CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
View: 32871|Reply: 321

BOBO Artis Baru Youtube? (Update : Jadi Artis MIG, Pg 11)

[Copy link]
Post time 27-3-2013 11:19 PM | Show all posts |Read mode

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

Gossipnya : Siapakah heshe ini? Any fb acc? Adakah heshe akan famous mcm cikgu shidah?

Youtube Channel : http://www.youtube.com/channel/UCcxI7yE2vyO4XnewvTJ2vAQ
Facebook Page :https://www.facebook.com/OfficialBoboMYUpdate :-
Facebook : https://www.facebook.com/farish.kasim
Instagram : http://instagram.com/bobobabybubu/

Sebelum ni kat fb byk ppl share this Shae Sayang Parody, i first time tgk terus gelak mengilai2 ..




Now heshe came with a new parody .. Diamonds & Teman Pengganti






Semalam pun #Meletop buat parody heshe vid yg Shae Sayang tu.. Lawak gila okay! But couldnt find the vid kat youtube
yet, nnt dah jumpa i upload

Update : Video parodi #Meletop



Last edited by juliez on 9-5-2013 08:59 PM

Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2013 11:24 PM | Show all posts | Share
aku tak pernah tengok video dia sampai habis

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-3-2013 11:27 PM | Show all posts | Share
lotionmilo posted on 27-3-2013 11:24 PM
aku tak pernah tengok video dia sampai habis


whyyyyyyy???

heshe never failed to make me smile okay.. time stress tgk video shae sayang tu terus gelak tak ingat
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2013 11:36 PM | Show all posts | Share
hahaha aku suke dia ni.. org lain dok kutuk2 dia, tapi pada aku, boleh hilang stress klau tgk ke'random'an dia
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2013 11:38 PM | Show all posts | Share
aku suka sayang2 tu lg dr diamond...
boleh buat aku gelak2
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2013 12:06 AM | Show all posts | Share
juliez posted on 27-3-2013 11:27 PM
whyyyyyyy???

heshe never failed to make me smile okay.. time stress tgk video shae saya ...

aku rasa beliau sgt berbakat. aku cuba juga buat gaya menari sebegitu(sorg2 dlm bilik), tp step pertama pn dah fail. kagum sgt
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2013 12:08 AM | Show all posts | Share
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2013 12:23 AM | Show all posts | Share
dia mmg mampu buat org ketawa...tp aku x brapa nak minat dia...
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2013 09:16 AM | Show all posts | Share
hahaha .. mamat nih makin popular .. budak melaka kan .. bobo ke pe ntah
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2013 10:12 AM | Show all posts | Share
bobo bubu..aku mati2 igt dia neh budak hendon upanya org malaysia..budak melaka..ada fb dia tetiba ramai org add dia kat fb huhu
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2013 10:14 AM | Show all posts | Share
maxim posted on 28-3-2013 12:06 AM
aku rasa beliau sgt berbakat. aku cuba juga buat gaya menari sebegitu(sorg2 dlm bilik), tp step pe ...

tulah tp kat fb dia kata tak pandai menari pun..yg bagusnya dia sangat bertenaga tak letih dok goyang2 kepala..walopun ade yg kata nak muntah tp aku suka je sbb dia wat aku gelak sampai berair2 mata..yg penting selamber..la nih dah pemes dah dia semua org sibuk nak add dia n minta dia wat lagi video2 parody gini.
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2013 10:18 AM | Show all posts | Share
juliez posted on 27-3-2013 11:27 PM
whyyyyyyy???

heshe never failed to make me smile okay.. time stress tgk video shae saya ...

khen..iolss gelak2 tp xpaham knp ade yg kata nak melempang dia lah nak belasah lah..bodo betul tak paham ke melawak ngan perkara serius adoilahhh
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2013 10:27 AM | Show all posts | Share
budak ni ada swag...pandai menari kot...bole jd mahir klu dia praktis hari2...
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2013 10:34 AM | Show all posts | Share
aku suke budak ni. 1st time tengok parody berulang2 kali...Asal jumpe membe tengok lg parody ni
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2013 10:53 AM | Show all posts | Share
kelakar jugak budak ni
i likeeee
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2013 11:13 AM | Show all posts | Share
KarinaKapur posted on 28-3-2013 10:30 AM
mana fb diaaaaaaaa....hahaha iols suka shae sayang tu...memang geli nak muntah tp iols suka..dok gel ...

