CARI Malay Forums

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
English Channel |  தமிழ் மக்கள் |  Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
View: 17234|Reply: 143

Pelakon dicekik kekasih ('PSL' & 'A' kekdahnya..)

  [Copy link]
Post time 27-7-2011 07:47 AM | Show all posts |Read mode

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

Post Last Edit by mea at 28-7-2011 07:13

Oleh Wan Asrudi Wan Hassan, Mohd Firdaus Ibrahim dan Raja Noraina Raja Rahim
am@hmetro.com.my

KUALA LUMPUR: Seorang pelakon drama dan filem popular berusia 25 tahun yang sering mencetuskan kontroversi antaranya penyebaran gambar intim dengan teman lelakinya di Internet membuat laporan polis mendakwa dia dicekik, ditampar dan ditumbuk teman lelakinya itu, kelmarin.

Lebih mengerikan apabila teman lelaki mangsa yang juga seorang pelakon drama bersiri Tari Kirana dan Sahara disiarkan di TV3, berusia 22 tahun itu mengugut untuk membunuhnya.

Semuanya bermula apabila pelakon wanita yang bakal muncul menerusi drama Laila Manja (TV3), memulakan kerjayanya dalam bidang model sebelum bergiat aktif dalam lakonan itu dipukul selepas terbabit dalam pertengkaran apabila mangsa menemui teman lelakinya itu sedang berdua-duaan dengan seorang wanita di dalam rumahnya.

Dalam kejadian kira-kira jam 8 pagi di rumah teman lelakinya di sebuah kondominium di Damansara, di sini, pelakon lelaki yang turut dilanda kontroversi kerana bergaduh dan mengugut membunuh wartawan tahun lalu, terkejut apabila mangsa tiba-tiba membuka pintu rumahnya.


Difahamkan, pelakon wanita terbabit mempunyai kunci pendua rumah berkenaan dan pergi ke rumah teman lelakinya itu tanpa pengetahuan pelakon lelaki berkenaan kononnya untuk membuat kejutan.

-metro-



mcm pasangan PSL & A sajok nih....
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2011 07:51 AM | Show all posts | Share
mak....dah ada yg tepek pasal ni kat thread dedulu.......
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-7-2011 07:54 AM | Show all posts | Share
mak....dah ada yg tepek pasal ni kat thread dedulu.......
wickedcat Post at 27-7-2011 07:51 AM



    tapi yg ni tak pasti sapa walauponn klu so clear..blehhh....
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2011 07:55 AM | Show all posts | Share
tapi yg ni tak pasti sapa walauponn klu so clear..blehhh....
mea Post at 27-7-2011 07:54


vleyyyyyyyyyyyyyy..................
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2011 08:04 AM | Show all posts | Share
Post Last Edit by crossfire at 27-7-2011 08:05

bukan ammar dan puteri sarah ker....... speku aja hahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2011 08:05 AM | Show all posts | Share
ap smua nihhh..gigih nak berkuntum kat sini pagi2 buta...

dh prepare bfast ke uolss nih















































larikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2011 08:20 AM | Show all posts | Share
puteri sarah dgn mat bangla tu kan..ammar..mamat tu mmg nmpk cam baran je,.....
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2011 08:23 AM | Show all posts | Share
membuat kejutan tp diri sendrik terkejut...........
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2011 08:22 AM | Show all posts | Share
bangla ni dapat aweks cun n hot pun carik lain..
btw,pdn la muka dua2..dah jadi cam kes nabil n irma plak..
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2011 08:25 AM | Show all posts | Share
membuat kejutan tp diri sendrik terkejut...........
devilito Post at 27-7-2011 08:23



    woitt kat sini ka, jauh berjalan nampak hehe......siap ada kunci pendua lagi, nie mesti dah biasa main nie, sekali jumpa EYMAN main dgn org lain mau terkedu puteeri saroh hehe
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2011 08:25 AM | Show all posts | Share
alaaaaaa da tawu da sape...putri...
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2011 08:26 AM | Show all posts | Share
ptus jela dgn si itam tu
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2011 08:28 AM | Show all posts | Share
haah la......PSL = Puteri Sarah Liyana & A- Amar (bangla) ............ huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2011 08:34 AM | Show all posts | Share
woitt kat sini ka, jauh berjalan nampak hehe......siap ada kunci pendua lagi, nie mesti da ...
crossfire Post at 27-7-2011 08:25



bod ini la iols 1st menapak@berkuntum.........


khenn..... mesti biasa main punya..........
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2011 08:36 AM | Show all posts | Share
bod ini la iols 1st menapak@berkuntum.........


khenn..... mesti biasa main pu ...
devilito Post at 27-7-2011 08:34



    retis mesia nie tak jauh bezanya, bijak berpolitik di rumah dah di luar rumah......
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2011 08:46 AM | Show all posts | Share
alahai.... bangang nyer pelakon2 mesia nih....
bagus betul drama lakonan korang kat luar dari dalam tv yer....
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2011 08:49 AM | Show all posts | Share
sejibik kes nabil ngan irma hasmi hehhee
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2011 08:51 AM | Show all posts | Share
pepagi dah speku.......
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2011 08:55 AM | Show all posts | Share
sarah n bangla 2 la khen?????
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2011 08:55 AM | Show all posts | Share
sapow retis tu?
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2011 09:04 AM | Show all posts | Share
lenkali letak nama jer la kalu klu tu terang bersuluh torchlite!!!
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2011 09:06 AM | Show all posts | Share
kompem ke ammar n putri sara ni?
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2011 09:11 AM | Show all posts | Share
kalo ltk nama terang2, xde lak org speku-speki, hehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2011 09:15 AM | Show all posts | Share
memang diorang ke???
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2011 09:19 AM | Show all posts | Share
Ops...hmy3: putri sarah ngan mat bangla ke ni?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by CARI, nor is CARI responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, CARI does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. CARI reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. CARI also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Malay Forums

31-1-2015 04:32 PM GMT+8 , Processed in 0.383187 second(s), 12 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list