CARI Malay Forums

 Forgot Pass?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
English Channel |  தமிழ் மக்கள் |  Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
12345678910... 47Next
Return Post new threads
Show: 111747|Reply: 1155

JAMU SUSUK DARA ~ ANUGERAH HEBAT UTK WANITA! KEMBALI DARA, RAWAT MASALAH DALAMAN

  [Copy link]

Rank: 6Rank: 6

Post on 4-6-2012 11:33 AM |All posts

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

SALAM KEMAAFAN BUAT SEMUA PEMINAT2 PRODUK JAMU SUSUK DARA DI SINI. SEMENJAK KAK AYU DAH NAIK JD STOKIS JSD NI.. TERLAMPAU SIBUK MELAYAN ORDER DR PENGEDAR2 DAN AGEN2 DI FACEBOOK SAMPAI X SEMPAT NK JENGUK SINI. BAGI YG MASIH INGIN DAN BERMINAT UTK MENDAPATKAN CONSULTION SERTA INFO BERKENAAN PRODUK2 JSD BOLE KE FB KAK AYU DI http://www.facebook.com/JSDayu. ATAU SMS/WASAP 019-5112129
JGN MALU JGN SEGAN. KAK AYU CUBA BANTU YG TERDAYA. MAAF SESANGAT.. MEMANG TRLAMPAU SIBUK URUSKAN STOK SMPAI X SEMPAT NK JENGAH SINI.

*** ADA DISKAUN HEBAT BG YG BERMINAT..!! BOLE JUGA JD AGEN KEUNTUNGAN 20% ATAU PENGEDAR (KEUNTUNGAN 35%)
SILA SMS/WASAP/ ATAU KE FB KAK AYU YER.. KAK YU TUNGGU DISANAAAAA.....!!

***** JANGAN X TAHU.. ! SUSUK DARA SEMAKIN BERTAMBAH PRODUKNYA. X TERKECUALI SKINCARE DAN COLAGEN. JANGAN TERLEPAS UTK MENCUBA. HANYA YG TERBAIK DI SUSUK DARA..


Akak dah guna jamu ni pas bersalin.. mmg puas hati..! Ada sapa2 kt sini yg dah guna..? Jom share..

**Testimoni pgguna : Puan 1
Item : SET JAMU SUSUK DARA

Salam.. Ni gmbar hasil dr Susuk kekal dara yg sy janji nk tunjuk. Mmg peerakk masa bnda ni kuar. melilau sy dlm rumah. patut la pas besalin aritu gatal sgt anu sy. Rupanya ada alien buruk ni dlm adik kesayangan sy.

Pas saya cuba susuk kekal dara pas bersalin hari tu.. dn puas hati dgn hasilnya. Saya continue amik 1 set plak. Siap pinjam duit hubby lg sbb gaji lom masuk. ha3x.
Da dpt set tu ptg tu gak sy insert jamu Pengantin tu. Malamnya sy telan 4 bijik. kikiiki.. puas lari bila husband minta bersama. Saya kata mlm ni kena pantang. Nnt x mujarab, kena pinjam duit awk lagi nk repeat. haha3x.
Esok mlm sy telan lg 2 bj. Mlm tu pon sy ngelat masa husband cuit2 sy. Sy masih x konfiden nk cuba hasilnya walopon masa buang air kecil, masa cuci tu sy cuba2 jolok jari mmg da rasa ketat sgt. sy nk tggu mlm ke 3. Mlm ke 3 pas sy telan lg 2 bj. Sy pulak gi cuit2 husband. Hehe3x.. Mmg SUPERBB..!! Jenoh husband nk masukkn cik Awg dia. Bila da masuk, kejap jerr dah kelam kabut pakai stokin. Sy x sempat kemut pon. haha3x.Dah tu husband lak hari2 mau. Sy paksa dia bg testimoni dulu. Ni jwb dia " HEHE.. CAMNI MMG LAKI X LARI.. DAH X MCM TEROWONG KETA API.
Ni baru nk habis 1st botol jamu aku dara. Waahhh..! masih menten ketat.! Cik adik pon rasa cekang n muda remaja jer..
Memang superb la Set Susuk Dara ni tambah2 lg Jamu Pengntin tu.. MMG SUPERRB..!!


