CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
12Next
Return to list New
View: 3841|Reply: 38

melodi tiru e! news

[Copy link]
Post time 3-2-2013 12:49 PM | Show all posts |Read mode

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

aku tengah tengok melodi ni. dah lama x tengok pastu hari ni tertengok pulak.

aku perasan ada segmen sekilas ni sebijik macam ala2 e! news gitu. tapi mcm pelik la.

itu jer aku nak bagi tau
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2013 12:55 PM | Show all posts | Share
Ye la. Saya pun dah tgk. Ulasan beritanya pendek je. Tak buat ulasan lanjut cuma nak tunjuk diorang pun tahu cerita2 tu.
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2013 01:02 PM | Show all posts | Share
E! news tu tiru azwan ali. era 90an..dats it!
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2013 01:04 PM | Show all posts | Share
apa nak buat budaya meniru dalam kalangan rakyat Malaysia memang sudah sebati
forum cari ni pun meniru salah atu forum popular di US
semua wartawan tv3 tu pun meniru tesis orang lain utk dapat ijazah
sesuailah kalau dia asyik nak meniru je sampai kiamat
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2013 01:07 PM | Show all posts | Share
elok ler kalo tiru e news tu

semenggah sikit konsepnyer
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2013 01:39 PM | Show all posts | Share
sempena tahun 2013...ada unsur berita yg skema
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2013 03:19 PM | Show all posts | Share
tiru utk improvement xpe...
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2013 03:28 PM | Show all posts | Share
kalo meniiru yg dpt m'bawa kpd penambahbaikan rancangan, apa salahnya
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2013 03:48 PM | Show all posts | Share
Konsep baru kekdahnye
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2013 05:53 PM | Show all posts | Share
Rancangan HIPTV lg aku x leh terima.. dgn host kayu kejung... set plak mmg sebijik mcm ET!
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2013 05:56 PM | Show all posts | Share
melodi dah tak releven sekarang
tak macam dulu2
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2013 08:50 PM | Show all posts | Share
tertengok melodi gk td..ntah hape2 je..konon nk wt perubahan la..pstu tertengok iklan hiptv.alahai host die si kayu kayan ghupenya..
kualiti pengacaraan pn xdak langsung..best lg dulo2

ciitttt..hampeh
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2013 09:26 PM | Show all posts | Share
Ala, tadi tak sempat nak tengok melodi... bukan aper. tengok pun sebab kalau mak i ada... dia lagi hapdate psl gosip tempatan dari iolss. kalau berubah benda yg elok takpelah. lagi satu patutnya segmen berita hiburan kat muzikmuzik yang baru ni masuk kat melodi...
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2013 09:49 PM | Show all posts | Share
hehehe .. sekang banyak sangat saingan melodi contohnya meletopz, propaganza, yagn tv9 punya tuh lagik ..
macam2 dah sekarang kan ..
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2013 09:59 PM | Show all posts | Share
culas posted on 3-2-2013 08:50 PM
tertengok melodi gk td..ntah hape2 je..konon nk wt perubahan la..pstu tertengok iklan hiptv.alahai h ...

td i tertgk hiptv. bukan tertgk IKLAN. so far ok la taraf utk pengacara bru.
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2013 10:00 PM | Show all posts | Share
dah lama tak tgk melodi...
biasa weekend keluar
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2013 10:48 PM | Show all posts | Share
td ada nuat jeng kan diorg pngl
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2013 11:40 PM | Show all posts | Share
Rynaf posted on 3-2-2013 03:28 PM
kalo meniiru yg dpt m'bawa kpd penambahbaikan rancangan, apa salahnya

setuju sangat sangat
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2013 02:28 AM | Show all posts | Share
masnona posted on 3-2-2013 09:59 PM
td i tertgk hiptv. bukan tertgk IKLAN. so far ok la taraf utk pengacara bru.

u kta ok i xleh ckp ape lah..

pada i npak plastik je..tu bru tertengok iklan..klo tgk betol2 lg i byk melahar..hehehe..

peace
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2013 02:59 AM | Show all posts | Share
iols lagi layan galaksi kot..
melodi cerita basi.
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2013 07:25 AM | Show all posts | Share
baik tengok propaganza...lagi meriah...vj nye sume "gegirl" belaka
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2013 08:02 AM | Show all posts | Share
propaganza lagi ok,nampak jugakla tak de aksi tiru meniru..
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2013 08:35 AM | Show all posts | Share
dh lama x layan melodi...
waktu2 camtu adalah waktu2 puncak kat dapo
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2013 09:48 AM | Show all posts | Share
tgk gak melodi
boring...
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2013 09:51 AM | Show all posts | Share
aku rasa best lagi galaksi
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Pesanan penting Segala pendapat dan pandangan yang dikongsi di ruangan forum atau halaman yang berkaitan merupakan pandangan peribadi individu dan tidak sesekali mewakili pendapat/pandangan CARI. CARI juga tidak bertanggungjawab bagi setiap pandangan yang dikongsi. Oleh kerana forum beroperasi dalam waktu sebenar atau 'real time', CARI tidak, dan tidak dapat menapis sebarang bentuk penyampaian dari pengguna setiap masa, namun CARI menggalakkan setiap pengguna mengamalkan budi bicara serta budaya hormat-menghormati untuk tidak menggunakan sebarang perkataan yang menyalahi undang-undang, berbahaya, mengancam, kesat,mengganggu, memfitnah, kasar, lucah, mengeji, menceroboh privasi orang lain, bersifat kebencian, atau perkauman, etnik atau sebaliknya. CARI berhak untuk menahan dan/atau mengeluarkan mana-mana pautan yang berkemungkinan sebagai individu, entiti atau kumpulan yang berpotensi mewujudkan rasa malu dan fitnah. CARI juga berhak untuk menerima, edit dan / atau mengeluarkan apa-apa pautan yang dianggap tidak sesuai dalam mana-mana cara/keadaan/bentuk/situasi/kaedah.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Infonet

31-5-2015 04:24 AM GMT+8 , Processed in 0.238877 second(s), 11 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list