Pelakon Hadi Tahir.....korg prasan tak dia ni? - Gosip: Tempatan - Gosip - CARI Infonet -

CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
1234Next
Return to list New
View: 12793|Reply: 97

Pelakon Hadi Tahir.....korg prasan tak dia ni?

[Copy link]
Post time 22-4-2012 12:26 AM | Show all posts |Read mode

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

Post Last Edit by babyorange at 22-4-2012 00:27

aku selalu notice mamat ni blakon, tp slalu tak ingat nk tgk name die. so aku baru tau nama dia Hadi Tahir...dia slalu blakon watak baik2 je....tu yg aku suke tu . bile try google, ni je yg aku jumpa pasal beliau......
http://www.sinemamalaysia.com.my/artist/info/?id=Mohd_Hady_Bin_Mohd_Tahir_2455


langsung tak membantu, kn.....  tp kalo tgk gambo tu, korang prasan x muka die? tu gambo lame la tu, mase memula nk jd retis gaknye....huhuhu.

die blakon ok jgk, tak tau la kot mmg de background dlm lakonan. die sesuai watak baik, hope die akn trus dpt watak baik.....dan harap dia pn baik juge orgnye

byk cite die blakon tp yg aku ingat drama....'iftitah' ke tajuk drama tu, yg rusli ramli blakon, de sh.haslinda,zamarul jd jahat....de sape2 ingat x or tau psl mamat hadi ni? aku dah terminat kt beliau
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2012 12:31 AM | Show all posts | Share
mmg perasan..cuma malas nak amek tau
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2012 12:33 AM | Show all posts | Share
tak berapa nk kenal la sgt
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2012 12:41 AM | Show all posts | Share
Apakahhh..? Siyes x pasan.. X dal gmba lain ka?
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2012 12:44 AM | Show all posts | Share
Apakahhh..? Siyes x pasan.. X dal gmba lain ka?
saffianoprada Post at 22-4-2012 00:41



    xdak..punye la x femes..smpai google pn xkenal beliau
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2012 12:48 AM | Show all posts | Share
Reply 5# maxim


    Hakgakhakhakhak..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-4-2012 12:52 AM | Show all posts | Share
bkn tak femes, tp belum femes kot. Die byk blakon, tp mebi sbb bwk watak baik je dan bukan watak perogol or kaki pmpn...tu yg ssh nak naik tu.
Ha, klo x silap die de blakon jd kwn ashraf muslim dlm ustaz amirul.
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2012 01:02 AM | Show all posts | Share
siapa? tempek laaa gmbr
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2012 01:15 AM | Show all posts | Share
next...tutt
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2012 01:23 AM | Show all posts | Share
siapakah???senduuu
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2012 10:27 AM | Show all posts | Share
bkn tak femes, tp belum femes kot. Die byk blakon, tp mebi sbb bwk watak baik je dan bukan watak per ...
babyorange Post at 22-4-2012 00:52

rasa ada ja dia bawak watak jahat.kalau tak silap,
dia ni bukan hantu jahat dalam amukan pocong ke?
iols jarang tgk cter hantu ni.
tapi haritu ada sekali tengok dorang bunuh izara aisyah..
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2012 12:11 PM | Show all posts | Share
sape pulak hantu kacang nih ..
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2012 12:15 PM | Show all posts | Share
perasan tp x menarik perhatian, aku lagi tertarik dgn pelakon yg rambur curly2 n suara very the macho gitu.. badan sedap2... penah nampak dia blakon kat cerekerama tv3 yg citer pasal buat replika kapal terbang atas pokok, aku ingin terbang ke apa tajuk dia.. sapa tau?
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2012 12:15 PM | Show all posts | Share
alaa sapa??
tepek la gambar....
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2012 12:16 PM | Show all posts | Share
kurang pesona bintang mungkin
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2012 12:29 PM | Show all posts | Share
ohh dia ni..slalu jah berlakon watak2 tempelan gitew
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-4-2012 12:31 PM | Show all posts | Share
zila... Ye ke? X tau lak, sbb x brani nk tgk cite antu...huhu
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2012 12:42 PM | Show all posts | Share
dia ni budak Johor graduan seni persembahan dari Universiti Malaya. Dia ada degree dalam bidang ni. Sebelum tu dia lepasan diploma teater dari Akademi Seni Kebangsaan. Dia sama batch dgn Zul huzaimy, Que Haidar semua tu tapi utk makluman korang Zul dan Que tak habis belajar tapi Hadi habis hehe.. tu je info aku boleh bagi.
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2012 12:43 PM | Show all posts | Share
perasan tp x menarik perhatian, aku lagi tertarik dgn pelakon yg rambur curly2 n suara very the mach ...
September14 Post at 22-4-2012 12:15


aku rasa ko cakap pasal Amar Asyraf. Budak teater dari ASWARA (dulu ASK) jugak. Junior hadi tahir la tu... cuma zaman hadi nama kolej dorang ASK.
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2012 01:13 PM | Show all posts | Share
biasa jgk tgk dia berlakon...
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2012 01:33 PM | Show all posts | Share
Reply 19# MissLibra


    aah betul la iols google dpt pic ni...

mmg hensem
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2012 01:39 PM | Show all posts | Share
awek die lawo....
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2012 02:10 PM | Show all posts | Share
hehe utk pengetahuan korang gambar awek tu ialah Nad Zainal artis baru juga baru nak naik skrg tengah popular drama dia dgn ****x yg Memberku Hawa kat Tv3 tapi entah bila tayang tak hambek tau hehe... TAPI Nad Zainal bekas awek Amar Asyraf dorang sama2 belajar kat ASWARA. Nad pun graduan teater ASWARA jugak... Hehee BEKASSSSSSS okey... dorang break sebelum dua dua jadi pelakon.
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2012 02:11 PM | Show all posts | Share
aikk apasal perkataan K*O*T*E*X kena bintang? hehe anyway Nad ni pernah muncul iklan apa entah lipstick dulu dan skrg dgn jenama tuala wanita niii
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2012 03:00 PM | Show all posts | Share
Reply 7# babyorange
yg jadi kwn pocong dalam amukan pocong
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Pesanan penting Segala pendapat dan pandangan yang dikongsi di ruangan forum atau halaman yang berkaitan merupakan pandangan peribadi individu dan tidak sesekali mewakili pendapat/pandangan CARI. CARI juga tidak bertanggungjawab bagi setiap pandangan yang dikongsi. Oleh kerana forum beroperasi dalam waktu sebenar atau 'real time', CARI tidak, dan tidak dapat menapis sebarang bentuk penyampaian dari pengguna setiap masa, namun CARI menggalakkan setiap pengguna mengamalkan budi bicara serta budaya hormat-menghormati untuk tidak menggunakan sebarang perkataan yang menyalahi undang-undang, berbahaya, mengancam, kesat,mengganggu, memfitnah, kasar, lucah, mengeji, menceroboh privasi orang lain, bersifat kebencian, atau perkauman, etnik atau sebaliknya. CARI berhak untuk menahan dan/atau mengeluarkan mana-mana pautan yang berkemungkinan sebagai individu, entiti atau kumpulan yang berpotensi mewujudkan rasa malu dan fitnah. CARI juga berhak untuk menerima, edit dan / atau mengeluarkan apa-apa pautan yang dianggap tidak sesuai dalam mana-mana cara/keadaan/bentuk/situasi/kaedah.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Infonet

5-8-2015 01:48 AM GMT+8 , Processed in 0.217214 second(s), 12 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list