**DARI PENGASAS JAMU SUSUK DARA

salam..maaf sis,menganggu malam2..saya terasa nak share cerita tentang seorg customer ni..kongsi kegembiraan..

puan: akak, nak share sikit

saya: share la dik

puan: hari tu guna pengantin akak tu mmg ada perubahan terasa ada cengkaman..
mungkin sbb shelly baru lepas bersalin kan so mmg rasa lain la sikit...

saya: xyah ssh kemut kn....hehehe

puan: a'ah...masa akak cakap suruh korek pun dah susah nak korek shelly mula2 takut jugak yelah lepas bersalin manalah tahu ketat punya pasal koyak la pulak jahitan tapi so far alhamdulillah....suka sangat...walaupun masalah masih ada tapi sekurang2nya hal zahir dan batin dia masih terjaga... tak dapat la dia nak complaint lebih2 nanti...

saya: alhamdulillah

puan: akak tahu dia tak cakap masa lepas projek tu...

saya: dia ckp pe?

puan: lepas 2 3 hari tengok dia selongkar beg shelly...shelly tanya cari apa...
dia tanya ada pegi mana2 ker?...shelly mula2 pelik...shelly cakap takde...lepas tu dia tanya...hari tu dapat parcel tu apa barang dalam...shelly kata hal perempuan...masa shelly solat dia masih lagi mencari...last2 bile tak jumpa malam tu dia tanya...ada makan apa2 ker sekarang?...shelly jawab nape?...dia kata lain macam la....dia pulak malu kata cepat klimaks
shelly pun tunjuk la semua yang kak kirim tu la...shelly terangkan 1 per 1 kat dia..
lepas explain baru nampak dia senyum...dia ingat shelly guna2 kan dia...pegi bomohkan...giler ke apa...takde masa nak wat benda syirik2 macam tu...
dan akak tahu, esoknya tak pasal2 dia balik tengahari...yg kelakar nya shelly ingat dia nak makan je..shelly pun lepas bagi dia makan shelly solat..
lepas solat tengok dia dah mcm penari bogel atas katil sambil senyum kambing...
nak gelak tapi tahan dalam hati...tak pasal2 shelly kena jalankan tanggungjawab tengahari tu...
thank you kak...
thanks for your info dan produk ni
mcm shelly cakap tadi, masalah masih belum selesai tapi sekurang2nya shelly masih dapat grab hati dia balik..
bukan utk shelly aje tapi anak2...

saya: alhamdulillah..akk syukur sgt2 dpt bantu shelly..smpi arini akk trfikirkn awk,sbb msa awk call mlm tu akk dgr suara awk sedih n cam tahan menangis..lepas awk letak hp,serius,akk menangis,,penderitaan awk lalu,akk dpt rasa...ini jln ikhtiar shelly..mudah2an dia kembali kepangkuan shelly n ank2..akk suka bila dpt berita baik cmni,akk tumpang gembira utk shelly..shelly bykkn berdoa pda Allah dik,insyaAllah pintu hati dia akn trbuka,,amin..

puan:amin..amin...kak..
shelly terpaksa cari jalan sendiri..
orang tua dah takde untuk bercerita dan minta pendapat...
anak2 kekuatan shelly..
apa yang sehlly usahakan ini untuk anak2 shelly
shelly tak nak diorang hidup tanpa ayah..
lebih2 lagi yang kecik ni..
baru 6 bulan...
lately ni dia sangat selalu termenung...
shelly tak tahu apa yang dia pikirkan
tapi shelly tahu ada rasa kesal di hati dia buat shelly dan anak2 mcm ni..
sbb ada 1 malam lepas shelly solat malam dia pulak bangun malam tu..
lepas solat dia ingat shelly dah tidur
dia duduk sebelah shelly dan minta maaf..
biasalah kak, orang lelaki ni kan ego
walaupun dia ingat shelly dah tido tapi shelly dengar 1 1 apa yg dia cakap..
shelly mmg harap dia pulang ke pangkuan shelly dan anak2
shelly tahu bukan nafkah batin je semata2..
tapi hubungan batin yang baik adalah salah satu penyumbang kepada kebahagiaan umahtangga..shelly takkan berhenti berusaha,,
dari segi lain pun shelly tingkatkan usaha juga..
shelly selalu masak kegemaran dia sekarang..
byk benda yang shelly perbaiki...
shelly dah buat semua yang terbaik
sekarang terserah kepada Allah yang Maha Esa..
kerana sebaik2 perancangan datangnya dari DIA...

Sesi Perbualan Tamat

ps:thanks sis,sudi luangkn sedikit masa

with Sya Tasya.


















