CARI Malay Forums

 Forgot Pass?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
English Channel |  தமிழ் மக்கள் |  Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
123456Next
Return Post new threads
Show: 17072|Reply: 143

Pelakon dicekik kekasih ('PSL' & 'A' kekdahnya..)

  [Copy link]
mea  

Conqueror

Mama Faiz

Rank: 16Rank: 16Rank: 16Rank: 16

Post on 27-7-2011 07:47 AM |All posts

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

Post Last Edit by mea at 28-7-2011 07:13

Oleh Wan Asrudi Wan Hassan, Mohd Firdaus Ibrahim dan Raja Noraina Raja Rahim
am@hmetro.com.my

KUALA LUMPUR: Seorang pelakon drama dan filem popular berusia 25 tahun yang sering mencetuskan kontroversi antaranya penyebaran gambar intim dengan teman lelakinya di Internet membuat laporan polis mendakwa dia dicekik, ditampar dan ditumbuk teman lelakinya itu, kelmarin.

Lebih mengerikan apabila teman lelaki mangsa yang juga seorang pelakon drama bersiri Tari Kirana dan Sahara disiarkan di TV3, berusia 22 tahun itu mengugut untuk membunuhnya.

Semuanya bermula apabila pelakon wanita yang bakal muncul menerusi drama Laila Manja (TV3), memulakan kerjayanya dalam bidang model sebelum bergiat aktif dalam lakonan itu dipukul selepas terbabit dalam pertengkaran apabila mangsa menemui teman lelakinya itu sedang berdua-duaan dengan seorang wanita di dalam rumahnya.

Dalam kejadian kira-kira jam 8 pagi di rumah teman lelakinya di sebuah kondominium di Damansara, di sini, pelakon lelaki yang turut dilanda kontroversi kerana bergaduh dan mengugut membunuh wartawan tahun lalu, terkejut apabila mangsa tiba-tiba membuka pintu rumahnya.


Difahamkan, pelakon wanita terbabit mempunyai kunci pendua rumah berkenaan dan pergi ke rumah teman lelakinya itu tanpa pengetahuan pelakon lelaki berkenaan kononnya untuk membuat kejutan.

-metro-



mcm pasangan PSL & A sajok nih....
レo﹟堭  キo喜堭﹟堭喜
Reply

Props Report

Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13

Post on 27-7-2011 07:51 AM |All posts
mak....dah ada yg tepek pasal ni kat thread dedulu.......
Reply

Props Report

mea  

Conqueror

Mama Faiz

Rank: 16Rank: 16Rank: 16Rank: 16

Post on 27-7-2011 07:54 AM |All posts
mak....dah ada yg tepek pasal ni kat thread dedulu.......
wickedcat Post at 27-7-2011 07:51 AM



    tapi yg ni tak pasti sapa walauponn klu so clear..blehhh....
レo﹟堭  キo喜堭﹟堭喜
Reply

Props Report

Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13

Post on 27-7-2011 07:55 AM |All posts
tapi yg ni tak pasti sapa walauponn klu so clear..blehhh....
mea Post at 27-7-2011 07:54


vleyyyyyyyyyyyyyy..................
Reply

Props Report

Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14

Post on 27-7-2011 08:04 AM |All posts
Post Last Edit by crossfire at 27-7-2011 08:05

bukan ammar dan puteri sarah ker....... speku aja hahahahaha
-Fast and Agile-
Asal Bukan Pakatan Rakyat.
Hapuskan Pengkhianat Negara.
Reply

Props Report

Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13

Post on 27-7-2011 08:05 AM |All posts
ap smua nihhh..gigih nak berkuntum kat sini pagi2 buta...

dh prepare bfast ke uolss nih















































larikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
-semi ostad uols-
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 27-7-2011 08:20 AM |All posts
puteri sarah dgn mat bangla tu kan..ammar..mamat tu mmg nmpk cam baran je,.....
Reply

Props Report

Rank: 12Rank: 12Rank: 12

Post on 27-7-2011 08:23 AM |All posts
membuat kejutan tp diri sendrik terkejut...........
cloud and wind
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 27-7-2011 08:22 AM |All posts
bangla ni dapat aweks cun n hot pun carik lain..
btw,pdn la muka dua2..dah jadi cam kes nabil n irma plak..
Reply

