CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
View: 24592|Reply: 224

[ASTRO] TELEMOVIE :ANUGERAH DENDAM YG TERINDAH [AARON AZIZ, NADIYA NISSA][TAYANGAN 25/7]

[Copy link]
Post time 6-12-2012 09:00 PM | Show all posts |Read mode

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

Rasanya belum ada lagi thread untuk telemovie Anugerah Dendam Yang Terindah dekat sini kan?
Nampak macam menarik walaupun tengok pelakon macam recyle untuk Adam Dan Hawa sajork

Tak ada lagi info bila nak ditayangkan , dekat tv mana tp rasanya Astro
Cuma tahu pelakon-pelakon sajork seperti Aaron Aziz , Nadiya Nisaa , Elfiza Ul Haq , Amar Baharin dan lain-lain

Meh aiols tepek menepek gambar dulu. Nanti dah dapat info aiols edit balik yerrr












Last edited by eddlisa_uyuk on 23-7-2013 02:03 AM

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-12-2012 09:01 PM | Show all posts | Share
Gambar-Gambar lagi...
Amik dekat fanpage Telemovie Anugerah Dendam Yg Terindah







Last edited by jingga007 on 6-12-2012 09:03 PM

Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2012 09:07 PM | Show all posts | Share
hehhe...ensem jgk yg sblh AA nihh
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2012 09:09 PM | Show all posts | Share
Dik jing xde sinopsis ke?...nak tau jugak cite nie pasal apa...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-12-2012 09:09 PM | Show all posts | Share
cess posted on 6-12-2012 09:07 PM
hehhe...ensem jgk yg sblh AA nihh

abam tapa tehtap kachak di mata ai
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2012 09:10 PM | Show all posts | Share
Cete nie arahan AA kn..tak sabar nk tgk
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-12-2012 09:11 PM | Show all posts | Share
hans78 posted on 6-12-2012 09:09 PM
Dik jing xde sinopsis ke?...nak tau jugak cite nie pasal apa...

takde
dah lama tunggu sinopsisnya...tak de smpi skrg

matilerrrr jap lg mesti kena cerca bukak rumah xde sinopsis
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-12-2012 09:12 PM | Show all posts | Share
eyrA622 posted on 6-12-2012 09:10 PM
Cete nie arahan AA kn..tak sabar nk tgk

adik hangkut pun tak pasti...adik hangkut tahu merembes jeww

matilerr kehadiran dik jing di bod tibi dah mcm mencemarkan suasana kembali
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2012 09:14 PM | Show all posts | Share
jingga007 posted on 6-12-2012 09:11 PM
takde
dah lama tunggu sinopsisnya...tak de smpi skrg   

hahahah...takut kena cerca ehh
x pe laa kalo xde sinopsis...dpt jgk laa tgk gmbr2 cite nihh
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2012 09:15 PM | Show all posts | Share
jingga007 posted on 6-12-2012 09:12 PM
adik hangkut pun tak pasti...adik hangkut tahu merembes jeww  

matilerr kehadiran di ...

Wakakaka mcm mana nie buka rumah tp tak tahu byk benda..
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2012 09:15 PM | Show all posts | Share
pesal sendatt nih baju abg tapaa...seksa iols tgk..
pastuu abg blkng tu siap hembus apa tuu

Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2012 09:15 PM | Show all posts | Share
Assalamualaikum TT..nak jengah lah jugak...rumah ni...
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2012 09:15 PM | Show all posts | Share
Ooo arahan AA ke? Dulu ms NE, heol arah telefilem gakkan KAA berlakon semula gan SS... ni selepas AH, berlakon semula dgn NN. Nape lepas OR, heol tak arah utk berlakon gan MK?
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2012 09:16 PM | Show all posts | Share
Sapa mamat nie..pelakon baru erk...ensem jgk..Jgn kayu mcm johan sudah..

Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2012 09:18 PM | Show all posts | Share
cess posted on 6-12-2012 09:15 PM
pesal sendatt nih baju abg tapaa...seksa iols tgk..
pastuu abg blkng tu siap hembu ...

Smpai kembung mulut org blkg tgk lengan abg tapa..