Adoii... mau tergolek kepala ke lantai lepaih nyanyi lagu sayang tu ... punyer ler laju
tapi berbakat budak ni.
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2013 11:19 AM | Show all posts | Share
arghh my eye....
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2013 11:30 AM | Show all posts | Share
  time sayang tu... dia xtra manja ....  ahahahahahhaa

sekrg evrytime dgr lagu Sayang .. tros terbayang heshe ni ... ilang sudah muka si Shae... Last edited by nitezen on 28-3-2013 11:31 AM

Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2013 11:30 AM | Show all posts | Share
teman pengganti pun lawak.
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2013 11:43 AM | Show all posts | Share
bg la link Fb dia..
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2013 01:00 PM | Show all posts | Share
TAK TAHAN TARIAN SHAE SAYANG TU TERUTAMA SEKALI KEPALA DIA TU LENTOK KANAN DAN KIRI.. I RASA TERHIBUR HILANG MARAH DAN SEDIH ATAUPUN SERAM TENGOK VIDEO INI.. APA PASAL RAMAI DISLIKE DIA DI YOUTUBE....BERBAKAT APA DIA NI..
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2013 01:36 PM | Show all posts | Share
maxim posted on 28-3-2013 12:06 AM
aku rasa beliau sgt berbakat. aku cuba juga buat gaya menari sebegitu(sorg2 dlm bilik), tp step pe ...

Silalah rakam dear Nanti I tengok..fail ke tidak #Have A Good Day Maxim, tak sangka you pun ada cuba utk menari Statement you buat I senyum aje..hehehehe.
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2013 01:38 PM | Show all posts | Share
juliez posted on 27-3-2013 11:27 PM
whyyyyyyy???

heshe never failed to make me smile okay.. time stress tgk video shae saya ...

tatau lah nape.tp mmg takley tgk.huuuu
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2013 01:40 PM | Show all posts | Share
suka part dia wat manja-manja... ala-ala kat nita ... best sgt
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2013 03:40 PM | Show all posts | Share
fb dia dah deactivate la...huhu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Pesanan penting Segala pendapat dan pandangan yang dikongsi di ruangan forum atau halaman yang berkaitan merupakan pandangan peribadi individu dan tidak sesekali mewakili pendapat/pandangan CARI. CARI juga tidak bertanggungjawab bagi setiap pandangan yang dikongsi. Oleh kerana forum beroperasi dalam waktu sebenar atau 'real time', CARI tidak, dan tidak dapat menapis sebarang bentuk penyampaian dari pengguna setiap masa, namun CARI menggalakkan setiap pengguna mengamalkan budi bicara serta budaya hormat-menghormati untuk tidak menggunakan sebarang perkataan yang menyalahi undang-undang, berbahaya, mengancam, kesat,mengganggu, memfitnah, kasar, lucah, mengeji, menceroboh privasi orang lain, bersifat kebencian, atau perkauman, etnik atau sebaliknya. CARI berhak untuk menahan dan/atau mengeluarkan mana-mana pautan yang berkemungkinan sebagai individu, entiti atau kumpulan yang berpotensi mewujudkan rasa malu dan fitnah. CARI juga berhak untuk menerima, edit dan / atau mengeluarkan apa-apa pautan yang dianggap tidak sesuai dalam mana-mana cara/keadaan/bentuk/situasi/kaedah.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Infonet

1-9-2015 11:53 AM GMT+8 , Processed in 0.236305 second(s), 16 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list