Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Search
36619
View
321
Reply

BOBO Artis Baru Youtube? (Update : Jadi Artis MIG, Pg 11)

[Copy link]

Author: juliez       Show all posts   Read mode

Author
Post time 27-3-2013 11:19 PM | Show all posts |Read mode
Gossipnya : Siapakah heshe ini? Any fb acc? Adakah heshe akan famous mcm cikgu shidah?

Youtube Channel : http://www.youtube.com/channel/UCcxI7yE2vyO4XnewvTJ2vAQ
Facebook Page :https://www.facebook.com/OfficialBoboMYUpdate :-
Facebook : https://www.facebook.com/farish.kasim
Instagram : http://instagram.com/bobobabybubu/

Sebelum ni kat fb byk ppl share this Shae Sayang Parody, i first time tgk terus gelak mengilai2 ..




Now heshe came with a new parody .. Diamonds & Teman Pengganti






Semalam pun #Meletop buat parody heshe vid yg Shae Sayang tu.. Lawak gila okay! But couldnt find the vid kat youtube
yet, nnt dah jumpa i upload

Update : Video parodi #Meletop



Last edited by juliez on 9-5-2013 08:59 PM

Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2013 11:24 PM | Show all posts
aku tak pernah tengok video dia sampai habis

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-3-2013 11:27 PM | Show all posts
lotionmilo posted on 27-3-2013 11:24 PM
aku tak pernah tengok video dia sampai habis


whyyyyyyy???

heshe never failed to make me smile okay.. time stress tgk video shae sayang tu terus gelak tak ingat
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2013 11:36 PM | Show all posts
hahaha aku suke dia ni.. org lain dok kutuk2 dia, tapi pada aku, boleh hilang stress klau tgk ke'random'an dia
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2013 11:38 PM | Show all posts
aku suka sayang2 tu lg dr diamond...
boleh buat aku gelak2
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2013 12:06 AM | Show all posts
juliez posted on 27-3-2013 11:27 PM
whyyyyyyy???

heshe never failed to make me smile okay.. time stress tgk video shae saya ...

aku rasa beliau sgt berbakat. aku cuba juga buat gaya menari sebegitu(sorg2 dlm bilik), tp step pertama pn dah fail. kagum sgt
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2013 12:08 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2013 12:23 AM | Show all posts
dia mmg mampu buat org ketawa...tp aku x brapa nak minat dia...
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2013 09:16 AM | Show all posts
hahaha .. mamat nih makin popular .. budak melaka kan .. bobo ke pe ntah
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2013 10:12 AM | Show all posts
bobo bubu..aku mati2 igt dia neh budak hendon upanya org malaysia..budak melaka..ada fb dia tetiba ramai org add dia kat fb huhu
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2013 10:14 AM | Show all posts
maxim posted on 28-3-2013 12:06 AM
aku rasa beliau sgt berbakat. aku cuba juga buat gaya menari sebegitu(sorg2 dlm bilik), tp step pe ...

tulah tp kat fb dia kata tak pandai menari pun..yg bagusnya dia sangat bertenaga tak letih dok goyang2 kepala..walopun ade yg kata nak muntah tp aku suka je sbb dia wat aku gelak sampai berair2 mata..yg penting selamber..la nih dah pemes dah dia semua org sibuk nak add dia n minta dia wat lagi video2 parody gini.
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2013 10:18 AM | Show all posts
juliez posted on 27-3-2013 11:27 PM
whyyyyyyy???

heshe never failed to make me smile okay.. time stress tgk video shae saya ...

khen..iolss gelak2 tp xpaham knp ade yg kata nak melempang dia lah nak belasah lah..bodo betul tak paham ke melawak ngan perkara serius adoilahhh
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2013 10:27 AM | Show all posts
budak ni ada swag...pandai menari kot...bole jd mahir klu dia praktis hari2...
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2013 10:34 AM | Show all posts
aku suke budak ni. 1st time tengok parody berulang2 kali...Asal jumpe membe tengok lg parody ni
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2013 10:53 AM | Show all posts
kelakar jugak budak ni
i likeeee
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2013 11:13 AM | Show all posts
KarinaKapur posted on 28-3-2013 10:30 AM
mana fb diaaaaaaaa....hahaha iols suka shae sayang tu...memang geli nak muntah tp iols suka..dok gel ...

Adoii... mau tergolek kepala ke lantai lepaih nyanyi lagu sayang tu ... punyer ler laju
tapi berbakat budak ni.
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2013 11:19 AM | Show all posts
arghh my eye....
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2013 11:30 AM | Show all posts
  time sayang tu... dia xtra manja ....  ahahahahahhaa

sekrg evrytime dgr lagu Sayang .. tros terbayang heshe ni ... ilang sudah muka si Shae... Last edited by nitezen on 28-3-2013 11:31 AM

Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2013 11:30 AM | Show all posts
teman pengganti pun lawak.
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2013 11:43 AM | Show all posts
bg la link Fb dia..
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2013 01:00 PM | Show all posts
TAK TAHAN TARIAN SHAE SAYANG TU TERUTAMA SEKALI KEPALA DIA TU LENTOK KANAN DAN KIRI.. I RASA TERHIBUR HILANG MARAH DAN SEDIH ATAUPUN SERAM TENGOK VIDEO INI.. APA PASAL RAMAI DISLIKE DIA DI YOUTUBE....BERBAKAT APA DIA NI..
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2013 01:36 PM | Show all posts
maxim posted on 28-3-2013 12:06 AM
aku rasa beliau sgt berbakat. aku cuba juga buat gaya menari sebegitu(sorg2 dlm bilik), tp step pe ...

Silalah rakam dear Nanti I tengok..fail ke tidak #Have A Good Day Maxim, tak sangka you pun ada cuba utk menari Statement you buat I senyum aje..hehehehe.
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2013 01:38 PM | Show all posts
juliez posted on 27-3-2013 11:27 PM
whyyyyyyy???

heshe never failed to make me smile okay.. time stress tgk video shae saya ...

tatau lah nape.tp mmg takley tgk.huuuu
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2013 01:40 PM | Show all posts
suka part dia wat manja-manja... ala-ala kat nita ... best sgt
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2013 03:40 PM | Show all posts
fb dia dah deactivate la...huhu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2016 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.269447s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list