Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Search
53470
View
836
Reply

[PENJAGAAN] MAIXARA SPREE...1 BTL = RM75, 5 BTL = RM70, 10 BTL = RM60

[Copy link]

Author: 220796       Show all posts   Read mode

Author
Post time 18-1-2013 02:56 PM | Show all posts |Read mode
korang....ada produk baru di pasaran...tp 10,000mg?? biar betul ni....



produk Maixara C- Sential (MCS) yang bakal menjadi Fenomena 2013.
Kelebihan MCS adalah :

-Berkesan mencerahkan kulit wajah dan badan secara sekata, licin, gebu, berseri.

-Mengekalkan kelembapan kulit, menghilangkan bintik2 hitam, memudarkan jeragat dan lingkaran gelap di bawah mata.

-Merawat penyakit kulit seperti bisul, ekzema, dermatitis, juga batuk serta demam selesema.

-Membasmi bakteria jerawat dan merawat parut.

-Anti penuaan dan anti oksida

-Membantu mengurangkan masalah sinus/resdung dan alahan

-Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu, fungsi kelenjar adrenal, dan juga mengekalkan kesihatan gusi & gigi

-Diperlukan untuk metabolisme asid folik dan vitamin lain Last edited by 220796 on 13-6-2013 03:07 PM

Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2013 03:14 PM | Show all posts
fuiyooo..banyakk nyeee mg..
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2013 03:29 PM | Show all posts
yg ni ada kkm semua x?? jgn jd cam felinna tu...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-1-2013 03:46 PM | Show all posts


Tilapia Collagen? dia guna ikan tilapia yg hanyir tu ke?

Last edited by 220796 on 18-1-2013 04:00 PM

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-1-2013 03:59 PM | Show all posts
ni testimoni....mcm fake je had yg after tepek pondesen....huhu!

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-1-2013 04:01 PM | Show all posts
nuralisa posted on 18-1-2013 03:29 PM
yg ni ada kkm semua x?? jgn jd cam felinna tu...

xtau la sis....cuba tgk kat fb dia :- https://www.facebook.com/10000mgMaixaraCSentialStokis?ref=stream

ada kot.....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-1-2013 04:03 PM | Show all posts
eRiKa posted on 18-1-2013 03:14 PM
fuiyooo..banyakk nyeee mg..

tu la pasal.....smlm jalan2 kat alam maya nmpk fb produk tu...sepuluhribu mg tuuuuu...gile byk.....1000mg = 1g kan? klu 10,000mg = 10g le kan?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-1-2013 04:06 PM | Show all posts
nuralisa posted on 18-1-2013 03:29 PM
yg ni ada kkm semua x?? jgn jd cam felinna tu...

what happen to the felinna sis?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-1-2013 04:09 PM | Show all posts


hantar testimoni leh menang RM5000.00......ada bran???
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2013 04:31 PM | Show all posts
nape gan fellina tu weii...aku pun ternampak gak iklan produk baru nie...aku terfkr bape mg sebenarnye bdn kita nie memerlukannye...kot2 otai2 leh kongsi pe yg patut ke
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2013 04:35 PM | Show all posts
ina_na posted on 18-1-2013 04:31 PM
nape gan fellina tu weii...aku pun ternampak gak iklan produk baru nie...aku terfkr bape mg sebenarn ...

setahu sy sehari badan kite perlukan x lebih dari 1000mg vitamin c...lebihan nye kuar jadik urin jee...tu wonder gak banyak sgt tu termasuk gluta n collagen gamak nyee...
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2013 04:43 PM | Show all posts
tu le pasalnye...nak tau gak la kan...sebelum ekpedisi terpedaya memperdaya nie kan...nak tau gak bape byk sebenarnye bdn kita perlukan
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-1-2013 04:47 PM | Show all posts
ina_na posted on 18-1-2013 04:43 PM
tu le pasalnye...nak tau gak la kan...sebelum ekpedisi terpedaya memperdaya nie kan...nak tau gak ba ...

betul....Vit C + Colagen + Gluta = 10,000mg...so klu bahagi 3 = 3,333.3333333mg setiap bahan kah? cmne dorg yg produce produk tu sukat mg tu ek?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-1-2013 04:48 PM | Show all posts
eRiKa posted on 18-1-2013 04:35 PM
setahu sy sehari badan kite perlukan x lebih dari 1000mg vitamin c...lebihan nye kuar jadik urin j ...

