CARI Malay Forums

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
English Channel |  தமிழ் மக்கள் |  Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
View: 875|Reply: 15

TANYA PENDAPAT

[Copy link]
Post time 26-12-2012 11:09 AM | Show all posts |Read mode

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

Salam semua forumer nak tnye korang ni knape skrg rse sensitif sngt perasaan ni then selalu fikir bukan2 kalo husband i kuar dgn kwan 2 die ea , selalu ada perasaan cemburu kt my husband ape pendapat korang
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2012 11:16 AM | Show all posts | Share
Tk baik berprasangka mcm tu! HB Hakak pn selalu kuar TT dgn kawan2 dia... tkde plk Hakak rasa cemburu or fikir yg bukan2! Hakak kenal ati budi HB Hakak...
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2012 11:16 AM | Show all posts | Share
rajin2 amek wuduk bace quran xpon smayang sunat
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2012 11:35 AM | Show all posts | Share
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-12-2012 11:43 AM | Show all posts | Share
BlueRose99 posted on 26-12-2012 11:16 AM
Tk baik berprasangka mcm tu! HB Hakak pn selalu kuar TT dgn kawan2 dia... tkde plk Hakak rasa cembur ...

tq atas advise kak rose , mugkin kisah silam hubby sye buat sy trauma shinga skrg ni dan sy cpat snsitif skrg knape ye
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2012 12:18 PM | Show all posts | Share
TT pegnan ke?ke PMS?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-12-2012 12:24 PM | Show all posts | Share
juita posted on 26-12-2012 12:18 PM
TT pegnan ke?ke PMS?

X de mungkin mood kot
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2012 12:29 PM | Show all posts | Share
iedajb posted on 26-12-2012 12:24 PM
X de mungkin mood kot

hormon kot?.....bykkn sabar,zikir...solat hajat jauhkn suami dr mende2 yg kita taknak....

Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2012 12:40 PM | Show all posts | Share
ckp jer laa terang2.. meed slalu gak pikir bukan2.. tp malas nak layan..tp kalau agak2 da melampau, bgtau jer dgn ayat yg paling ringkas.."sebenarnya, saya x suka awak kuar ngan kawan2 awak" memula kita x prasan dia da berubah.. lelama kita nmpk.. sampai kengkawan die msj, tye die mane, die ckp keje balik malam..
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2012 12:45 PM | Show all posts | Share
marah je hubby tu.....jgn bagi dia kluar dgn kawan2 lagi......
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-12-2012 01:13 PM | Show all posts | Share
lavalagi posted on 26-12-2012 12:45 PM
marah je hubby tu.....jgn bagi dia kluar dgn kawan2 lagi......

nti kte ckp cm tu die ingat kte queen control  nti bosan pulak
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2012 02:14 PM | Show all posts | Share
Better dia kuar dgn kawan2 dia sekali sekala... tkde la dia bosan mngadap kita 24 jam! Hehehe...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-12-2012 02:18 PM | Show all posts | Share
BlueRose99 posted on 26-12-2012 02:14 PM
Better dia kuar dgn kawan2 dia sekali sekala... tkde la dia bosan mngadap kita 24 jam! Hehehe...

mugkin la , sy x nk kongkong die tp jgan la hilangkan kepercayaan yg sy bg da la.Kkdg kwan2 bukan leh pcya sngt
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2012 03:52 PM | Show all posts | Share
pendapat saye... jaga hati sendiri. prasangka nih hasutan syaitan. tak kisahla camana sekalipun kisah lampau dia.. cuma kita janganler nak memburukkan suasana dgn mengungkit kisah tu. tanamkan dlm diri utk sentiasa bersangka baik.

kalau dah biasa bersangka baik.. hati kita akan jauh lebih tenang. walaupun sungguh benda yg tak diinginkan berlaku pun.. in shaa Allah hati kita takdelah jadik meroyan tak hingat. kasi peluang pada diri sendiri dan org lain.. kita pun pernah wat salah sebelumni kan? sama la org lain.. apatah lagi pasangan.

cuma.. kalau selalu sangat dia keluar tu.. tegurla dgn lawak2... at least biar dia faham maksud awak.

good luck!
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-12-2012 04:44 PM | Show all posts | Share
ira79 posted on 26-12-2012 03:52 PM
pendapat saye... jaga hati sendiri. prasangka nih hasutan syaitan. tak kisahla camana sekalipun kisa ...

thanks atas ours advise mugkin ni persaan sye kot ,ttapi kkdg sy rse trauma dgn smua yg trjadi dulu rse sakit hati smpai sy x dpt nk maafkan org tu smpai skrg ni dendam sye masih terbuku lgi
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2012 08:46 PM | Show all posts | Share
terus terang adalah jalan yg terbaik...tak pun u ikutlah husband u tu tiap kali dia nak keluar jumpa kawan2 dia..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by CARI, nor is CARI responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, CARI does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. CARI reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. CARI also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Malay Forums

28-1-2015 04:57 AM GMT+8 , Processed in 0.121831 second(s), 11 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list