Last edited by Ayu77 on 3-7-2013 09:43 AM

Reply

Props Report

Rank: 6Rank: 6

Post on 4-6-2012 11:45 AM |All posts
Post Last Edit by Ayu77 at 4-6-2012 11:51

pengguna 1 tu akak ler.. ha3x..

Nih testimoni first slps bersalin :
Assalam.. alhamdulillah syukur Allah temukan dgn Jamu susuk Dara ni. semalam baru berani try. kol 3.30 ptg akak jolok masuk Susuk Kekal Dara tu. pastu sapu Masker V. Malam nyer ehem2 dgn somi. syukur sgt . sblom ni somi suka gesek kt luar jer lepas bersalin ank ke 5 nii. pasal da loose katanya .(kecik ati akak wlopon mcm melawak jer, mana x loose.. pas brsalin ari tu uri sgkut dn dokto korek2 utk tarik uri kuar) tp semalam. Akak soh cuba ehem2 kt dalam. Dah masuk jadik game kt dalam jerrr. Akak pon dah lama x rasa best mcm semalam, mmg ketat.! bila tnya ok ke tak pagi ni .. somi senyum je.. kekekkee.. x sabar nk try Jamu Pengantin dan Jamu Aku Dara 1 set.. Insyaallah

soklan : Masker V tu kena pakai hari2 ker.? Susuk Kekal Dara tu plak pakai bila nk bersama somi jer ke.? sikit no 6 biji jer. kakaka. nnt nk order lagi. Ada lg nk tulis tp baby tgh nangis nii. chow dulu.

Jawapan dr pengedar : Alhamdulillah... Sy doakan rumah tangga akak bahagia slalu disamping suami tercinta smp akhir hayat..  Amin.. kalu akak rasa dah loose lps 3 hari insert lg susuk kekal dara tu ..kalau rasa ok lg tunggu 7 hari baru insert pulak. itu yg sy ckp bergantung pd individu punye masalah...herba ni kaw kaw punye kak.. sbb tu la mcmtu nmpk kecik dan skit tp POWER... Pengasas kata mungkin dia akan kuarkan lg Susuk Kekal Dara ni sbb permintaan yg tinggi.. so manja stick ade SKD pun ade. MV tu jd kan amalan pakai setiap kali lps mandi... kalu lps mandi petangkan mlm nak bersama en.somi kata ape plak pahit kat Miss V ni... tp kalu termakan x memudaratkan





dah sebulan pas makan jamu tu rasa camni pulak..

Testimoni ke 3 - Puan 1

baru selesai mengemas n mop rumah... Walllahh..! mcm x caya.. tp mmg betul.. sblom ni kalau mengemas n menyapu dah pancit.. subuh pon asyik terlepaih.. pasai rasa berat nk bangun.. tp skrg.. ringan jerr badan ni bangun tidoq.. mmg puas hati.. rasa bertenaga lagi niiihhh....!! tabik springgggg kt jamu aku dara...!
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 4-6-2012 06:02 PM |All posts
Kat mana nak dpt ni ek? Bukn dia ada byk jenis ke?
Reply

Props Report

Rank: 6Rank: 6

Post on 4-6-2012 07:01 PM |All posts
Post Last Edit by Ayu77 at 4-6-2012 19:10
Kat mana nak dpt ni ek? Bukn dia ada byk jenis ke?
putri Post at 4-6-2012 18:02


Boleh dapat dr agen2 yg terlatih.. akak da pm

prduk2 wanita setakat ni ada 4 jenis yg hot di pasaran

JAMU PENGANTIN DARA

JAMU AKU DARA

SUSUK KEKAL DARA

MASKER VAGINA


ada gak utk org lelaki

MINYAK IKAT KASIH (Boleh juga digunakan oleh wanita utk besarkan breast)

JAMU LELAKI JUTAWAN

MAKJUN ABE GAGOH
https://www.facebook.com/jsdayu - sms/wasap 0195112129
Reply

Props Report

Rank: 6Rank: 6

Post on 4-6-2012 07:06 PM |All posts
Post Last Edit by Ayu77 at 4-6-2012 20:21

Dalam semua produk JSD ni killer produk Jamu Rahsia Pengantin Dara dn Susuk Kekal Dara tu ler..best sgt guna
skang ni somi pntang tgok line clear.. (anak2 titon @ kluar g main)
dulu eksen..! siap kata ngan akak.. 1 mggu 1 kali saja yer mamanyer... papa letih kejeeee....

skang ni akak plak ble eksen dgn dia.. kekekee... tp tu laaa.. x ble eksen dgn somi
kang dosa plak
kena sumpah seranah dek malaikat nnt... tanakkkk....!!
https://www.facebook.com/jsdayu - sms/wasap 0195112129
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 5-6-2012 04:42 AM |All posts
Akak...pm dah dpt....jamu rahsia pengantin dara tu...mcm mana pulak? Kat fb tu takde pulak info psal tu
Reply

Props Report

Rank: 6Rank: 6

Post on 5-6-2012 08:43 AM |All posts
Testimoni yg masih panas lg....

akak amik dr fb..


