CARI Malay Forums

 Forgot Pass?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
English Channel |  தமிழ் மக்கள் |  Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
12Next
Return Post new threads
Show: 30528|Reply: 35

Bagaimana nak hilangkan hitam di celah peha ek?

[Copy link]

Rank: 5Rank: 5

Post on 7-6-2011 05:14 PM |All posts

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

Post Last Edit by kiahbosan at 7-6-2011 19:20

Ada tak product yang blh aku hilangkan hitam di celah2 peha aku ni..... dah mcm2 cara cuba tp tak berkesan...
biarlah rahsia
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 8-6-2011 02:35 AM |All posts
cara apa yg telah dicuba?
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 8-6-2011 10:13 AM |All posts
gunalah Palmer's Cocoa Butter, celah kangkang aku dah cerah, tak caya sudah.
Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 8-6-2011 10:45 AM |All posts
Hitam disebabkan ape tuh? bekas kurap or ape?
^ Lihatlah Dunia Dari Mata Burung ^
Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 8-6-2011 10:57 AM |All posts
gunalah Palmer's Cocoa Butter, celah kangkang aku dah cerah, tak caya sudah.
itamrazali Post at 8-6-2011 10:13



    ko guna yang mane ek?..palmer cocoa butter byk jenis..ada gambar x?
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 8-6-2011 11:14 AM |All posts
boleh bagi detail palmer cocoa butter yg mana satu sesuai digunakan.
Hidup ini indah, jgn dipersia-siakan hanya kerna di hantui oleh masalah..masalah akan tetap hadir pada mereka yang berfikiran..
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 8-6-2011 12:11 PM |All posts
aku dh tulis dlm blog aku..malas nak ulang sbb aku dah santek sgt nie.
Reply

Props Report

Rank: 5Rank: 5

Post on 8-6-2011 12:14 PM |All posts
gune white perfect gluta + extra kojic soap. untuk kesan itam kat celah peha, ketiak.. muka pon boleh pkai skli... terbaik kalu perempuan yg tgh pregnant sbb mslh ni biasa jadi..
ORDER?SMS 0175257503
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 8-6-2011 01:37 PM |All posts
cube try sabun perapat atika beuty(kotak oren)...

ade gak yg serasi ngan sabun nih.....
Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 8-6-2011 01:59 PM |All posts
aku dh tulis dlm blog aku..malas nak ulang sbb aku dah santek sgt nie.
itamrazali Post at 8-6-2011 12:11



    sesuai untuk semua jenis jantina ke?atau hanya wanita saja?
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 8-6-2011 02:27 PM |All posts
aku dh tulis dlm blog aku..malas nak ulang sbb aku dah santek sgt nie.
itamrazali Post at 8-6-2011 12:11



    terkezut haku!!
Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 8-6-2011 02:44 PM |All posts
boleh mencuba sabun glutathione atau pun sabun kojic yang berfungsi untuk pencarahan kulit
sapukan pada bahagian tertentu yg inginkan pencerahan...gosok2 selama tiga minit kemudian bilaskan dgn air...

ade ramai yg terlah mencuba dan berjaya
http://www.facebook.com/glutaking
http://www.facebook.com/perla
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 8-6-2011 04:15 PM |All posts
sesuai untuk semua jenis jantina ke?atau hanya wanita saja?
leoxx Post at 8-6-2011 13:59



    http://itamrazali.blogspot.com/2010/12/celah-kangkang-itam.html
Reply

Props Report

Rank: 5Rank: 5

Post on 13-6-2011 02:26 PM |All posts
gune sabun ni.. tuk cerah n ilang kesan itm celah2 tu.. buleh pkai tuk muka n  bdn skli..
ORDER?SMS 0175257503
Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 14-6-2011 12:10 PM |All posts
boleh cuba kojie-san soap
sgt berkesan utk mencerahkan celah2 bedah dan ketiakkk..

ni gmbr nyer boleh refer kt my blog

http://www.facebook.com/glutaking
http://www.facebook.com/perla
Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 14-6-2011 12:12 PM |All posts
ni plak testi pengguna kojie san soap

http://www.facebook.com/glutaking
http://www.facebook.com/perla
Reply

Props Report

Rank: 5Rank: 5

Post on 13-7-2011 07:23 PM |All posts
boleh try sabun susu beras citra juga
aku sweet...;)
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 13-7-2011 08:46 PM |All posts
semua nak promote produk memasing tp kalau boleh nak tau testimoni sapa yg pernah mengalami sendiri dan mendapat kesan yg memberangsangkan...please share produk tersebut utk kekawan kita ni....
Reply

