CARI Malay Forums

 Forgot Pass?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
English Channel |  தமிழ் மக்கள் |  Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
12345Next
Return Post new threads
Show: 43840|Reply: 113

wonder glow cosmetic (M) sdn bhd

[Copy link]

Rank: 1

Post on 7-11-2012 10:58 AM |All posts

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

salam..hi all, nak tanya pendapat or pandangan kawan-kawan mengenai produk wonder glow ni...ok ke ye? ingat macam nak mencuba tp nak tengok review kawan2 dulu...sesiapa yang pernah tengok kawan-kawan lain pakai or pernah pakai boleh la share ye s

sila2 tengok blog wonder glow ni http://www.wonderglow465.blogspot.com/


Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 8-11-2012 02:34 PM |All posts
ok ...same jew effect cam tabita......my frends kat tempat keje..ade yg pakai tabita... muke gebu habis... pastu ade gak yang pakai wonder glow.... gebuus jugak....  emmmm try jew la.... mule2 muke gatal2 , naik jerawat halus sebijik due..ngelupas halus2.. muke kering... pastu lepas 2 minggu... elok la... tapi kalu muke xde masalh ..rasenye 3 hari da nampak effect.....
name tucen aku ...ND .... !!!
Reply

Props Report

Rank: 1

Post on 8-11-2012 02:57 PM |All posts
bungalisa posted on 8-11-2012 02:34 PM
ok ...same jew effect cam tabita......my frends kat tempat keje..ade yg pakai tabita... muke gebu ha ...

wah betul ke sama mcm tabita?? tengok sekarang online mmg famous dgn skincare tabita but the price expensive la...macam wonder glow ni kira berpatutan juga la harganya..lagi pun wonder glow ada kkm n formula by korea drtml

Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 8-11-2012 03:02 PM |All posts
wonder glow ade kkm..  lagipun pengedar tunggal die org malaysia kan... !
name tucen aku ...ND .... !!!
Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 8-11-2012 03:05 PM |All posts
bungalisa posted on 8-11-2012 03:02 PM
wonder glow ade kkm..  lagipun pengedar tunggal die org malaysia kan... !

opsss jap..jap...pengasas die org Malaysia ...... pengedar memangla banyak kan kat malaysia ni..... dengar cite la....
name tucen aku ...ND .... !!!
Reply

Props Report

Rank: 1

Post on 8-11-2012 05:43 PM |All posts
bungalisa posted on 8-11-2012 03:05 PM
opsss jap..jap...pengasas die org Malaysia ...... pengedar memangla banyak kan kat malaysia ni.... ...

teringin la nak tengok rupa pengasas wonder glow ....mesti cantik kan ..... haah dia ada KKM..jadi xde la risau nak guna kan....HQ dia di kluang tak silap saya

Reply

Props Report

Post on 21-11-2012 05:48 PM |All posts
Jom lawat fb wonder glow kita...

www.facebook.com/Auraaisy
1

View rating log

Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 21-11-2012 07:03 PM |All posts
My sis using it and work wonder to her
Reply

Props Report

Rank: 1

Post on 29-11-2012 11:24 AM |All posts
glump posted on 21-11-2012 07:03 PM
My sis using it and work wonder to her

ye ke? dah lama ke sis u guna? 1st time guna set basic or terus advance? share la picture ur sis kat cni

Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 24-12-2012 10:51 AM |All posts
sy pun baru guna WGC ni..5 hari dah nampak kesan..terus jadi dealer..blh la tgk2 page sy kalau nak beli..karang kalo promot kat sini kene cantas..

http://www.facebook.com/WonderGlowCosmeticsSuperUltraGlowingCream
1

View rating log

my online store: www.tsm1717.lelong.my
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 24-12-2012 11:00 AM |All posts
dekat page saya tu ada byk gambar testimoni termasuk lah gambar sy jugak..skin care ni sesuai utk semua jenis kulit, lelaki buleh guna,apatah lagi pompuan....ada kelulusan KKM..

http://www.facebook.com/WonderGlowCosmeticsSuperUltraGlowingCream
my online store: www.tsm1717.lelong.my
Reply

Props Report

Rank: 2

Post on 26-12-2012 01:15 PM |All posts
Nak tanye, wonder glow punye night cream texture dia camne yer?
sama cam tabita atau SF gak ker?
Reply

Props Report

Rank: 1

Post on 26-12-2012 04:53 PM |All posts
NRbella posted on 26-12-2012 01:15 PM
Nak tanye, wonder glow punye night cream texture dia camne yer?
sama cam tabita atau SF gak ker?