Wani Mohd
Assalamualaikum Si Hijau Hadjrad, akak nak bagitau berita yang mengembirakan buat adikku hadjrad...akhirnya penantian selama 7 tahun berhasil juga dan pukul 1 pagi tadi akak check pregnant test positif...alhamdulillah terima kasih hadrajd dan seluruh keluarga susuk dara. bersyukur pada Allah Taala kerana memakbulkan doa akak dan suami...lepas ni boleh la akak perkenalkan pada keluarga akak dan rakan2 yang ada masalah...
Unlike    Follow Post about an hour ago
https://www.facebook.com/jsdayu - sms/wasap 0195112129
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 5-6-2012 09:49 AM |All posts
mane nk dpt ek...n mcm byk je produk...mane yg paling berkesan
Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 5-6-2012 10:12 AM |All posts
mcm mana jamu2 ni memainkan peranan dlm pregnancy?
sy sedang ikhtiar utk dpt anak.. my problem, hormone imbalance. susah nak period. maka susah nak subur
tersangkut di tokeikedai.net.my  
Reply

Props Report

Rank: 6Rank: 6

Post on 5-6-2012 10:43 AM |All posts
mane nk dpt ek...n mcm byk je produk...mane yg paling berkesan
adyraney Post at 5-6-2012 09:49



semua brkesan dear..jamu ni 1 set..


akak pm yer..
https://www.facebook.com/jsdayu - sms/wasap 0195112129
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 5-6-2012 11:02 AM |All posts
baca kat fb, jamu ni blh kuarkan benda2 dlm rahim....apa ingredients dia smp blh buat camtu? sbb tgk jamu lain takde lak kuar benda mcm2 ni...
Reply

Props Report

Rank: 6Rank: 6

Post on 5-6-2012 11:11 AM |All posts
mcm mana jamu2 ni memainkan peranan dlm pregnancy?
sy sedang ikhtiar utk dpt anak.. my problem, hor ...
eniliana Post at 5-6-2012 10:12


ok hormone imbalance tu scr scientific, secara medical..
herba dalam JAD bole regulate hormon wanita dan stabilkan pengeluaran hormon seterusnya mengeluarkan period setiap bulan..
bila period da keluar setiap bulan.. itu adalah tanda rahim telah subur dan sihat.. bila subur ovari dpt mengeluarkan ovum atau telor wanita utk disenyawakan..
herba dlm Jamu Aku Dara  juga memanaskan rahim wanita spy.. suhu tersebut sesuai tuk persenyawaan telur wanita dan telur lelaki..
Jamu ni x gunakan drugs atau dadah utk regulate hormon ttp guna herba perubatan yunani membantu hormon imbalance ni..


Apa2 pun kita usaha, berdoa dn bertawakkal... Allah juga yg tentukan...


da pm..
https://www.facebook.com/jsdayu - sms/wasap 0195112129
Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 5-6-2012 11:19 AM |All posts
Reply 12# Ayu77


   tak dpt lagi pm nya.. sorry, bleh pm sekali lagi?
tersangkut di tokeikedai.net.my  
Reply

Props Report

Rank: 6Rank: 6

Post on 5-6-2012 11:22 AM |All posts
Post Last Edit by Ayu77 at 5-6-2012 11:26
baca kat fb, jamu ni blh kuarkan benda2 dlm rahim....apa ingredients dia smp blh buat camtu? sbb tgk ...
gam_gajah Post at 5-6-2012 11:02



hahahaa... takut pulak dengar benda2 dlm rahimActually jamu ni kuarkan kotoran dlm rahim spt keputihan, darah kotor yg tersumbat spt darah haid dn nifas yg trtinggal di ruangan
dlm Miss V kita yg berlapis2.
Jamu ni ada yg jenis oral dn jenis insert dlm Miss V..
yg jenis insert tu laa yg kuarkan kotoran2 tu..
pas insert, herba dlm jamu ni akan serap kotoran2 tu dan kuarkan sekali dgn herba tu sendiri..
Insyaallah..

