CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
Author: babyridz

Isteri penyanyi gelojoh dan tak sedar diri! - PG5 Bini Amy Searc

[Copy link]
Post time 19-3-2013 03:28 PM | Show all posts | Share
mixed posted on 19-3-2013 03:05 PM
itu uols kena tanya @dino pemenat tegar mawi

motif....???
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2013 03:30 PM | Show all posts | Share
dino posted on 19-3-2013 03:28 PM
motif....???

jgn mare bung dino
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2013 03:31 PM | Show all posts | Share
mixed posted on 19-3-2013 03:30 PM
jgn mare bung dino

motif la nak tuduh kikin..... dah klu nak buat konsert....
mawi n kikin sibuk bisnes je skrg.... konsert apenya
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2013 03:32 PM | Show all posts | Share
dino posted on 19-3-2013 03:31 PM
motif la nak tuduh kikin..... dah klu nak buat konsert....
mawi n kikin sibuk bisnes je skrg.... ...

konsert mengenang Tsumawi


Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2013 03:36 PM | Show all posts | Share
mixed posted on 19-3-2013 03:32 PM
konsert mengenang Tsumawi

poyo....
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2013 03:37 PM | Show all posts | Share
busuk je aku nengok si lan ni ek....
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2013 03:49 PM | Show all posts | Share
yanaghazali posted on 19-3-2013 01:37 PM
mawi

lama x dgr kabo...ada lg ke dia ehhhh

ade jerr....baru smlm jadi retis jemputan sinar.fm
skang tgh wat biz kosmetik/skincare pulokss
pe tah name nye 'uniqueen' ke hape tah
x reti aku nk ngejanye

Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2013 04:01 PM | Show all posts | Share
Pejal Tahir? pengurus die sape??
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2013 04:02 PM | Show all posts | Share
ira_229 posted on 19-3-2013 03:22 PM
Penyanyi la Akak! bukan Pelakon! iols suspek binik si Amy! voley?

bini amy search tu mcm relax je hehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2013 04:03 PM | Show all posts | Share
brookemcqueen posted on 19-3-2013 03:14 PM
mat ajis nyanyi ke?@_@

haah .. wpun rap tak bukak mulut .. yg iols dengar assalamualaikum tu je
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2013 04:12 PM | Show all posts | Share
nkhairuddin1 posted on 19-3-2013 09:27 AM
ehem ehem  meh list bini merangkap pengurus pada penyanyi lelaki .. clue mcm clear .. syok jugak ni  ...

MAWI?? ekin bukan ke mngr dia skrg?
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2013 04:22 PM | Show all posts | Share
nkhairuddin1 posted on 19-3-2013 09:21 AM
nak speku DH binik mat ajis heheheheheheheh

siapa bini mat ajis? DH?
hehe..maaf saya mmg tak dapat tangkap...
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2013 04:23 PM | Show all posts | Share
aku pk cam hero drama adam hawa jer
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2013 04:28 PM | Show all posts | Share
SS buat dosa keringggggggg
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2013 04:45 PM | Show all posts | Share
sape lak nie...
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2013 05:29 PM | Show all posts | Share
so, kesimpulannye minik sape nih ?
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2013 06:16 PM | Show all posts | Share
nkhairuddin1 posted on 19-3-2013 04:03 PM
haah .. wpun rap tak bukak mulut .. yg iols dengar assalamualaikum tu je

bukan dia kot..ikot logik takkan la dua tiga baris je rap tu org nak panggil buat konsert...
kalau ikot logikla.

jangan kata saya penjilat tegar mat aron plak. saya pro-commonsense je
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2013 08:01 AM | Show all posts | Share
brookemcqueen posted on 19-3-2013 06:16 PM
bukan dia kot..ikot logik takkan la dua tiga baris je rap tu org nak panggil buat konsert...
kala ...

well as long as tickets sell, dah kata bnyk peminat  gamaknya sbb tu la promoter terkejut si laki bedengung2 menyanyi bini lak mula mata berpinau pinau nampak RM..
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2013 08:03 AM | Show all posts | Share
ss82 posted on 19-3-2013 04:22 PM
siapa bini mat ajis? DH?
hehe..maaf saya mmg tak dapat tangkap...

Diana Halik
aron aziz
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2013 08:45 AM | Show all posts | Share
aku speku bini amy search.sebab amy search seorang yg sangat low profile.bininya yg selalu lelebih..
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2013 09:27 AM | Show all posts | Share
x mungkinlah bini mawi...sbb diorg bz ngan bisnes2 diorgkan......
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2013 09:46 AM | Show all posts | Share
saper? saper? haish!
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2013 09:48 AM | Show all posts | Share
nkhairuddin1 posted on 20-3-2013 08:03 AM
Diana Halik
aron aziz

tq...
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2013 10:01 AM | Show all posts | Share
kikikikiki
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2013 12:51 PM | Show all posts | Share
hahaha.. tah pape punye bini.. hahhaa
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Pesanan penting Segala pendapat dan pandangan yang dikongsi di ruangan forum atau halaman yang berkaitan merupakan pandangan peribadi individu dan tidak sesekali mewakili pendapat/pandangan CARI. CARI juga tidak bertanggungjawab bagi setiap pandangan yang dikongsi. Oleh kerana forum beroperasi dalam waktu sebenar atau 'real time', CARI tidak, dan tidak dapat menapis sebarang bentuk penyampaian dari pengguna setiap masa, namun CARI menggalakkan setiap pengguna mengamalkan budi bicara serta budaya hormat-menghormati untuk tidak menggunakan sebarang perkataan yang menyalahi undang-undang, berbahaya, mengancam, kesat,mengganggu, memfitnah, kasar, lucah, mengeji, menceroboh privasi orang lain, bersifat kebencian, atau perkauman, etnik atau sebaliknya. CARI berhak untuk menahan dan/atau mengeluarkan mana-mana pautan yang berkemungkinan sebagai individu, entiti atau kumpulan yang berpotensi mewujudkan rasa malu dan fitnah. CARI juga berhak untuk menerima, edit dan / atau mengeluarkan apa-apa pautan yang dianggap tidak sesuai dalam mana-mana cara/keadaan/bentuk/situasi/kaedah.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Infonet

27-4-2015 09:38 PM GMT+8 , Processed in 0.312784 second(s), 10 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list