yang dikongsi di ruangan forum atau halaman yang berkaitan merupakan pandangan peribadi individu dan tidak sesekali mewakili pendapat/pandangan CARI. CARI juga tidak bertanggungjawab bagi setiap pandangan yang dikongsi. Oleh kerana forum beroperasi dalam waktu sebenar atau 'real time', CARI tidak, dan tidak dapat menapis sebarang bentuk penyampaian dari pengguna setiap masa, namun CARI menggalakkan setiap pengguna mengamalkan budi bicara serta budaya hormat-menghormati untuk tidak menggunakan sebarang perkataan yang menyalahi undang-undang, berbahaya, mengancam, kesat,mengganggu, memfitnah, kasar, lucah, mengeji, menceroboh privasi orang lain, bersifat kebencian, atau perkauman, etnik atau sebaliknya. CARI berhak untuk menahan dan/atau mengeluarkan mana-mana pautan yang berkemungkinan sebagai individu, entiti atau kumpulan yang berpotensi mewujudkan rasa malu dan fitnah. CARI juga berhak untuk menerima, edit dan / atau mengeluarkan apa-apa pautan yang dianggap tidak sesuai dalam mana-mana cara/keadaan/bentuk/situasi/kaedah.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Infonet

5-8-2015 03:54 AM GMT+8 , Processed in 0.209324 second(s), 12 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list