Props Report

Rank: 1

Post on 14-7-2011 01:44 AM |All posts
cubalah set carmino (lebih pada mencerah,sekata warna kulit,hapus jerawat jeragat dll) atau set merygold (lebih kpd hilang parut,hapus jerawat jeragat bintik hitam,rawat luka,rashes dll)..tp kalu untuk putihkan ketiak,paha dll lebih pada guna set carmino,harga dua2 ni bawah seratus..boleh tgk kat www.homeopationline.com..mmg berkesan..lagi satu ia tanpa dadah..selamat tuk kita guna..dari segi testimoni tu cuba tgk kat facebook.com/homeopationline..ada satu customer test benda ni tuk hilang parut..juga berkesan..
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 14-7-2011 11:33 AM |All posts
Reply 16# aymiens

interested ngn sabun kojic san ni..how much
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 14-7-2011 02:00 PM |All posts
ni plak testi pengguna kojie san soap
aymiens Post at 14-6-2011 12:12


berapa ek rega sabun ni?parut2x kat bdn leh hilang tak?leh pakai kat muka?
Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 15-7-2011 12:25 PM |All posts
harga rm50 seketol..sebaiknya hanya guna di bahagian badan sebab kalau pakai kt muka nnti kulit muka jadik nipis dan kering...
http://www.facebook.com/glutaking
http://www.facebook.com/perla
Reply

Props Report

Post on 15-7-2011 05:47 PM |All posts
harga rm50 seketol..sebaiknya hanya guna di bahagian badan sebab kalau pakai kt muka nnti kulit muka ...
aymiens Post at 15-7-2011 12:25


mana tindakan ni...ni nak berniaga....kalo org lain dah jadi trouble maker...aiiii pon banhammer 2 kali dah....
sihat...ceria...wonderfull...best
Reply

Props Report

Post on 15-7-2011 05:48 PM |All posts
cubalah set carmino (lebih pada mencerah,sekata warna kulit,hapus jerawat jeragat dll) atau set me ...
Sorfinaku Post at 14-7-2011 01:44



    ni pon sama:re:
sihat...ceria...wonderfull...best
Reply

Props Report

Rank: 1

Post on 15-7-2011 08:54 PM |All posts
Nak suggest produk bg yg nk berjimat cermat. 1 produk pd satu harga utk sume. syampoo, ubt gigi,fminin hygen, sakit kulit, bau badan, msalah rmbuut berbau bg wanita bertudung, panau, kulit merekah, dan byk lagi msalah dpt selesai dgn hanya Sabun Herba Fun_D. Harga hanya RM20.00 sahaja

Tak perlu keluarkan byk duit beli produk2 yg mahal. Tak perlu buat rawatan. Cari produk2 yg berasaskan herba krn ia tdak mengandungi bhn kimia. Salah satu produk yg anda boleh cuba dapatkan ialah sabun herba Fun_D. sabun ni 100% herbs. No chemicals. Buatan org kmpung. Sabun ni pelbagai guna. Utk kegunaan satu badan. Boleh buat ubat gigi, boleh buat syampoo rambut, kelemumur, rmbut gugur, rmbut berbau...... leh buat ubt gatal2, panau, kurap, sifilis or whtever. Utk wanita pon boleh guna sbg femenin hygin dgn hanya sapuan di bhg luar. Masalah resdung pon leh guna sbg pencuci muka. "menyerlahkan aura wajah". 1 sabun boleh guna seluruh badan. Harga pon murah hanya RM20.00 shj. Sebarang pertanyaan call 013-5225660 ( fendy ) @ 017-4807886 ( sms shj ).

Byk lagi kesan penggunaan sabun ni. Senang citer seketul sabun leh pelbagai guna. Sume masalah pd tubuh badan leh guna.


seribu-keajaiban.blogspot.com

Reply

Props Report

12Next
Return Post new threads
You need to login first Login | Register Facebook Login

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by CARI, nor is CARI responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, CARI does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. CARI reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. CARI also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Malay Forums

GMT+8, 26-11-2014 02:16 PM , Processed in 0.316433 second(s), 35 queries , Gzip On.

Powered by Discuz!

© 2001-2012 Comsenz Inc.

Top