CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
View: 54599|Reply: 803

All About SPEKTRA retis

[Copy link]
Post time 15-1-2013 11:18 PM | Show all posts |Read mode

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

i sebenarnya lost dengan thread jejak kasih 80an tu, so i rasa i nak buka story pasal artis-artis yang dah senyap sunyi sejak 10 tahun lalu...more latest, more young & suitable & caterable  for younger demoghraphic mcm I & moderator skymania

sapa ingat artis-artis ni, apa diorang buat sekarang ek?

1. deja moss -?? senyap sunyi

2. ada artis yang pernah duet dengan penyanyi 98 degree omputih tu, senyap juga skarang ni

3. Intan serafina??? suka lagu duhai malam

4. dulu ada pelakon vcd nama ita mahmud , cantik juga...ntah kemana dia hilang

5. artis-artis AF??? azizi, zahid, khai, rosmah, faizal, farhan, dafi...mana mereka semua??

6. penyanyi-penyanyi pop kampung mcm siti nordiana? wan suhaila? syafinaz selamat? izzla? illa sabri? elly mazlein??

7. drama-drama best 2000an mcm samarinda...yg rosyam noor & eja tu..yg umi aida jadi jahat...lupa tajuk

8. i suka tengok drama sephia, catriona ross... pastu dulu ada drama dalam hati ada cinta yang beratus-ratus episod tu..

9. shila rusly & the geng remember? citer enot, citer yg dia kawen dgn rusdi ramli tu...banyak juga cerita lawak zaman tu.

10. jeslina hashim mana? suka sangat lagu kui intai cinta dalam rahsia...danny x factor??

11. juliana banos???



Last edited by sepitsiput on 5-9-2014 10:25 PM

Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2013 11:26 PM | Show all posts | Share
ita mahmud yg finalis dewi remaja tu ek? rasa ada nmpak dia blakon watak2 pbantu, hidung dia dah lain...

plg iols minat jun banos lah dulu, suka lagu dia mana satu ngn tiap detik tu..
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2013 11:30 PM | Show all posts | Share
iols more interested in those yang berkecimpung di dalam drama-drama spektra 1990s
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-1-2013 11:32 PM | Show all posts | Share
sayang_mulut posted on 15-1-2013 11:30 PM
iols more interested in those yang berkecimpung di dalam drama-drama spektra 1990s

boleh lah include sekali sbb i pun ada tengok2 juga walaupun masih kekanak ribena time tu...drama yg i ingat masa hujung 90an ialah drama cnderella haliza misbun
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-1-2013 11:33 PM | Show all posts | Share
September14 posted on 15-1-2013 11:26 PM
ita mahmud yg finalis dewi remaja tu ek? rasa ada nmpak dia blakon watak2 pbantu, hidung dia dah lai ...

ada gambr? kenapa i rasa ita mahmud ni cun sangat zaman dulu ek?
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2013 11:34 PM | Show all posts | Share
sayang_mulut posted on 15-1-2013 11:30 PM
iols more interested in those yang berkecimpung di dalam drama-drama spektra 1990s

yg plg iols ingat drama noraniza idris jd org gaji kena dera ngn maimun mutalib

lpstu citer ochee n geng jd dj radio

dgn drama kak ogy jd wanita koporat blakon dgn rashdan baba n farisya irwayu tuh...

Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2013 11:36 PM | Show all posts | Share
sepitsiput posted on 15-1-2013 11:33 PM
ada gambr? kenapa i rasa ita mahmud ni cun sangat zaman dulu ek?

x femes google pun xde gambar, cuma ita mahmud yg iols kenal yg finalis dewi remaja saing jun banos..

Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2013 11:37 PM | Show all posts | Share
Juliana banos duk jb. Jd bini tauke Mutiara Motor.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2013 11:43 PM | Show all posts | Share
dulu ibila tgk pic ni, iols kagum gila dgn kejelitaan jun banos..

