CARI Malay Forums

 Forgot Pass?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
English Channel |  தமிழ் மக்கள் |  Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
1234Next
Return Post new threads
Show: 12265|Reply: 97

Pelakon Hadi Tahir.....korg prasan tak dia ni?

[Copy link]

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 22-4-2012 12:26 AM |All posts

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

Post Last Edit by babyorange at 22-4-2012 00:27

aku selalu notice mamat ni blakon, tp slalu tak ingat nk tgk name die. so aku baru tau nama dia Hadi Tahir...dia slalu blakon watak baik2 je....tu yg aku suke tu . bile try google, ni je yg aku jumpa pasal beliau......
http://www.sinemamalaysia.com.my/artist/info/?id=Mohd_Hady_Bin_Mohd_Tahir_2455


langsung tak membantu, kn.....  tp kalo tgk gambo tu, korang prasan x muka die? tu gambo lame la tu, mase memula nk jd retis gaknye....huhuhu.

die blakon ok jgk, tak tau la kot mmg de background dlm lakonan. die sesuai watak baik, hope die akn trus dpt watak baik.....dan harap dia pn baik juge orgnye

byk cite die blakon tp yg aku ingat drama....'iftitah' ke tajuk drama tu, yg rusli ramli blakon, de sh.haslinda,zamarul jd jahat....de sape2 ingat x or tau psl mamat hadi ni? aku dah terminat kt beliau
Reply

Props Report

Rank: 16Rank: 16Rank: 16Rank: 16

Post on 22-4-2012 12:31 AM |All posts
mmg perasan..cuma malas nak amek tau
Anti Firman No. 1
Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 22-4-2012 12:33 AM |All posts
tak berapa nk kenal la sgt
Bercinta lebih baik dari meroyan sorang2, iye dak?
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 22-4-2012 12:41 AM |All posts
Apakahhh..? Siyes x pasan.. X dal gmba lain ka?
Brakit2 ke tepi
Reply

Props Report

Rank: 16Rank: 16Rank: 16Rank: 16

Post on 22-4-2012 12:44 AM |All posts
Apakahhh..? Siyes x pasan.. X dal gmba lain ka?
saffianoprada Post at 22-4-2012 00:41



    xdak..punye la x femes..smpai google pn xkenal beliau
Anti Firman No. 1
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 22-4-2012 12:48 AM |All posts
Reply 5# maxim


    Hakgakhakhakhak..
Brakit2 ke tepi
Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 22-4-2012 12:52 AM |All posts
bkn tak femes, tp belum femes kot. Die byk blakon, tp mebi sbb bwk watak baik je dan bukan watak perogol or kaki pmpn...tu yg ssh nak naik tu.
Ha, klo x silap die de blakon jd kwn ashraf muslim dlm ustaz amirul.
Reply

Props Report

Rank: 6Rank: 6

Post on 22-4-2012 01:02 AM |All posts
siapa? tempek laaa gmbr
Reply

Props Report

Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11

Post on 22-4-2012 01:15 AM |All posts
next...tutt
maafkanku, aku memang obses dengan muzik-muzik
Reply

Props Report

Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13

Post on 22-4-2012 01:23 AM |All posts
siapakah???senduuu
-semi ostad uols-
Reply

Props Report

Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14

Post on 22-4-2012 10:27 AM |All posts
bkn tak femes, tp belum femes kot. Die byk blakon, tp mebi sbb bwk watak baik je dan bukan watak per ...
babyorange Post at 22-4-2012 00:52

rasa ada ja dia bawak watak jahat.kalau tak silap,
dia ni bukan hantu jahat dalam amukan pocong ke?
iols jarang tgk cter hantu ni.
tapi haritu ada sekali tengok dorang bunuh izara aisyah..
Rindu Mak. Al Fatihah untuk mak. Mak pergi tinggalkan kami pada 5 Ramadhan, 3 July 2014.
Reply

Props Report

Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13

Post on 22-4-2012 12:11 PM |All posts
sape pulak hantu kacang nih ..
T.o.M.e.T
Reply