Ramuan herba insert atau nama manjanya Susuk Kekal Dara:
manjakani, akar serapat, belimbing bukit,  garam supit dan beberapa ramuan herba rahsia yang lain.
https://www.facebook.com/jsdayu - sms/wasap 0195112129
Reply

Props Report

Rank: 6Rank: 6

Post on 5-6-2012 11:26 AM |All posts
Reply  Ayu77


   tak dpt lagi pm nya.. sorry, bleh pm sekali lagi?
eniliana Post at 5-6-2012 11:19



Da pm skali lg..dapat tak dear..?
https://www.facebook.com/jsdayu - sms/wasap 0195112129
Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 5-6-2012 11:30 AM |All posts
Reply 15# Ayu77


   ok kali ni dpt. thanx
tersangkut di tokeikedai.net.my  
Reply

Props Report

Rank: 6Rank: 6

Post on 5-6-2012 11:33 AM |All posts
most welcome...
jgn lupa add yer..
https://www.facebook.com/jsdayu - sms/wasap 0195112129
Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 5-6-2012 11:50 AM |All posts
pm sy skali kak...
nk tau rege jugak k
Reply

Props Report

Rank: 6Rank: 6

Post on 5-6-2012 12:19 PM |All posts
da pm dear..
tks
https://www.facebook.com/jsdayu - sms/wasap 0195112129
Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 5-6-2012 12:46 PM |All posts
Peringatan:
Selepas 72jam rempah didalam rahim hendaklah dikeluarkan dan dibuang!!!



macam mana nak keluarkan bila dah dimasukkan??????
Forgotten is Forgiven
Trust need to be Earn
Reply

Props Report

Rank: 6Rank: 6

Post on 5-6-2012 12:53 PM |All posts
macam mana nak keluarkan bila dah dimasukkan??????
CikTigger Post at 5-6-2012 12:46


kena korek kuar mcm kita cuci Miss V masa mandi hadas..kita akan bg tips camner nk kuarkan herba tu.. sbb lepas 72 jam..
miss V dah ketat.. so, ada tipsnya..
https://www.facebook.com/jsdayu - sms/wasap 0195112129
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 5-6-2012 03:09 PM |All posts
salam,

nak tanya bahan2 yg digunakan apa ye ?
if menyusu bole ambek x?

tq
Reply

Props Report

Rank: 6Rank: 6

Post on 5-6-2012 03:25 PM |All posts
Post Last Edit by Ayu77 at 5-6-2012 15:34

bahan2 yg diguna semuanya herba tulen semata-mata dn tiada bahan pengawet..setiap jenis produk JSD ni ada ramuannya trsendiri..
tp konfem herba2 tulen..


Menyusu baby ble jer guna Jamu susuk ni dear.. Jamu ni x mengeringkan susu..
https://www.facebook.com/jsdayu - sms/wasap 0195112129
Reply

Props Report

Rank: 6Rank: 6

Post on 5-6-2012 05:02 PM |All posts
salam,

nak tanya bahan2 yg digunakan apa ye ?
if menyusu bole ambek x?

tq
eisyawanna Post at 5-6-2012 15:09


contoh bahan2 dari salah 1 produknya..
Jamu AKU DARA "SUSUK DARA BRAND" ~ ADA 8 RAMUAN: manjakani, serapat, kacip fatimah, buah kelentit, supit garam, nenas batu, bunga pakma, dan rempah ratus.
* rapat, rapat, rapat, membaik luka dari dalam, syahwat , memanaskan suhu yg berlemak boleh cair, yg berkepul boleh cair, mengecut, mengecut dan senang berak.
https://www.facebook.com/jsdayu - sms/wasap 0195112129
Reply

Props Report

Rank: 10Rank: 10Rank: 10

Post on 5-6-2012 05:04 PM |All posts
yg leh kuruskan badan ade tak..tapi lum kawen lg..
Reply

Props Report

You need to login first Login | Register Facebook Login

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by CARI, nor is CARI responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, CARI does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. CARI reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. CARI also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Malay Forums

GMT+8, 22-10-2014 09:49 PM , Processed in 0.297854 second(s), 26 queries , Gzip On.

Powered by Discuz!

© 2001-2012 Comsenz Inc.

Top