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-12-2012 09:18 PM | Show all posts | Share
cess posted on 6-12-2012 09:15 PM
pesal sendatt nih baju abg tapaa...seksa iols tgk..
pastuu abg blkng tu siap hembu ...

abam AA mmg selalu pki baju sendat okes...
biasalah khennn org krew...
suka memeriahkan suasana dgn wajah-wajah begitu....

eh jap tiyes ada menyelit tak agak-agak??
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-12-2012 09:20 PM | Show all posts | Share
gusimerah posted on 6-12-2012 09:15 PM
Ooo arahan AA ke? Dulu ms NE, heol arah telefilem gakkan KAA berlakon semula gan SS... ni selepas AH ...

tak mungkin AA nk arahkan filem
MK mmg tak nak berlakon telefilem or drama
So tak mungkin la AA akan arahkan drama/telefilem for Maya kecuali klu filem
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2012 09:20 PM | Show all posts | Share
yang jengah bod tibi uols nih sume senah2 yg sama kekdahnyee...dh mcm 2nd house je nih...best2
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2012 09:20 PM | Show all posts | Share
jingga007 posted on 6-12-2012 09:11 PM
takde
dah lama tunggu sinopsisnya...tak de smpi skrg   

oit....date bila nak tayang pun xtau lagi ke?
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2012 09:21 PM | Show all posts | Share
jingga007 posted on 6-12-2012 09:18 PM
abam AA mmg selalu pki baju sendat okes...   
biasalah khennn org krew...
s ...

mesti tiyess ada nyelit nihh..kat bwh umh tu bole kot
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-12-2012 09:22 PM | Show all posts | Share
kn64 posted on 6-12-2012 09:15 PM
Assalamualaikum TT..nak jengah lah jugak...rumah ni...

wassalam
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-12-2012 09:23 PM | Show all posts | Share
hans78 posted on 6-12-2012 09:20 PM
oit....date bila nak tayang pun xtau lagi ke?

mmg takde satu apa pun lagi

that's why ai dh tulis awal-awal dkt atas tu...akan diupdate after dpt info
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2012 09:23 PM | Show all posts | Share
cess posted on 6-12-2012 09:20 PM
yang jengah bod tibi uols nih sume senah2 yg sama kekdahnyee...dh mcm 2nd house je nih...best2 {:1_1 ...

Kira habis AH roboh kn rumah nie lak..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-12-2012 09:24 PM | Show all posts | Share
cess posted on 6-12-2012 09:21 PM
mesti tiyess ada nyelit nihh..kat bwh umh tu bole kot

bawah umah??
terasa sakit kepala mcm baru lepas terhantuk


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-12-2012 09:25 PM | Show all posts | Share


macam...macam...nak buat sesuatu dgn gambar ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Pesanan penting Segala pendapat dan pandangan yang dikongsi di ruangan forum atau halaman yang berkaitan merupakan pandangan peribadi individu dan tidak sesekali mewakili pendapat/pandangan CARI. CARI juga tidak bertanggungjawab bagi setiap pandangan yang dikongsi. Oleh kerana forum beroperasi dalam waktu sebenar atau 'real time', CARI tidak, dan tidak dapat menapis sebarang bentuk penyampaian dari pengguna setiap masa, namun CARI menggalakkan setiap pengguna mengamalkan budi bicara serta budaya hormat-menghormati untuk tidak menggunakan sebarang perkataan yang menyalahi undang-undang, berbahaya, mengancam, kesat,mengganggu, memfitnah, kasar, lucah, mengeji, menceroboh privasi orang lain, bersifat kebencian, atau perkauman, etnik atau sebaliknya. CARI berhak untuk menahan dan/atau mengeluarkan mana-mana pautan yang berkemungkinan sebagai individu, entiti atau kumpulan yang berpotensi mewujudkan rasa malu dan fitnah. CARI juga berhak untuk menerima, edit dan / atau mengeluarkan apa-apa pautan yang dianggap tidak sesuai dalam mana-mana cara/keadaan/bentuk/situasi/kaedah.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Infonet

28-8-2015 05:28 PM GMT+8 , Processed in 0.155815 second(s), 11 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list