Props Report

Rank: 12Rank: 12Rank: 12

Post on 22-4-2012 12:15 PM |All posts
perasan tp x menarik perhatian, aku lagi tertarik dgn pelakon yg rambur curly2 n suara very the macho gitu.. badan sedap2... penah nampak dia blakon kat cerekerama tv3 yg citer pasal buat replika kapal terbang atas pokok, aku ingin terbang ke apa tajuk dia.. sapa tau?
Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 22-4-2012 12:15 PM |All posts
alaa sapa??
tepek la gambar....
sayang rain..lulu..bubu.....
Reply

Props Report

Rank: 2

Post on 22-4-2012 12:16 PM |All posts
kurang pesona bintang mungkin
Reply

Props Report

Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15

Post on 22-4-2012 12:29 PM |All posts
ohh dia ni..slalu jah berlakon watak2 tempelan gitew
love yourself before you love others ~  
Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 22-4-2012 12:31 PM |All posts
zila... Ye ke? X tau lak, sbb x brani nk tgk cite antu...huhu
Reply

Props Report

Rank: 10Rank: 10Rank: 10

Post on 22-4-2012 12:42 PM |All posts
dia ni budak Johor graduan seni persembahan dari Universiti Malaya. Dia ada degree dalam bidang ni. Sebelum tu dia lepasan diploma teater dari Akademi Seni Kebangsaan. Dia sama batch dgn Zul huzaimy, Que Haidar semua tu tapi utk makluman korang Zul dan Que tak habis belajar tapi Hadi habis hehe.. tu je info aku boleh bagi.
Say the truth!
Reply

Props Report

Rank: 10Rank: 10Rank: 10

Post on 22-4-2012 12:43 PM |All posts
perasan tp x menarik perhatian, aku lagi tertarik dgn pelakon yg rambur curly2 n suara very the mach ...
September14 Post at 22-4-2012 12:15


aku rasa ko cakap pasal Amar Asyraf. Budak teater dari ASWARA (dulu ASK) jugak. Junior hadi tahir la tu... cuma zaman hadi nama kolej dorang ASK.
Say the truth!
Reply

Props Report

Rank: 10Rank: 10Rank: 10

Post on 22-4-2012 01:13 PM |All posts
biasa jgk tgk dia berlakon...
Reply

Props Report

Rank: 12Rank: 12Rank: 12

Post on 22-4-2012 01:33 PM |All posts
Reply 19# MissLibra


    aah betul la iols google dpt pic ni...

mmg hensem
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 22-4-2012 01:39 PM |All posts
awek die lawo....
Reply

Props Report

Rank: 10Rank: 10Rank: 10

Post on 22-4-2012 02:10 PM |All posts
hehe utk pengetahuan korang gambar awek tu ialah Nad Zainal artis baru juga baru nak naik skrg tengah popular drama dia dgn ****x yg Memberku Hawa kat Tv3 tapi entah bila tayang tak hambek tau hehe... TAPI Nad Zainal bekas awek Amar Asyraf dorang sama2 belajar kat ASWARA. Nad pun graduan teater ASWARA jugak... Hehee BEKASSSSSSS okey... dorang break sebelum dua dua jadi pelakon.
Say the truth!
Reply

Props Report

Rank: 10Rank: 10Rank: 10

Post on 22-4-2012 02:11 PM |All posts
aikk apasal perkataan K*O*T*E*X kena bintang? hehe anyway Nad ni pernah muncul iklan apa entah lipstick dulu dan skrg dgn jenama tuala wanita niii
Say the truth!
Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 22-4-2012 03:00 PM |All posts
Reply 7# babyorange
yg jadi kwn pocong dalam amukan pocong
Reply

Props Report

1234Next
Return Post new threads
You need to login first Login | Register Facebook Login

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by CARI, nor is CARI responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, CARI does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. CARI reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. CARI also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Malay Forums

GMT+8, 26-11-2014 09:11 AM , Processed in 0.308728 second(s), 34 queries , Gzip On.

Powered by Discuz!

© 2001-2012 Comsenz Inc.

Top