CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
View: 3891|Reply: 4

Borong!!!T-shirt Hard Rock Cafe..Murahhh!!!

[Copy link]
Post time 21-3-2012 11:57 AM | Show all posts |Read mode

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

Post Last Edit by perfumeheaven at 21-3-2012 12:02

Salam..Disini sye ada menjual/borong baju hard rock cafe



Size: XS,S,M,L
Harga sehelai : RM25 (termasuk pos)

PEMBORONG
harga untuk pemborong adalah lebih murah...Jika berminat sila sms/call sye 019 669 0310
*minimum order adalah sebanyak 30 helai
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2012 12:06 PM | Show all posts | Share
melaka ada HRC ke? kat mana?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-3-2012 12:39 PM | Show all posts | Share
HRC xde..kat bukit piatu..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-3-2012 12:09 PM | Show all posts | Share
B.U.M.P 4 TODAY
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2012 02:18 PM | Show all posts | Share
Ni mcm tak ori je. SEDIH je aku nengok nye.. Melaka ade hard rock cafe kat Jonker Walk. Betol2 masuk JW tuh je. Tpi cafe shop je dlu. Cafe sebetol2 nye end of this yr.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Pesanan penting Segala pendapat dan pandangan yang dikongsi di ruangan forum atau halaman yang berkaitan merupakan pandangan peribadi individu dan tidak sesekali mewakili pendapat/pandangan CARI. CARI juga tidak bertanggungjawab bagi setiap pandangan yang dikongsi. Oleh kerana forum beroperasi dalam waktu sebenar atau 'real time', CARI tidak, dan tidak dapat menapis sebarang bentuk penyampaian dari pengguna setiap masa, namun CARI menggalakkan setiap pengguna mengamalkan budi bicara serta budaya hormat-menghormati untuk tidak menggunakan sebarang perkataan yang menyalahi undang-undang, berbahaya, mengancam, kesat,mengganggu, memfitnah, kasar, lucah, mengeji, menceroboh privasi orang lain, bersifat kebencian, atau perkauman, etnik atau sebaliknya. CARI berhak untuk menahan dan/atau mengeluarkan mana-mana pautan yang berkemungkinan sebagai individu, entiti atau kumpulan yang berpotensi mewujudkan rasa malu dan fitnah. CARI juga berhak untuk menerima, edit dan / atau mengeluarkan apa-apa pautan yang dianggap tidak sesuai dalam mana-mana cara/keadaan/bentuk/situasi/kaedah.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Infonet

30-5-2015 08:19 PM GMT+8 , Processed in 2.326031 second(s), 12 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list