tu la.....so takde ke doc yg bertauliah yg boleh clarify pasal ni....mmg baca details mcm menarik.....but tu smua juz tokok tambah je kan......
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-1-2013 05:35 PM | Show all posts
Katanya:
•        Produk keluaran Bumiputera Islam -> yg ni ok leleh ambik tanpa was2
•        Halal & selamat -> halal tu oktp selamat ke smpi 10,000mg tuk 3 bahan je?
•        Tidak mengandungi Gelatin -> ni pon ok la
•        Selamat untuk wanita mengandung dan menyusukan -> yg ni sangsi sikit.wanita mengandung/menyusukan boleh ke  suka2 ambik produk Vit C/Gluta/Collagen yg tinggi mg nye?
•        Pengilang berstatus GMP C> ni ada sijil le kot
•        Terbukti Berkesan C> betul ke sbb ada 1 testimoni je kan sbb terlalu baru di pasaran
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-1-2013 09:25 AM | Show all posts
nuralisa posted on 18-1-2013 03:29 PM
yg ni ada kkm semua x?? jgn jd cam felinna tu...

katanya KKM dalam proses....kiranya blom dpt lg le......
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-1-2013 09:27 AM | Show all posts
eRiKa posted on 18-1-2013 04:35 PM
setahu sy sehari badan kite perlukan x lebih dari 1000mg vitamin c...lebihan nye kuar jadik urin j ...

ada le tnye kat msg.....dia kata 10,00mg tu terdiri daripada:-

1000mg - Vit C
9000mg - gluta, collagen & strawberries extract.....

so sy assume berat dia 10gram per tablet...baru le leh dpt 10,000mg in total kan?
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2013 10:15 AM | Show all posts
paling tggi bdn kita leh trima gluta 3g...tu pun jenis suntikan..tu pun dh paling tggi (yg kata gluta 4g,5g,9g 12g tu suma mengarut..sbb tu aku berani amik glutax 5g yg org dok kata fake )...lebih pada tu leh jd toksid..kalo yg jenis oral cuma 5% je leh di serap ke badan
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-1-2013 10:32 AM | Show all posts
contactlens posted on 21-1-2013 10:15 AM
paling tggi bdn kita leh trima gluta 3g...tu pun jenis suntikan..tu pun dh paling tggi (yg kata glut ...

oooo...sis, dh jmpe doc yg boleh jab eh? so berbalik kpd thread ni badan leh tima 5% aje ye...so 5% X 10,000 = 500mg aje badan boleh serap......sikitnye eh....hehehe!
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2013 10:33 AM | Show all posts
Sy baru seminggu guna Maixara C-Sential nie..tunggu abis sebotol la baru sy kongsi testimoni...hehehe oh ye, kolagen dr kulit ikan tilapia ni dihasilkan oleh kumpulan penyelidik dr UPM. korang boleh google...byk artikel berkenaan kolagen dr ikan tilapia.
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2013 10:39 AM | Show all posts
220796 posted on 21-1-2013 10:32 AM
oooo...sis, dh jmpe doc yg boleh jab eh? so berbalik kpd thread ni badan leh tima 5% aje ye...so 5 ...

belum jumpa klinik lagi yg nk buat
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-1-2013 10:40 AM | Show all posts
yen8081 posted on 21-1-2013 10:33 AM
Sy baru seminggu guna Maixara C-Sential nie..tunggu abis sebotol la baru sy kongsi testimoni...heheh ...

wahhhh...dah ada pengguna.....bagus2...leh share testimoni

baru smggu ye sis? promosi rege rendah tu smpi smlm je kan? dgr cite lps ni naik rege lg....
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2013 10:46 AM | Show all posts
220796 posted on 21-1-2013 10:32 AM
oooo...sis, dh jmpe doc yg boleh jab eh? so berbalik kpd thread ni badan leh tima 5% aje ye...so 5 ...

oh ye kalo nk kesan PUTIH kena suntik setiap mggu selama 6 bln ke atas kalo jenis kulit gelap...kalo yg jenis makan2 cam ni kena ada NAC untuk boost gluta mcm KB..tp tak tau bape lama baru nmpak kesan..mcm KB kalo x silap amik masa 6 bln gak kot baru nmpk kesan tu pun jns yg kulit cerah..lupa la
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-1-2013 10:50 AM | Show all posts
contactlens posted on 21-1-2013 10:39 AM
belum jumpa klinik lagi yg nk buat

loh...tak jmpe lg...sabor sis...sabor...jgn diketuk menatang tu
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2013 11:55 AM | Show all posts
masa g PICC untuk conference Brainy Bunch weekend baru ni .. nampak dah ada org juai ..
ingatkan geng Felinna sbb sebelh tu juai Inchloss hehehewh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2016 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.223976s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list