KERJA KOSONG DI PETRONAS RAPID PENGERANG - Kelantan,Terengganu - Negeri & Negara - CARI Infonet -

CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
View: 11886|Reply: 17

KERJA KOSONG DI PETRONAS RAPID PENGERANG

[Copy link]
Post time 11-2-2013 09:41 PM | Show all posts |Read mode

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

ada sesiapa tak yang tau macam mana nak apply kerja kosong petronas rapid pengerang ni?tolong pm ambe ye..

Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2013 09:58 PM | Show all posts | Share
dah beroperasi ke?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-2-2013 12:43 AM | Show all posts | Share
ntah.dengar citer skang dah start nak amek manpower
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2013 12:14 PM | Show all posts | Share
ok.. nanti akan di inform kembali.. Mau apply jawatan ape??
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-2-2013 07:41 PM | Show all posts | Share
executive ke,engineer ke..tapi ambe takdok pengalaman dalam oil&gas ni.sijil kemahiran yang berkaitan pun xdok gok.saje nok cube nasib..
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2013 10:40 PM | Show all posts | Share
salam...cmne nk mohon keje kt pengerang petronas ni ek?helo2 la la taw k...sbb cam berminat je nk keje kt citu...
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2013 03:42 PM | Show all posts | Share
pengerang tu mane?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-2-2013 06:10 PM | Show all posts | Share
johor.............................
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2013 12:25 AM | Show all posts | Share
saya pun nak apply bahagian admin pm la saya lau tau
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2013 09:13 AM | Show all posts | Share
ape tu. pengerang? mengerang? apo ni
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2013 01:06 PM | Show all posts | Share
admin, kalau ada kosong utk supervisor inform ye? Nak apply tp den takdok experience bab oil/gas ni. boleh yo nak try
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2013 03:11 PM | Show all posts | Share
nk tahu gop camne nk apply..
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2013 02:17 PM | Show all posts | Share
nak apply petronas kn masuk website petronas ler

http://www.discoverpetronas.com/
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-6-2013 09:57 PM | Show all posts | Share
IRZeeBuk posted on 21-5-2013 02:17 PM
nak apply petronas kn masuk website petronas ler

http://www.discoverpetronas.com/

thanx,bro...jasa mu dikenang......
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2013 02:20 PM | Show all posts | Share
aku ade kawan HR petronas.. die cakap anytime nak masuk petronas,, leh gunekan die sebagai kabel.. hehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2013 04:03 PM | Show all posts | Share
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2014 10:11 AM | Show all posts | Share
Try  apply masuk INSTEP kat batu rakit. Insyallah peluang utk kerja dengan Petronas cerah. Kebanyakan INSTEP dorang akan ajar utk Control Panel duk dibahagian Operation, selain maitenance.
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2014 05:31 PM | Show all posts | Share
mcmna forumer yg apply di pengerang?..dapat ka?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Pesanan penting Segala pendapat dan pandangan yang dikongsi di ruangan forum atau halaman yang berkaitan merupakan pandangan peribadi individu dan tidak sesekali mewakili pendapat/pandangan CARI. CARI juga tidak bertanggungjawab bagi setiap pandangan yang dikongsi. Oleh kerana forum beroperasi dalam waktu sebenar atau 'real time', CARI tidak, dan tidak dapat menapis sebarang bentuk penyampaian dari pengguna setiap masa, namun CARI menggalakkan setiap pengguna mengamalkan budi bicara serta budaya hormat-menghormati untuk tidak menggunakan sebarang perkataan yang menyalahi undang-undang, berbahaya, mengancam, kesat,mengganggu, memfitnah, kasar, lucah, mengeji, menceroboh privasi orang lain, bersifat kebencian, atau perkauman, etnik atau sebaliknya. CARI berhak untuk menahan dan/atau mengeluarkan mana-mana pautan yang berkemungkinan sebagai individu, entiti atau kumpulan yang berpotensi mewujudkan rasa malu dan fitnah. CARI juga berhak untuk menerima, edit dan / atau mengeluarkan apa-apa pautan yang dianggap tidak sesuai dalam mana-mana cara/keadaan/bentuk/situasi/kaedah.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Infonet

29-7-2015 08:34 AM GMT+8 , Processed in 0.308320 second(s), 12 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list