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-1-2013 11:43 PM | Show all posts | Share
September14 posted on 15-1-2013 11:34 PM
yg plg iols ingat drama noraniza idris jd org gaji kena dera ngn maimun mutalib

lpstu citer och ...

kak ani pernah berlakon spektra??? for reall??
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2013 11:44 PM | Show all posts | Share
sepitsiput posted on 15-1-2013 11:43 PM
kak ani pernah berlakon spektra??? for reall??

pernah.. siap jd org gaji kena dera lagik...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-1-2013 12:13 AM | Show all posts | Share
September14 posted on 15-1-2013 11:44 PM
pernah.. siap jd org gaji kena dera lagik...

macam kaku je lakonan dia....boleh berlakon ke?
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2013 12:13 AM | Show all posts | Share
Mne ilgnye fendi abu bakar..yg blakon cacat tu..igt lg, lukis pki kaki...
Pstu tingat drama badminton yg eizlan yusof blakon tu, jaguh2 kn?
Bestnye kalau tv tygkn balek drama2 lme ni..xsgke dlu ley layan gk drama pendekar..slh 1 dr tu aida aris blakon..
Senyap je skg aida aris..

Kt thread instagram retis tu ade terselit ernie sulastri..ex spektra..maseh sweet spt dlu
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2013 12:34 AM | Show all posts | Share
aku masih teringat zaidi omar mase berlakon spektra dolu2..
pastu rashdan baba...
sume ensem2
mase tu aku masih skola rendah lagi..
rashdan baba dolu aku slalu nampak kat pasar batu 9 cheras..
sebab ramai depa2 ni kan kat HVD..dekat dengan rumah parents aku
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2013 12:43 AM | Show all posts | Share
aku igt lg shila amin blakon jd gf mnje2 gedik2 dgn riduan hashim.
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2013 12:45 AM | Show all posts | Share
drama laet 90an and awl 2000s mmg lbh berkualiti dr drma yg merapu2 spt skrg ni.
suke beno tgk kekayaan mrk dlm drama ms tu.
sape pnh tgk drama 'dendam terlerai'?
best kan...
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2013 12:55 AM | Show all posts | Share
Tahun 2000 aku jarang tgk tv sbb duk hotel. Huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2013 12:58 AM | Show all posts | Share
tasha aziz ni pn femes gak kat spektra..cun melecun dari dlu smpai skang..

now dah jadik pengarah or penerbit kalau x slp



Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2013 01:01 AM | Show all posts | Share
antara spektra yg aku ingt:

-eizlan usof yg cite badminton
-yg cite psl family dok kat apartment, pastu ada bkk kedai makan kat bawah apartment tu
-cite psl pekerja2 kat kilang
-cite bdk laki cacat nak jadik penulis lirik ke ape ntah

byk lg..x larat nk tulis

owh rindunyer
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-1-2013 01:23 AM | Show all posts | Share
dulu ada spektra cerita eizlan yusof jual pokok nursery kat cameron highland...heroin dia cute sgt, tp dah lupa siapa.

pastu ada spektra yang nama Jaemah tu kan?
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2013 01:30 AM | Show all posts | Share
muka2 wajib spektra

hilal azman




liza abdullah


sherry merlis



ainina ahmad b



farisha irwayu..jiran aku ni makin gebu skang..dah bertudung



delimawati



rashdan baba


zuraini kassim


shahriza mahmud


zamarul


osman zailani


azman jantan


shahrol kamaluddin..plg aku ingt cite senandong semalam..perghhh



fadilah mansor


noniswara


adam hamid..ada watak dlm satu cite tu nama adam..kalau x slp sbb cite tu la melekat nama adam



ni jah iols mampu ingt..antara muka2 wajib

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-1-2013 01:34 AM | Show all posts | Share
wan nor azlin , faizal hussein , zul yahya pernah berlakon spektra kisah keluarga kaya buka pasaraya kan?
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2013 01:59 AM | Show all posts | Share
Video paling hot - homemade video WNA.
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2013 02:17 AM | Show all posts | Share
cakap sal juliana banos,trngat watak dea lam cite gile2 pengantin remaja..
yg dorg naek moto dri kl ke kelantan,cri adek dea yg lari sbb tknk kwen..
turun2,jalan da kengkang sbb lduk lame atas moto..
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2013 02:19 AM | Show all posts | Share
Aku sempat tgk Niat Si Ayah. Best! Pasal seorang ayah yg jd bisnesman berjaya sambung study kt usm minden sama dgn anak dia. Ayah dia selalu gaduh dgn lecturer, Liza Abdullah. Lawa gile liza masa ni.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by CARI, nor is CARI responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, CARI does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. CARI reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. CARI also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Infonet

30-3-2015 10:09 PM GMT+8 , Processed in 0.228448 second(s), 12 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list