Push ups cake - Makanan & Resipi - Hobi & Kehidupan - CARI Infonet -

CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
Search
12Next
Return to list New
View: 6372|Reply: 26

Push ups cake

[Copy link]
Post time 31-5-2012 02:26 AM | Show all posts |Read mode

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

Salam,
Ada sesiapa tau  tak kat mana nak beli bekas cake push ups? Dah googled tapi semua kena order luar. Dlm msia tak jumpa pulak.
Tq.
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2012 09:20 AM | Show all posts | Share
cake push up pon ada ehh?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 31-5-2012 11:52 AM | Show all posts | Share
Reply 2# Sagoo


    ada. ..ada... hehe (bukan b** je ada push up yer  )...  .... very cute bekas tu. awak buleh google tengok. saya x reti paste pic.
selain cake dlm bentuk cupcakes, pop cake, cake-in-jar ( to name a few) .. push ups pon ada.  ni mencari bekas. saja nak try . bekas ni washable n reusable ( tapi tak sure brapa kali buleh)
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2012 12:28 PM | Show all posts | Share
Reply  Sagoo


    ada. ..ada... hehe (bukan b** je ada push up  yer  )...  .... very cute bek ...
gazelle Post at 31-5-2012 11:52



    aaa x paham apa yg uols katakann...ai reti makan jeee
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2012 12:38 PM | Show all posts | Share



dah ada jual kat malaysia eh?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 31-5-2012 01:05 PM | Show all posts | Share
Reply 5# ninoZ


  cute kan? buleh letak cake, triffle, puddings, jelly... macam2. macaron pon buleh.   dah masuk mesia. dari last year tak silap pernah nampak kat blog sapa ntah. lupa. .  ni tercari2 the container sbb ingat nak buat utk bday anak.  tapi mahal la  the bekas dah tanye satu caterer tu..  yg i dapat harga dia rm8.90 satu ( bekas shj). kalo siap dgn cake inside rm12.90.   and min  order is 12.   

sapa2 tau mana nak beli bekas ni tolong inform kan. or... sapa  nak bulk order buleh share kut hehehe...  i nak pakai sikit je.
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2012 01:14 PM | Show all posts | Share
buat mini pavlova pun boleh ni
huishh 8.90 mahal tuuuuu
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2012 04:52 PM | Show all posts | Share
Menarik gak tu
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2012 05:59 PM | Show all posts | Share
aku baca tajuk tadi, aku igtkan cake bentuk push up bra... hahahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2012 11:40 PM | Show all posts | Share
aku baca tajuk tadi, aku igtkan cake bentuk push up bra... hahahahahaha
CikTigger Post at 31-5-2012 17:59



   haha..sme la aku
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2012 12:06 AM | Show all posts | Share
haha..sme la aku
shitakee Post at 31-5-2012 23:40



    Mesti dh kekeringan idea nk bg nama apa kek ni.. Push up pon jadiiii
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2012 02:53 AM | Show all posts | Share
Reply 11# CikTigger

bukan kering idea
dah memang mekanismanya sebegitu
mat salleh panggil push up pop cake
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2012 08:28 AM | Show all posts | Share
tue hari tgk dalam fb kakak ni.. dia amek order unt sapa nak beli bekas ni...tp mmg dia order dr overseala...
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2012 09:08 AM | Show all posts | Share
rasa macam penah nampak...kalau tak silap kat pastry pro..
really tak ingat kat mana
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2012 04:04 PM | Show all posts | Share
waaaa mahalnya.. bekas jer rm 8.90 satu?..
teringat zaman hingusan dulu... eskrim push-up ni la one of my fav.. rega 50sen setangkai...

eskrim dulu2 tu,lebih kurang mcm ni.. tp flavor coklat n vanila je..


aduh.. mana nak cari ni??
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2012 04:33 PM | Show all posts | Share

nk mkn kena push tue
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2012 05:23 PM | Show all posts | Share
tutenyeeeeee
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2012 12:09 AM | Show all posts | Share
huh push up cake pn ada ka, igt push up bra ja...
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2012 12:02 PM | Show all posts | Share
push up cake container -rm4.50/pcs (10-15pcs)
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2012 03:33 PM | Show all posts | Share
nk mkn kena push tue
moyas Post at 2-6-2012 16:33



    nk mkn,kena tolak ke atas ke?
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2012 10:27 PM | Show all posts | Share
nk mkn,kena tolak ke atas ke?
shiraloveyou Post at 11-6-2012 15:33

betol la tue... x push nk kuor la kek tue
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2012 09:43 AM | Show all posts | Share
push up cake container -rm4.50/pcs (10-15pcs)
harrafyelza Post at 11-6-2012 12:02

awak jual ke?
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2012 07:28 AM | Show all posts | Share
awak jual ke?
kodoklawa Post at 12-6-2012 09:43



    yup open for pre order now
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2012 01:10 PM | Show all posts | Share
bekas atau container push-pops / cake shooter ada jual kat bakewell,  www.bakewell.com.my
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2012 02:59 PM | Show all posts | Share
cutenya.... pertama kali ku nampak benda ni...
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Pesanan penting Segala pendapat dan pandangan yang dikongsi di ruangan forum atau halaman yang berkaitan merupakan pandangan peribadi individu dan tidak sesekali mewakili pendapat/pandangan CARI. CARI juga tidak bertanggungjawab bagi setiap pandangan yang dikongsi. Oleh kerana forum beroperasi dalam waktu sebenar atau 'real time', CARI tidak, dan tidak dapat menapis sebarang bentuk penyampaian dari pengguna setiap masa, namun CARI menggalakkan setiap pengguna mengamalkan budi bicara serta budaya hormat-menghormati untuk tidak menggunakan sebarang perkataan yang menyalahi undang-undang, berbahaya, mengancam, kesat,mengganggu, memfitnah, kasar, lucah, mengeji, menceroboh privasi orang lain, bersifat kebencian, atau perkauman, etnik atau sebaliknya. CARI berhak untuk menahan dan/atau mengeluarkan mana-mana pautan yang berkemungkinan sebagai individu, entiti atau kumpulan yang berpotensi mewujudkan rasa malu dan fitnah. CARI juga berhak untuk menerima, edit dan / atau mengeluarkan apa-apa pautan yang dianggap tidak sesuai dalam mana-mana cara/keadaan/bentuk/situasi/kaedah.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Infonet

30-6-2015 08:51 PM GMT+8 , Processed in 0.223096 second(s), 12 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list