CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
Author: annehuda

Tasha Shilla Dan Mahali Jasuli Kini Berkawan,Fasa kenal hati la plak page5

[Copy link]
Post time 2-4-2013 11:20 AM | Show all posts | Share
caya la mahali...dapat awek lawa tu...lg pon mahali byk duit...mesti la ramai retis2 yg nak...biar la muka x hensem pon
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-4-2013 06:50 PM | Show all posts | Share
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-4-2013 06:51 PM | Show all posts | Share
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2013 07:00 PM | Show all posts | Share
aduhhh tasa sila ni...
tak nak la merosakkan mahali ittewww....
haihhhhh~
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2013 07:03 PM | Show all posts | Share
Harap ts jangan jadi yoko ono
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2013 07:05 PM | Show all posts | Share
Mahali ni ade duit ke nak maintain TS?
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2013 07:10 PM | Show all posts | Share
abesla mahali kena bayar duit TAS114 bulan2. Jerung dah mengena
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2013 07:24 PM | Show all posts | Share
emmm...emm....
patut lah tak tcalon tahun ni




Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2013 07:38 PM | Show all posts | Share
kompem ber kapel la ni...glamer la mahali lps ni
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2013 08:20 PM | Show all posts | Share

pehlisssssss la weihhhhh.

dah ler perut iols mmg tak sedap sgt nih, mau termuntah jugak kang bc twtr dgn gambar laga pipi tuh...
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2013 08:22 PM | Show all posts | Share
semoga kekal hingga alam perkahwinan
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2013 08:45 PM | Show all posts | Share
annehuda posted on 7-4-2013 06:50 PM

Sygku?>>>
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2013 08:48 PM | Show all posts | Share
Banyak ke duit mahali neh nak tanggung tasha
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2013 09:34 PM | Show all posts | Share
apa masalah klu dorg berkasih syg???

ada sesiapa kt cni terganggu ke sbb hubungan dorg ni??
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2013 09:55 PM | Show all posts | Share
bercinta bercinta juga .. pasni bila dh declare jgn main merundumm..
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2013 10:15 PM | Show all posts | Share
kalo dah namenye player bola tetap la nak cari retis gak wat awek
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2013 10:21 PM | Show all posts | Share
harap mahali kekalkan prestasi walaupon bergeprenkan artis
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2013 10:47 PM | Show all posts | Share
Ok jer kottt
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2013 12:04 AM | Show all posts | Share
annehuda posted on 7-4-2013 06:51 PM

comel je couple ni

Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2013 12:05 AM | Show all posts | Share
agak2 berapa lame hubungan dorng ni bertahan?
Sebulan? ke 2 minggu je...
Aishhhhh........
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2013 12:09 AM | Show all posts | Share
iols rasa Tasha Shila mcm over time jadi penyampai tadi. kesian sheols , mike tinggi sangat. sampai terdongak bila nak bercakap
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2013 12:22 AM | Show all posts | Share
Semoga brrbahagia. Apa pun kita doa yg terbaik buat pasangan ni
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2013 01:07 AM | Show all posts | Share
okeh... noted
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2013 01:40 AM | Show all posts | Share
akhirnya..ok la tu..semoga berkekalan..
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2013 02:15 AM | Show all posts | Share
nuryakmal posted on 7-4-2013 07:03 PM
Harap ts jangan jadi yoko ono

Napa ngan yoko ono?
Tlg bg pencerahan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Pesanan penting Segala pendapat dan pandangan yang dikongsi di ruangan forum atau halaman yang berkaitan merupakan pandangan peribadi individu dan tidak sesekali mewakili pendapat/pandangan CARI. CARI juga tidak bertanggungjawab bagi setiap pandangan yang dikongsi. Oleh kerana forum beroperasi dalam waktu sebenar atau 'real time', CARI tidak, dan tidak dapat menapis sebarang bentuk penyampaian dari pengguna setiap masa, namun CARI menggalakkan setiap pengguna mengamalkan budi bicara serta budaya hormat-menghormati untuk tidak menggunakan sebarang perkataan yang menyalahi undang-undang, berbahaya, mengancam, kesat,mengganggu, memfitnah, kasar, lucah, mengeji, menceroboh privasi orang lain, bersifat kebencian, atau perkauman, etnik atau sebaliknya. CARI berhak untuk menahan dan/atau mengeluarkan mana-mana pautan yang berkemungkinan sebagai individu, entiti atau kumpulan yang berpotensi mewujudkan rasa malu dan fitnah. CARI juga berhak untuk menerima, edit dan / atau mengeluarkan apa-apa pautan yang dianggap tidak sesuai dalam mana-mana cara/keadaan/bentuk/situasi/kaedah.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Infonet

29-8-2015 08:36 PM GMT+8 , Processed in 0.210971 second(s), 11 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list