Props Report

Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14

Post on 27-7-2011 08:25 AM |All posts
membuat kejutan tp diri sendrik terkejut...........
devilito Post at 27-7-2011 08:23



    woitt kat sini ka, jauh berjalan nampak hehe......siap ada kunci pendua lagi, nie mesti dah biasa main nie, sekali jumpa EYMAN main dgn org lain mau terkedu puteeri saroh hehe
-Fast and Agile-
Asal Bukan Pakatan Rakyat.
Hapuskan Pengkhianat Negara.
Reply

Props Report

Rank: 10Rank: 10Rank: 10

Post on 27-7-2011 08:25 AM |All posts
alaaaaaa da tawu da sape...putri...
Reply

Props Report

Rank: 10Rank: 10Rank: 10

Post on 27-7-2011 08:26 AM |All posts
ptus jela dgn si itam tu
Reply

Props Report

Rank: 12Rank: 12Rank: 12

Post on 27-7-2011 08:28 AM |All posts
haah la......PSL = Puteri Sarah Liyana & A- Amar (bangla) ............ huhuhu
........ Behind every successful man is his woman.
Behind the fall of a success
Reply

Props Report

Rank: 12Rank: 12Rank: 12

Post on 27-7-2011 08:34 AM |All posts
woitt kat sini ka, jauh berjalan nampak hehe......siap ada kunci pendua lagi, nie mesti da ...
crossfire Post at 27-7-2011 08:25



bod ini la iols 1st menapak@berkuntum.........


khenn..... mesti biasa main punya..........
cloud and wind
Reply

Props Report

Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14

Post on 27-7-2011 08:36 AM |All posts
bod ini la iols 1st menapak@berkuntum.........


khenn..... mesti biasa main pu ...
devilito Post at 27-7-2011 08:34



    retis mesia nie tak jauh bezanya, bijak berpolitik di rumah dah di luar rumah......
-Fast and Agile-
Asal Bukan Pakatan Rakyat.
Hapuskan Pengkhianat Negara.
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 27-7-2011 08:46 AM |All posts
alahai.... bangang nyer pelakon2 mesia nih....
bagus betul drama lakonan korang kat luar dari dalam tv yer....
Reply

Props Report

Rank: 10Rank: 10Rank: 10

Post on 27-7-2011 08:49 AM |All posts
sejibik kes nabil ngan irma hasmi hehhee
moimed_apek@yahoo.com
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 27-7-2011 08:51 AM |All posts
pepagi dah speku.......
Always Be Confident......
Reply

Props Report

Rank: 22Rank: 22Rank: 22Rank: 22Rank: 22Rank: 22

Moderator

Post on 27-7-2011 08:55 AM |All posts
sarah n bangla 2 la khen?????
Reply

Props Report

Rank: 12Rank: 12Rank: 12

Post on 27-7-2011 08:55 AM |All posts
sapow retis tu?
Keeping the love save & sacred is so MUCH HARDER!
Reply

Props Report

Rank: 16Rank: 16Rank: 16Rank: 16

Post on 27-7-2011 09:04 AM |All posts
lenkali letak nama jer la kalu klu tu terang bersuluh torchlite!!!
Reply

Props Report

Rank: 1

Post on 27-7-2011 09:06 AM |All posts
kompem ke ammar n putri sara ni?
Reply

Props Report

Rank: 22Rank: 22Rank: 22Rank: 22Rank: 22Rank: 22

Moderator

Post on 27-7-2011 09:11 AM |All posts
kalo ltk nama terang2, xde lak org speku-speki, hehehehe
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 27-7-2011 09:15 AM |All posts
memang diorang ke???
Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 27-7-2011 09:19 AM |All posts
Ops...hmy3: putri sarah ngan mat bangla ke ni?
Reply

Props Report

123456Next
Return Post new threads
You need to login first Login | Register Facebook Login

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by CARI, nor is CARI responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, CARI does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. CARI reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. CARI also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Malay Forums

GMT+8, 22-9-2014 02:12 PM , Processed in 0.516345 second(s), 35 queries , Gzip On.

Powered by Discuz!

© 2001-2012 Comsenz Inc.

Top