saya pun dah pakai baru masuk mggu ke 3 .... happy la coz sesuai dengan saya..texture lebih kurang sama dgn tabita n as beauty or aura maya tp not exactly....night cream putih, day cream mcm orange peach gitu....b4 that saya pakai tabita, but now saya selesa pakai wgc bebanding tabita...peeling dia pun halus sangat
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 27-12-2012 12:18 PM |All posts
NRbella posted on 26-12-2012 01:15 PM
Nak tanye, wonder glow punye night cream texture dia camne yer?
sama cam tabita atau SF gak ker?

tak penah tgk pulak night krim tabita atau sf..night krim diorng mcmana?

night krim WGC ni kaler putih

my online store: www.tsm1717.lelong.my
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 27-12-2012 12:24 PM |All posts
my online store: www.tsm1717.lelong.my
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 27-12-2012 12:29 PM |All posts
Wonder Glow Cosmetics..Sesuai untuk lelaki dan wanita..Dijamin 3 hari efektif*

*bergantung kpd jenis dan kesihatan kulit

6 ultra efektif:-

  •     Mencerah dan menyerikan wajah
  •     Menghilangkan pigmentasi yang tebal
  •     Menghapuskan jerawat dengan berkesan
  •     Mengecilkan pori-pori wajah dan menghaluskan kulit secara semulajadi
  •     Anti penuaan dan awet muda yang unggul
  •     Mengandungi kombinasi hebat glutathione, Vitamiv C infusions dan sarang burung walit agar kulit sihat bercahaya dan bersinar

FB page : http://www.facebook.com/WonderGlowCosmeticsSuperUltraGlowingCream

Last edited by zalliza1717 on 27-12-2012 12:30 PM

my online store: www.tsm1717.lelong.my
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 27-12-2012 12:31 PM |All posts
Krim Wonder Glow ini mampu membantu menghapuskan pigmentasi, tompok hitam, jerawat dan kedutan dengan pantas. Wajah gelap dan kusam akan menjadi cerah berseri seawal 3 hari ! dengan penggunaan yg optimum. Ini adalah teragung dalam industri dunia kecantikan . Krim kecantikan ini dapat memberi kesan pencerahan ultra yang menakjubkan tanpa pengelupasan dan alergi. Tidak mengandungi hydroquinone, merkuri, paraben atau peluntur.

Lupakan sahaja alas bedak (foundation) yang membuat kulit anda kelihatan tidak semulajadi. Alas bedak juga memberi kesan yang bertompok dan berbelak apabila berpeluh di bawah sinaran matahari. Tambahan pula, kenapa anda perlu bermekap?Sedangkan anda mampu memiliki kulit yg sihat berseri tanpa cela dgn krim yg hebat ini.

FB page: http://www.facebook.com/WonderGlowCosmeticsSuperUltraGlowingCream
my online store: www.tsm1717.lelong.my
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 29-12-2012 07:45 PM |All posts
my online store: www.tsm1717.lelong.my
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 29-12-2012 07:50 PM |All posts
~testimoni wonder glow cosmetics~









FB page: http://www.facebook.com/WonderGlowCosmeticsSuperUltraGlowingCream

my online store: www.tsm1717.lelong.my
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 29-12-2012 07:54 PM |All posts
my online store: www.tsm1717.lelong.my
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 29-12-2012 07:57 PM |All posts
my online store: www.tsm1717.lelong.my
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 29-12-2012 08:23 PM |All posts
So far, dah 2 minggu sy guna WGC ni..sy dah yakin keluar umah tanpa mekap..hebat kan..sblm ni..even gi gym nak exercise pun sy bagai bedak bagai..punya lah nak cover muka tu..




FB page: http://www.facebook.com/WonderGlowCosmeticsSuperUltraGlowingCream
my online store: www.tsm1717.lelong.my
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 29-12-2012 08:23 PM |All posts
Sesapa yg dah guna WGC ni, jom lah share korang...






FB page: http://www.facebook.com/WonderGlowCosmeticsSuperUltraGlowingCream
my online store: www.tsm1717.lelong.my
Reply

Props Report

Rank: 10Rank: 10Rank: 10

Post on 2-1-2013 11:39 PM From mobile phone |All posts
Best la plak produk ni...1st timer kene amek basic set dulu yek? Set ni tahan baper lama?
Reply

Props Report

Rank: 4

Post on 3-1-2013 12:30 AM |All posts
wow..produk br lg?xdan poket me nk nk mgejor nyer..
Reply

Props Report

12345Next
Return Post new threads
You need to login first Login | Register Facebook Login

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by CARI, nor is CARI responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, CARI does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. CARI reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. CARI also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Malay Forums

GMT+8, 24-10-2014 05:57 AM , Processed in 0.245413 second(s), 25 queries , Gzip On.

Powered by Discuz!

© 2001-2012 Comsenz Inc.

Top