CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
View: 4756|Reply: 22

SPARE PART NOTEBOOK/ COMPUTER MURAH!!!!

[Copy link]
Post time 9-8-2011 03:14 PM | Show all posts |Read mode

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

Post Last Edit by merpatibiru83 at 22-9-2011 12:22

Pelbagai jenis LCD PC / KOMPUTER. Dengan harga yang murah!!!.

SEMUA BRAND LCD

1. LCD 15" RM 180.00
2. LCD 17" RM 230.00
3. LCD 19" RM 280.00
4. LCD 20" RM 330.00

semua sparepart lain untuk NOTEBOOK juga ada... kami jual...

KINGMAX RAM


PC DDR III 2GB - RM 42.90
PC DDR III 4GB - RM 75.90
PC DDR II 2GB - RM 76.90

NB DDR III 4GB - RM 76.90
NB DDR III 2GB - RM 44.90
NB DDR II 2GB - RM 79.90

PORTABLE DVD - RM 135.90

EXTERNAL HARD DISK
DELL ADAMO 200GB RM 135.90

EXTERNAL HARD DISK SEAGATE EXPANSION 500GB RM 179.90

GRAPHIC CARD G-FORCE 6 SERIES 512MB GDDR2 64 BIT - RM 175.90

GRAPHIC CARD
1024MB G210 DDR3 64 BIT - RM 145.90

email ke : lelong@computercycle.com.my



laman kami :   www.computercycle.com.my

setelah itu klik button lelong computer shop

terima kasih.. penghantaran by courier service- ambil sendiri pun boleh area klang
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2011 09:51 AM | Show all posts | Share
Mahalnya lcd, kat sini baru 150seunit
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2011 06:24 AM | Show all posts | Share
Reply 2# PenjualAPAD


    i bkn TT tp rasanya klu u jual yg lebih murah better buka 1 tread lain drp mencelah tmpt org lain. kasihan diorng.. may b harga dia mmg mahal tp mungkin harga 2 jd begitu sbb dia dpt dr supplier pun mahal juga...
klu u nak jd pembeli sekali pun u beli je lah dr tmpat yg murah 2....
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2011 03:31 PM | Show all posts | Share
Reply 3# budaktua


    Ok
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-8-2011 04:34 PM | Show all posts | Share
jgn lee kacau rezeki org yg sentiasa berusaha... kalau awk murah pi laa jual... tgk bangsa cina takpenah nak damnn kaumnya... dalam perniagaan... apa laaaa

saya ni pekerja so ini jek laaa yg saya follow by bos....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-9-2011 04:42 PM | Show all posts | Share
bump...bump...bump
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-9-2011 10:34 AM | Show all posts | Share
bump...bump...bump
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-9-2011 11:02 AM | Show all posts | Share
bump...bumppp
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2011 01:00 PM | Show all posts | Share
setelah itu klik button lelong computer shop

terima kasih..
merpatibiru83 Post at 9-8-2011 15:14



    salam...kalau kita nak let go monitor dlm 3 bijik.. dia datang collect ker? area shah alam...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-9-2011 02:43 PM | Show all posts | Share
kurga:  3 bij monitor, kami mmg boleh amik tapi u kena tggu colection group kami ke s'alam, tapi kalau u nak hantar sendiri

kami berada di econsave bukit kemuning, econsave kg jawa dan gm klang... u boleh datang dan terus amik duit...
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2011 10:24 PM | Show all posts | Share
Reply 10# merpatibiru83


    then macam mana kita nak tau tarikh collection ke shah alam?  rosak ke elok tetap harga yang sama ker?
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2011 10:26 PM | Show all posts | Share
Mahalnya lcd, kat sini baru 150seunit
PenjualAPAD Post at 10-8-2011 09:51



    kat sini tu dimana? boleh tahu tempat nye?
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2011 11:51 AM | Show all posts | Share
Reply 12# kurga

kelantan, pc rekon
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-9-2011 12:23 PM | Show all posts | Share
kat sini tu dimana? boleh tahu tempat nye?
kurga Post at 21-9-2011 22:26



    kami area klang jek
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2011 01:47 PM | Show all posts | Share
Reply  kurga

kelantan, pc rekon
PenjualAPAD Post at 22-9-2011 11:51



    kelantan mmg murah ler... kalau kat shah alam nak order dari sana campor kos pe sume sama gak yer tak...
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2011 01:48 PM | Show all posts | Share
kurga:  3 bij monitor, kami mmg boleh amik tapi u kena tggu colection group kami ke s'alam, tapi kal ...
merpatibiru83 Post at 21-9-2011 14:43



    merpati biru... bila masa team collection tu ke shah alam? pc baru atau rosak sama harga ke mereka ambik?
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2011 04:35 PM | Show all posts | Share
bukan, sepatutnya kat kelantan nie mahal , pasal kan ke dari pelabuhan dulu pastu baru dia import ke negeri2 berdekatan
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-9-2011 04:06 PM | Show all posts | Share
merpati biru... bila masa team collection tu ke shah alam? pc baru atau rosak sama harga k ...
kurga Post at 22-9-2011 13:48



    harga depend pada spec computer.. tahun...
kalau  nak cepat dtg jek GM klang, Econsave bukit kemuning, Econsave kg jawa ke...
pilih mana yg plg dekat... pi cari kedai lelong computer... sana akan beli dgn cash...... sana yg akan deal harga sebenar... terima kasih...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-9-2011 09:51 AM | Show all posts | Share
bump...bumppp
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2012 12:14 PM | Show all posts | Share
samsung full HD 22inch how much ???
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-1-2012 12:06 PM | Show all posts | Share
samsung full HD 22inch how much ???
loslocos Post at 10-1-2012 12:14



    untuk pc ke encik?
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2012 02:52 PM | Show all posts | Share
Reply 21# merpatibiru83


   yup3 . yg ade HDMI tuh
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-1-2012 02:27 PM | Show all posts | Share
encik leh tak antar email ke lelong@computercycle.com.my

nanti ada technician stock yang jawab ada atau x tq
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Pesanan penting Segala pendapat dan pandangan yang dikongsi di ruangan forum atau halaman yang berkaitan merupakan pandangan peribadi individu dan tidak sesekali mewakili pendapat/pandangan CARI. CARI juga tidak bertanggungjawab bagi setiap pandangan yang dikongsi. Oleh kerana forum beroperasi dalam waktu sebenar atau 'real time', CARI tidak, dan tidak dapat menapis sebarang bentuk penyampaian dari pengguna setiap masa, namun CARI menggalakkan setiap pengguna mengamalkan budi bicara serta budaya hormat-menghormati untuk tidak menggunakan sebarang perkataan yang menyalahi undang-undang, berbahaya, mengancam, kesat,mengganggu, memfitnah, kasar, lucah, mengeji, menceroboh privasi orang lain, bersifat kebencian, atau perkauman, etnik atau sebaliknya. CARI berhak untuk menahan dan/atau mengeluarkan mana-mana pautan yang berkemungkinan sebagai individu, entiti atau kumpulan yang berpotensi mewujudkan rasa malu dan fitnah. CARI juga berhak untuk menerima, edit dan / atau mengeluarkan apa-apa pautan yang dianggap tidak sesuai dalam mana-mana cara/keadaan/bentuk/situasi/kaedah.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Infonet

26-5-2015 09:25 AM GMT+8 , Processed in 0.336137 second(s), 12 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list