Bekas balak Tiz Calon PRU13 - Gosip: Tempatan - Gosip - CARI Infonet -

CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
1234Next
Return to list New
View: 18504|Reply: 99

Bekas balak Tiz Calon PRU13

[Copy link]
Post time 10-8-2012 03:07 PM | Show all posts |Read mode

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login


Terbaca di sebuah forum politik dan beberapa blog baru-baru ini tentang seorang anak Ahli Parlimen yang dulu memang hangat digosipkan dengan seorang artis ni, dan dia juga banyak dikaitkan dengan aktiviti sosial bersama rakan-rakan anak pemimpin umno nya.

Malah dia ini juga pernah dikatakan menghidap penyakit HIV! Tetapi baru ni mengeluarkan kenyataan dalam akhbar 'bukan sakit tapi sibuk dengan pelajaran', tak lain dan tak bukan dia adalah Aizat Fikri, anak kepada Dato Nasir Fikri dan cucu kepada Tan Sri Ibrahim Fikri.
Keluarga ini adalah keluarga yang mengawal negeri Terengganu, dari segi politik dan ekonomi dari sejak dahulu lagi, sebab tu keluarga mereka ni kaya raya.Kalau tanya orang Terengganu, katanya harta keluarga mereka tu 10 Generasi pun cukup makan, tapi rakyat papa kedana.
Tapi walaupun pemimpinnya korup atau kenyang tanpa menghiraukan rakyat, orang-orang atau penyokong Umno tetap tak nampak, sebab itulah mereka menyokong baru-baru ini untuk Aizat Fikri bertanding di Parlimen Kuala Nerus,katanya adalah calon terbaik.Kalau benar ini terjadi kesian lah kat pelakon Tiz Zaqyah yang putus dengan dia tu, dan makin berleluasalah 'kerpartian anak beranak' selepas ini

http://www.detikdaily.net/v6/modules.php?name=News&file=article&sid=22159

tak pasal-pasal,tak pe la tak de rezeki kan tiz nak bwat mcm mana
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2012 03:13 PM | Show all posts | Share
Tiz pilih yg seangkatan, sesama retis ~ Abg Remy Bangla kekdahnyer

Mcm langit dgn bumi beza Aizat Fikri nih dgn Remy ishak
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2012 03:13 PM | Show all posts | Share
tiz penah kapel dgn mamat ni ke??? apsal aku tak tau...ketinggalan ketapi la plakk...
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2012 03:18 PM | Show all posts | Share
Ha'ah bila mase ek deollls kapel?...
iollls tercicir ketapi ker nie
auwwwwwww
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2012 03:25 PM | Show all posts | Share
yer ke? xtau pun...
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2012 03:40 PM | Show all posts | Share
opss...adik kawan i.


Last edited by tapibukanaku on 10-8-2012 03:49 PM

Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2012 03:41 PM | Show all posts | Share
mane karatt tiz...sila jwb gosip ni
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2012 03:42 PM | Show all posts | Share
xtau pon.....
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2012 03:47 PM | Show all posts | Share
sape vip sendu fikri fikrun neh?tapi hensem lagi remy kot
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2012 03:50 PM | Show all posts | Share
oo..tiz couple ngan dia masa lom pames lagi ke coz asal ramai taktau??
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2012 03:52 PM | Show all posts | Share
tizz penah kapel ngn dia ni..yeker
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2012 03:57 PM | Show all posts | Share
hensem juga..pandai tiz pilih
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2012 03:58 PM | Show all posts | Share
mengawal negeri terengganu...ayat x bleh blah
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2012 03:58 PM | Show all posts | Share
kosong 4 ke kosong 3???
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2012 04:14 PM | Show all posts | Share
Ye ker , tak pe... Remy tetap di hatinya
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2012 04:19 PM | Show all posts | Share
Keluarga ini adalah keluarga yang mengawal negeri Terengganu, dari segi politik dan ekonomi dari sejak dahulu lagi, sebab tu keluarga mereka ni kaya raya.Kalau tanya orang Terengganu, katanya harta keluarga mereka tu 10 Generasi pun cukup makan, tapi rakyat papa kedana.


mungkin ini sebab TZ meninggalkan mamat tu....... tak berkat tu........
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2012 04:21 PM | Show all posts | Share
penah kuar gossip tapi tiz cakap dia sendiri pon tak kenal dgn mamat nie
cuma gf mamat nie ala2 chinese look mcm tiz !
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2012 04:28 PM | Show all posts | Share
rugi ler tiz, kalau x boleh la lawan dgn miss fake.
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2012 04:30 PM | Show all posts | Share
macam-macam la..
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2012 04:33 PM | Show all posts | Share
Boleh tahan... bagi i better than habang remy...
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2012 04:41 PM | Show all posts | Share
pernah dapat HIV? hiiiii
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2012 04:42 PM | Show all posts | Share
toby79 posted on 10-8-2012 04:33 PM
Boleh tahan... bagi i better than habang remy...

hehe..better dari segi apa tu?
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2012 04:45 PM | Show all posts | Share
biar betik penah dpt hiv..
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2012 05:02 PM | Show all posts | Share
kisah si aizat ni pernah kluar dlu.. pasal parti liar anak2 VIP..

http://penerangandppns.blogspot.com/2010/11/hebat-kereta-anak-pemimpin-umngok-tuan.html

Jam 11 malam pula suasana menjadi panas apabila Aizat Fikri (anak kepada Ahli Parlimen Kuala Nerus) tiba dengan VW merah apa yang menambah hangatnya lagi ialah pasangan beliau yang dikatakan dan kelihatan seperti seorang pelakon dipercayai Tiz Zaqyah (pelakun drama Nur Kaseh )........





dia ni mmg taste amoi2 jer ker?






Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2012 05:07 PM | Show all posts | Share
celah mn iras tiznye?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Pesanan penting Segala pendapat dan pandangan yang dikongsi di ruangan forum atau halaman yang berkaitan merupakan pandangan peribadi individu dan tidak sesekali mewakili pendapat/pandangan CARI. CARI juga tidak bertanggungjawab bagi setiap pandangan yang dikongsi. Oleh kerana forum beroperasi dalam waktu sebenar atau 'real time', CARI tidak, dan tidak dapat menapis sebarang bentuk penyampaian dari pengguna setiap masa, namun CARI menggalakkan setiap pengguna mengamalkan budi bicara serta budaya hormat-menghormati untuk tidak menggunakan sebarang perkataan yang menyalahi undang-undang, berbahaya, mengancam, kesat,mengganggu, memfitnah, kasar, lucah, mengeji, menceroboh privasi orang lain, bersifat kebencian, atau perkauman, etnik atau sebaliknya. CARI berhak untuk menahan dan/atau mengeluarkan mana-mana pautan yang berkemungkinan sebagai individu, entiti atau kumpulan yang berpotensi mewujudkan rasa malu dan fitnah. CARI juga berhak untuk menerima, edit dan / atau mengeluarkan apa-apa pautan yang dianggap tidak sesuai dalam mana-mana cara/keadaan/bentuk/situasi/kaedah.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Infonet

2-8-2015 08:19 PM GMT+8 , Processed in 0.208047 second(s), 11 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list