CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
View: 4151|Reply: 11

Rumah Sewa Di Kota Bharu (tulun ambe!!)

[Copy link]
Post time 4-10-2011 08:34 PM | Show all posts |Read mode

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

Nk mintak tolong sape2 yg nk bg sewa rumah or tahu kawasan dia ade rumah org nk bg sewa...

area tue...mane2 pun ok..jgnla jauh sgt dr kb..

so mintok jaso baek...kalau napok mano2....khabor la ko kawe....

nok kata urgent pun cari rumah sewa bkn senang loni...dohla mahal2..huhuhu

apa2 pun di dahulukan terima kasih...

sekian
p/s: sorryla mod...xyahla sambung thread yg ada deh......thread satu lg bln 8..nie bln 10...
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2011 09:23 PM | Show all posts | Share
rumah sewa clah x tau, kalu bilik sewa tau la...
tapi bkn dok serumah ngn tuan rumah...area berek 12...brp org nak dok?
kalu berdua boleh la...berminat pm clah skrg....
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2011 09:50 PM | Show all posts | Share
brp budget? RM300, RM200-RM299, atau kurang dari itu?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-10-2011 10:07 PM | Show all posts | Share
Reply 3# ciklahcute


    tq kerna reply...hehe

   mmg nk cari umah sewa....duduk 2 org sahaje...tp wat masa nie sorang....pas2 sorang akan menyusul ...so senang ade rumah

   bajet dalam 300-400 ke....

   ade sape2 lg yg sudi ..silela update yea...
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2011 12:07 AM | Show all posts | Share
Rm250...berek 12...kalu nak tgk, clah bg no phone tuannya...

tapi bilik sewa(clah pggl bilik sewa, org lain mgkn panggil umah sewa)...
sedara clah buat rumah kecik kat dlm kawasan berpagar umah dia....
...dekat pasar berek 12, bas, kreta sewa byk, dekat pasar mlm...tmpat baiki kreta(sedara clah) gak..x jauh...
ke bandar pun tak jauh...
berminat, bgtau....sat agi kalu lama, nnti takut org ambik dah..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-10-2011 03:21 PM | Show all posts | Share
Reply 5# ciklahcute


    ok..kan sy pm yea...hehe
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2011 08:24 PM | Show all posts | Share
ni terai doh?
http://www.mudah.my/Flat+di+kubang+kerian-11568076.htm
flat jah... 250... ado lagi ke dok tok tau lah...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-10-2011 10:56 PM | Show all posts | Share
Reply 7# pengimbas


    try doh carik situ...tp xdok lok...huhuh

   ape2 pun tq..
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2011 05:24 PM | Show all posts | Share
ada satu kat area sekolah islah dekat ngan yati ayam percik....umah kayu baru renovate...rm350-rm400 tak sure...
nanti tolong tanya...nanti bagi h/p no eh...senang nak 4wd no. makcik tuh
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 13-10-2011 05:49 PM | Show all posts | Share
Reply 9# DaBom


    ok..kan sy pm no...hehe..tq
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2011 02:55 PM | Show all posts | Share
ado lagi ke umah sewa area kb?membe kawe suh tolong cari
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-11-2011 04:54 PM | Show all posts | Share
Reply 11# akkula


    x jupo2 lg..heheh...ado jah byk..tp mahal la...500 -  600 ke atas...mane mampu kawe..hehehe
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Pesanan penting Segala pendapat dan pandangan yang dikongsi di ruangan forum atau halaman yang berkaitan merupakan pandangan peribadi individu dan tidak sesekali mewakili pendapat/pandangan CARI. CARI juga tidak bertanggungjawab bagi setiap pandangan yang dikongsi. Oleh kerana forum beroperasi dalam waktu sebenar atau 'real time', CARI tidak, dan tidak dapat menapis sebarang bentuk penyampaian dari pengguna setiap masa, namun CARI menggalakkan setiap pengguna mengamalkan budi bicara serta budaya hormat-menghormati untuk tidak menggunakan sebarang perkataan yang menyalahi undang-undang, berbahaya, mengancam, kesat,mengganggu, memfitnah, kasar, lucah, mengeji, menceroboh privasi orang lain, bersifat kebencian, atau perkauman, etnik atau sebaliknya. CARI berhak untuk menahan dan/atau mengeluarkan mana-mana pautan yang berkemungkinan sebagai individu, entiti atau kumpulan yang berpotensi mewujudkan rasa malu dan fitnah. CARI juga berhak untuk menerima, edit dan / atau mengeluarkan apa-apa pautan yang dianggap tidak sesuai dalam mana-mana cara/keadaan/bentuk/situasi/kaedah.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Infonet

21-4-2015 05:48 PM GMT+8 , Processed in 0.251251 second(s), 12 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list