CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
View: 17325|Reply: 15

Antara posisi-posisi seks yang akan Anda Perlu Cuba

[Copy link]
Post time 26-10-2012 08:34 PM | Show all posts |Read mode

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

Edited by mafus07 at 28-4-2015 11:51 PM

Awas! Laman web ini bakal membuka mata batin anda terhadap kepentingan hubungan intim suami isteri yang jarang sekali para suami endahkan... Layari menambatisteri.rahsia.net

Posisi Lotus

Si Wanita menyilangkan kakinya dan membawa kaki beliau hampir kepada perut, Si lelaki kemudiannya memasukkan zakarnya ke pasangan nya. Posisi ini meniru sikap duduk yoga, dimana Anda diharuskan melipat kedua kaki. Lipatan ini akan mengangkat lubang vagina Anda ke atas sehingga lubang vagina akan lebih mudah untuk dipenetrasi.  Kelemahan pada posisi ini, bagi Anda yang tidak biasa melakukan sikap duduk yoga tentu saja akan merasakan capai, bahkan bisa juga terkena kram.  Jika Anda tak sanggup melakukannya, saya sarnkan memilih posisi lain yang bisa membuat Anda dan si dia menikmati kegiatan intim bersama.

Posisi Pemecah Dara

Dalam posisi ini faraj si wanita berada dalam keadaan yang rapat dan ketat. Si lelaki harus cermat dan. Read more..

Posisi Pelangi

Ini adalah posisi yang unik dan dapat memberikan kenikmatan yang lain daripada yang lain jika dicuba oleh pasangan. Read more..

Posisi Ikatan Jed

Diilhamkan dari seni menyambung jed yang penuh dengan ketekunan dan kesenian, si wanita...Si lelaki memasuki wanita dan mengangkat. Read more..

Awas! Laman web ini bakal membuka mata batin anda terhadap kepentingan hubungan intim suami isteri yang jarang sekali para suami endahkan... Layari menambatisteri.rahsia.net

Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2012 07:46 AM | Show all posts | Share
tak jelas sangat
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2012 09:42 PM | Show all posts | Share
anjing x sekolah pun taw doggie....
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2012 09:54 PM | Show all posts | Share
memang kebanyakan posisi kita tiru gaya haiwan...
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2012 04:22 PM | Show all posts | Share
posisi biasa je
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 2-11-2012 11:36 PM | Show all posts | Share
gaara_X posted on 30-10-2012 04:22 PM
posisi biasa je

boleh share yang lebih luar biasa lagi ke?
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2012 02:38 AM | Show all posts | Share

kau pernah dengar helicopter style
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2012 10:09 PM | Show all posts | Share
gangnam style ade x?
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2012 11:34 AM | Show all posts | Share
zaipen posted on 3-11-2012 10:09 PM
gangnam style ade x?

stail kuda......

Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2012 02:40 PM | Show all posts | Share


Ingat kan Lotus ini brand kereta jer, rupanya nama bagi posisi tu. alahaaaaiiiiiiiii  
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-11-2012 12:26 AM | Show all posts | Share
DARSEXTA posted on 6-11-2012 02:40 PM
Ingat kan Lotus ini brand kereta jer, rupanya nama bagi posisi tu. alahaaaaiiiiiiiii

mesti cuba tu bro..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-11-2012 04:25 PM | Show all posts | Share
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 2-12-2012 03:51 AM | Show all posts | Share
up untuk sekali lagi ye...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-12-2012 12:02 AM | Show all posts | Share
Posisi Pemecah Dara
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2012 06:06 PM | Show all posts | Share
rusa minum air style
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-12-2012 02:50 AM | Show all posts | Share
up lagi utk hari ini...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Pesanan penting Segala pendapat dan pandangan yang dikongsi di ruangan forum atau halaman yang berkaitan merupakan pandangan peribadi individu dan tidak sesekali mewakili pendapat/pandangan CARI. CARI juga tidak bertanggungjawab bagi setiap pandangan yang dikongsi. Oleh kerana forum beroperasi dalam waktu sebenar atau 'real time', CARI tidak, dan tidak dapat menapis sebarang bentuk penyampaian dari pengguna setiap masa, namun CARI menggalakkan setiap pengguna mengamalkan budi bicara serta budaya hormat-menghormati untuk tidak menggunakan sebarang perkataan yang menyalahi undang-undang, berbahaya, mengancam, kesat,mengganggu, memfitnah, kasar, lucah, mengeji, menceroboh privasi orang lain, bersifat kebencian, atau perkauman, etnik atau sebaliknya. CARI berhak untuk menahan dan/atau mengeluarkan mana-mana pautan yang berkemungkinan sebagai individu, entiti atau kumpulan yang berpotensi mewujudkan rasa malu dan fitnah. CARI juga berhak untuk menerima, edit dan / atau mengeluarkan apa-apa pautan yang dianggap tidak sesuai dalam mana-mana cara/keadaan/bentuk/situasi/kaedah.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Infonet

30-5-2015 06:19 PM GMT+8 , Processed in 0.119065 second(s), 15 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list